• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım

victory12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
34
1
1
34
kızlar erkek arkadaşınızla buluştunuzda neler konuşuyosunuz iki sevgili neler konuşabilir benim buluşmam oluck fakat konuşacak hiçbirşey bulamıyorum ve de uzun sürmüyor :( lütfen yardım edin napabilirim

Biz genelde futbol transferlerinden, sonra borsadan ardindan da faizlerden konusuyoruz. Of super oluyor ama. Tavsiye ederim. Siz sevgiliyseniz zaten konusulcak konu illa bulunur, o gun ne yaptiniz vs. cart curt. Ama ilk bulusma gibi anlatmissiniz sanki. Sevgili misiniz degil misiniz? Sevgiliyseniz ve ne konusacaginizi bilmiyorsaniz bi sey diyemeyecegim. :)) İlk bulusmaysa eger rahat olup, yardirin iste. Cok konusmayin az da konusmayin, o zaten sizi begenirse konusturmaya ugrasir.

Konuşacak bir şey bulamayan sevgililer bana çok garip geliyor cidden. Havadan sudan her şeyden konuşulur.
Ama tabi ilk buluşmaysa biraz çekingenlik oluşması normal.

Kasılma şimdiden kasılmışsın rahat ol akışına bırak o zaten lafı açacaktır gerisi de gelecektir benden sana bi tavsiye yardım istedin madem face vardır ikinizde de muhtemelen beğendiği neler bir bak ona göre konu açarsın mesela aa şu filme ne bayılmıştım sen severmisin o tür gibi ;)

Biz benim beyle süpernovalardan, hafıza moleküllerinden, amfibiyenlerden, alglerin üremesinden falan konuşuyoruz genelde.

Kasmayın bu kadar yahu, konu konuyu açar konuşursunuz işte. Ne konuşucam diye düşünmek sizi kısır döngüye sokmaktan başka işe yaramaz.

Back
X