Lutfen Yardımcı Olabılır Mısınız ?

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaslar merhaba
Evde demırdokum kombı kullanıyorum tatıle gıttık 4 gun once kapattık bugun eve geldık kombı sureklı F 10 arızası verıyor...Evımde mısafır var hepımızın dus alması lazım servısı aradım suyunu bosaltın 1.5 ı gosterınce kapadın dedıler ama o ayara hıc gelmedı kombımız servıs cagırdık yarın gelebılırlermıs Inanın cok sınırlı ve uzgunum...Bu ısı yapan esınız varsa sorup bana yardımcı olur musunuz ? Lutfenn

İlk önce kombinin altında bulunan ve suyu miktarını gösteren pusulaya bakın.1.5 'in altında ise pusulanın yanında mavi plastik düğme mevcut.Onu açın ve suyun dolmasını bekleyin bu arada gözünüzde pusulada olsun.O su doldukça hareket eder.1.5'e gelince düğmeyi kapatın ve kombiyi çalışıtırabilirsiniz.

Umarım işinize yarar...

kullanma kılavuzu yok mu ona bakın daha ayrıntılı bir yazı olabilir
suyu açınca dolmuyor mu 1,5 a doğru hiç ilerleme olmuyor mu ki

benimde o markaydı eski kombim. f10 basınçtı. musluktan su alamadı herahlde makineniz. hiç su almıyormu?

ayrıca petekleriniz açıkmı?. evdekinde musluk bozulduğu için ilk önce petek ayarını açıp kombi kendine geldi mi de sıcak suyu açıyorduk. basıncı çok düşük değilse genleşmeden basıncı 1'in üstüne çıkıyordu...

Bızdede ona benzer bısı oldu banyodakı fanasını bıtene kadar acctık peteklerdekı sularda cıktı sonraaaa peteklerıdekı su bosalınca alttan vanasını acıp gosterge 1.5 olana kadar su doldurduk Suan teklemedı cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…