ilk adımı attıktan sonra çorap söküğü gibi gelir devamı...
sıkıntı yaşamazsınız yani...
Allah yardımcınız olsun...
Cok tesekkür ederim verdigniz destekten dolayi .Bana güc verdiniz sagolun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk adımı attıktan sonra çorap söküğü gibi gelir devamı...
sıkıntı yaşamazsınız yani...
Allah yardımcınız olsun...
Sanki burada yaşayan Almanlar takır takır Türkçe mi konuşuyor? takılmayın devam edin yolunuza. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz :)
Canım yolun bahtın açık olsun.
Umarım bundan sonra dilediğin ne varsa ulaşırsın .
Canım yolun bahtın açık olsun.
Umarım bundan sonra dilediğin ne varsa ulaşırsın .
Gidin bence, kasiyerlik icin dil aslinda cok da gerekmiyor. Sayilari guzel soyleyeceksiniz, biraz internetten pratik yapin, iyi gunler, iyi haftasonlari........ vs. Cok da konusulan bir meslek degil zaten. Bence kotarirsiniz, korkacak bir sey yok.
hayır katiyen korkmayın lütfen prtaik yapa yapa çatır çatır konuşursunuz...hayata daha fazla geç kalmayın güzel günler sizi bekliyor..
Bende Almanyada yasiyorum, korkularinizi anliyorum ama emin olun almanlar anlamak icin caba gösteriyorlar ve sabirlilar... Hatta mesela ben bazen uyuz oluyorum almanca konusamayanlara senelerdir burda olmalarina ragmen ve anlamakta zorluk cekiyorum sabirsiz oluyorum ama cogu almanlar öyle degil, anlayis gösteriyorlar ve dinliyorlar.... Benim calistigim yerdede ne yabancilar var almanca iyi günler demeyi bilmiyorlar ama el kol anlatiyorlar dertlerini, cekinmeyin, hem konustukca acilirsiniz, tek almancasi olmayan maalesef ki siz degilsiniz o yüzden biraz güvenin kendinize... Calisip paranizi kazaninca nasil rahatliyacaginizi düsünün, kizlarinizi düsünün, cesaretlenin...