• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun bana 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ben çok kötüyüm 😔 konuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım 😔😔 nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
ilk önce bir endokrinoloji uzmanına gidip troit ve tam kan sayımı yaptırın çıkan sonuca göre o sizi yönlendirir. Hacı hocalarla hayatınızı karartmayın.

Buna inandığınız için vücut ona göre tepki vermiş olabilir. Sonrasında daha da ağırlaşması benim aklıma bunu getirdi. Nazar var ve insanı çok fazla etkileyebiliyor. Nas Felak suresi, Kalem Suresi 51 ve 52. ayetleri çokça okuyun. Bakalım hafifleyecek misiniz? Ve iyi olacağınıza, düzeleceğinize inanın. Allah şifa, kolaylık versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X