• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIM..

Gidin bence, kasiyerlik icin dil aslinda cok da gerekmiyor. Sayilari guzel soyleyeceksiniz, biraz internetten pratik yapin, iyi gunler, iyi haftasonlari........ vs. Cok da konusulan bir meslek degil zaten. Bence kotarirsiniz, korkacak bir sey yok.

ALLAHIM SIZLERIDE HIC BUNALTMASIN INSALLAH, SIZDEN ALDIGIM GÜCLE GITTIM BASLADIM IYIKI VARSINIZ..

Bende Almanyada yasiyorum, korkularinizi anliyorum ama emin olun almanlar anlamak icin caba gösteriyorlar ve sabirlilar... Hatta mesela ben bazen uyuz oluyorum almanca konusamayanlara senelerdir burda olmalarina ragmen ve anlamakta zorluk cekiyorum sabirsiz oluyorum ama cogu almanlar öyle degil, anlayis gösteriyorlar ve dinliyorlar.... Benim calistigim yerdede ne yabancilar var almanca iyi günler demeyi bilmiyorlar ama el kol anlatiyorlar dertlerini, cekinmeyin, hem konustukca acilirsiniz, tek almancasi olmayan maalesef ki siz degilsiniz o yüzden biraz güvenin kendinize... Calisip paranizi kazaninca nasil rahatliyacaginizi düsünün, kizlarinizi düsünün, cesaretlenin...

Allah hepinizden razi olsun sizin sayenizde basladim , :) allah hic birinizi bunaltmasin bana destek oldunuz..

Soyle guclu kadinlari gorunce cok seviniyorum...
Dil konusa konusa, yanlis yapa yapa ogrenilir, ben de yurtdisindayim, cekinmeni anliyorum ama cekinirsen hic gelistiremezsin, gozunu karart ve ne firsatin varsa konus...
O mulakata da git, o olmadi baskasina da git, baskalariyla da konus, konusabildigini gordukce, o gerginlik yerini rahatliga birakacak emin ol...Hadi kolay gelsin, guzel haberlerini bekliyoruz...

Yaparsin tabii ...

Neden yapmiyasinki , hem calisarak daha iyi ogreneceksin dili...
Korkmana gerek yok canimmm.

Ohhh şans açılmış. :KK48: Bundan sonrası tereyağdan kıl çeker gibi...

Eyerki kendinizi kurtaracak kadar almancaniz varsa kassier olarak calismak korkutmasin sizi cünki sizi ise almalari büyük bi sans bu sansi elinizden korkulariniz yüzüne kacirmayin..bende yurtdisinda yasiyorum ve marketde calistim cok is arkadasim vardi almanca iyi bilmeyen önemli olan merhaba iyi günler fiyat sukadar vs vs bunlarida eminim biliyorsunuzdur bilmediginiz soru gelirse zile basin eminim yardim ederler ve yeni oldugunuz icin göz yumarlar basarilar size tebrik ederim :KK9:

Ilk gunler biraz zorlanirsiniz ama sonra gittikce kolay gelmeye baskar. Ayrica cesaretinizden dolayi sizi tebrik ediyorum. Allah yolunuzu acik etsin

Back
X