• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Lütfen yardım :(

Adailknur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
22
2
1
Fransa
Öncelikle herkeze merhaba,

Arkadaşlar hamileyim çokk mutluyum ama yazın abiciğimin düğünü olucak ve be elbisemi almiştim bile kır düğünü olucak fakat hamile kaldım şimdi ne giyeceğimi bilmiyorum şuan 6 haftalık hamileyim düğünde 4 buçuk aylık hamile olucam sizce elbise olurmu değiştirmemmi lazım yoksa 4 buçuk ay hamile karnı ne kadar olur diyemiyorum benim şimdiden göbeğim çikmaya başladı lütfen bana yardım ve fikirlerinizi sunarsanız çok mutlu olurum hepinize mutlu günler diliyorum ha bu arada elbisemide koyuyorum birde saç önerisi yapabilirmisiniz böyle fönlümü kalmalı yoksa başka bir şeymi ? $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398799984.419025.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle herkeze merhaba,

Arkadaşlar hamileyim çokk mutluyum ama yazın abiciğimin düğünü olucak ve be elbisemi almiştim bile kır düğünü olucak fakat hamile kaldım şimdi ne giyeceğimi bilmiyorum şuan 6 haftalık hamileyim düğünde 4 buçuk aylık hamile olucam sizce elbise olurmu değiştirmemmi lazım yoksa 4 buçuk ay hamile karnı ne kadar olur diyemiyorum benim şimdiden göbeğim çikmaya başladı lütfen bana yardım ve fikirlerinizi sunarsanız çok mutlu olurum hepinize mutlu günler diliyorum ha bu arada elbisemide koyuyorum birde saç önerisi yapabilirmisiniz böyle fönlümü kalmalı yoksa başka bir şeymi ? Eki Görüntüle 1093556

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. darısı isteyenlerin başına :)4 aylık hamile arkadaşlarım var kendi bedenlerinin bir beden büyüğü elbise giyiyorlar.saçlara gelince bu elbise için prenses topuzu güzel olur sanki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elbise çok hoşş..:nazar:
bebeğinizde hayırlı olsun,darısı basıma :emir_bebek:

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. darısı isteyenlerin başına :)4 aylık hamile arkadaşlarım var kendi bedenlerinin bir beden büyüğü elbise giyiyorlar.saçlara gelince bu elbise için prenses topuzu güzel olur sanki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn inşallah :))Çok teşekkür ederim öneriniz için denicem :)

Son düzenleme:
Aminn inşallah :))Çok teşekkür ederim öneriniz için denicem :)

elbise çok güzel.belki kilo alırsanız ufak bir tadilat ister ama zaten uçuş uçuş bir elbise belki kemeri çıkarmanız gerekir ama çok güzel olur yine de :)

elbise çok güzel.belki kilo alırsanız ufak bir tadilat ister ama zaten uçuş uçuş bir elbise belki kemeri çıkarmanız gerekir ama çok güzel olur yine de :)

Fikirleriniz için teşekkür ederim denicem olmassa eğer son an bişey alır giyerim artık ...

Back
X