Arkadaşlar benim 4 aylık kızım var. Ve kaynanamlarla birlik oturuyorum eşim ayrı ev taraftarı değil ailesinden maalesef kopamıyor .kızlar bnim derdim şu kaynanam bn kızı ıyutucam ver bn sallim sen git odanı topla ben emziriyorum emmiyorsa ver ben gezdirim kayın babam iştem gelir hemen alır kucağına emzirmek için istrrim dur biraz daha kalsın der anlıyorum seviyoşar ama fazla abartıyolar bnm canımı çok sıkıyolar kaynanam ikinci çocuğu yapma git iğne yaptır git sprail taktır yok bilmem ne kızlar utanıyotum söylüyorum da bide kozım dünyaya heldikten spnra bnm aileme bi mesafe koydu doğru düGün konuşmuyo bile bıda canımı sıkıyo ne yapacağımı şaşordım kızı emziriyorum annem geldiğinde kıI ver sen git çay koy diyo ama bn onun ailesini hiç öyle yapmadım hürmeti esirgemesim şimdi kızımda sanki bni srvmiyoo bana hiç bakmıyo seslenince çok üzülüyorum daha 4aylık trcrübeli anneler be yapmam lAzım bişey söylediğim zaman eşim bana surat asıyo ne otaraflı. Ne bu taraflı kaynım bana gerizekalı desi onu anlatttım bi küfür etti o kadar onların yüüzüne demiyo ama öff ne olur yardım