Lütfen yardımcı olun acil

Marsigo1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
86
13
8
31
Kolay Doğum için Meryem süresi öneriliyor kaç tane okumak gerekiyor zamanı var mı belli bir ayet var mı yoksa Meryem süresinin tamamını okumak gerekiyor lütfen ALLAH rızası için bilgi verin

Ben Meryem ana otunu biliyorum bu otla sık sık Meryem suresi okunur mesela hergün 1 defa. Doğum sancıları başlayınca doğum yapanın bir yakını o otu su dolu sürahi leğen artık neyse onun içine koyar o ot açıldıkça gebe kadının da rahmi kolay açılır doğum rahat gerçekleşir.

Evet o bi ağaç ot türü bi şey sezeryan ve normal doğuranlar için cevremde bazı komşular bi su dolu leğene koyuyorlar o durdukça açılıyormuş.
.

Kolay Doğum için Meryem süresi öneriliyor kaç tane okumak gerekiyor zamanı var mı belli bir ayet var mı yoksa Meryem süresinin tamamını okumak gerekiyor lütfen ALLAH rızası için bilgi verin
Sakin olun lütfen. Okuyabildiğiniz kadar okuyun. Ben bu yönde şu kadar veya sadece şu ayetler okunmalı şu zamanda diye hiç duymadım. Stres yapılacak bir şey değil okuyamasanız açıp dinleyin öyle bile olur. Sonuçta Allah'ım yardım et, kolaylaştır deyin o da olur yani. Biraz daha rahat olun inşallah.

Back
X