Lütfen yardımcı olmaya çalışın arkadaşlar :(

Kuzum 17 yaşımda sevgilim olmadı tamam kabul çünkü (tek kaştım annem üniversite ye gitmeden hiç birşeye izin vermeyen bir kadındı)
Ancak şöyle düşününce O yaşta erkek arkadaşım sen benim evleneceğim kadınsın yada ne bileyim etrafında bu tür muhabbetler yapan bir çocuk olsaydı, hoştttt derdim gibime geliyor

ne okudum lan ben

yaşınız kaç ikinizin de? bir ilişkiyi yaşarken iki kişi yaşayın, insanları rahatsız etmeyin onu aradım bunu sordum vs ne gereksiz.

Yok ille de unutturacak. Ben superim diyecek olmayinca aglayacak.
Halbu ki biraz kendimize saygimiz olsa boyle gereksiz ugraslar olmaz. Bir de eskileri aramak yol bilmem ne beynim yandi :KK53:

Kuzum 17 yaşımda sevgilim olmadı tamam kabul çünkü (tek kaştım annem üniversite ye gitmeden hiç birşeye izin vermeyen bir kadındı)
Ancak şöyle düşününce O yaşta erkek arkadaşım sen benim evleneceğim kadınsın yada ne bileyim etrafında bu tür muhabbetler yapan bir çocuk olsaydı, hoştttt derdim gibime geliyor
anlatılmaz yaşanır :KK8:
Geçti bizden yaş olmuş 30 bu saatten sonra beklesin bizi anca kaplıcalar

17 yaş
ve ailesiyle tanıştıracaktı seni..
ve evleneceğim diyordu..
beynim yandı.
Canım benim bırakıver, yorma kendini..
Okulunu bitir üniv kazan..
Gez toz hayatını yaşa..
Bak buradaki konulara bir göz gezdir, çoğumuz evliliğimizden dertliyiz ve bir imkanımız olsa hepimiz senin yaşlarına dönmek isteriz..

Yaşlar kaç? Yol ver yol al tabirlerinizi kullandığınıza göre 16-17 yaşlarındasınız.
Ayrıca sevdiği olan bir adama "ben bu kızı unuttururum" mantığıyla yaklaştığınıza göre çok da olgun değilsiniz. Bir de kızla konuşmuşsunuz,hiç olgun değilsiniz.

Back
X