• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardimci olun buna ihtiyacim var..

loramora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
25
1
1
İzmir
merhaba 2.5 yillik sevgilim var biz onunla cok tartismalar yasadik ayrildk ama vazgecemedik birbirimizden ayri oldugumuz donemde ikimzn arasina kimseler girmedi kopamiyoruz anlasamioruz ama gidemiyoruz buaralar sorunlar benden kaynaklaniyor kotu zamanlar geciriyorum onunla yine bir tartisma halindeyiz sanki bezmiş gibi haliyle herseyini yanlis anliyorum mesala bir sey soyluyor ben ben onun altinda kotu birseyler buluyorum herzaman.onu seviyorum birlikteyiz ama afedemiyorum gerci oda bana pek yardimci olmuyor oda yorgun bu iliskiden hayliyle.. eskisine gore birazdaha iyiyiz ama aramizda bir sogukluk var onceden bir cafeye gittigimizde karsi karsiya oturmazdik asla hemen sandalyeyi yanima cekerdi basima onun omzuna koydugumda huzur derdi..simdi hep karsi karsilikli oturuuyoruz cok nadir bana sariliyo ben bunlari kafama cok takiyorum. bundan rahatsz oldugumu soyledim ona ama acik acik diyemiyorum hadi gel yanima otur yada yanina geciyim falan boyle desem gurursuzluk yaparmisim gibi geliyo.. demiyorum ama sen boyle yapiosun sen soyle yapiosn ilgisizsin soguksun die cemkiriyorum..bide o hayatda yapmacik davranmaz ama boyle cok cok ilgide gostermez simarcamdan korkuyo hep o baskan olmali korkulari var gibi benim onu sevdigimden daha cok bni sevmekten korkuyo gibi..bana yorum yaparsaniz sevinicem kendi egomu yenip ona icimden geldigi gibi davranmk istiyorum..yasim 25

merhaba 2.5 yillik sevgilim var biz onunla cok tartismalar yasadik ayrildk ama vazgecemedik birbirimizden ayri oldugumuz donemde ikimzn arasina kimseler girmedi kopamiyoruz anlasamioruz ama gidemiyoruz buaralar sorunlar benden kaynaklaniyor kotu zamanlar geciriyorum onunla yine bir tartisma halindeyiz sanki bezmiş gibi haliyle herseyini yanlis anliyorum mesala bir sey soyluyor ben ben onun altinda kotu birseyler buluyorum herzaman.onu seviyorum birlikteyiz ama afedemiyorum gerci oda bana pek yardimci olmuyor oda yorgun bu iliskiden hayliyle.. eskisine gore birazdaha iyiyiz ama aramizda bir sogukluk var onceden bir cafeye gittigimizde karsi karsiya oturmazdik asla hemen sandalyeyi yanima cekerdi basima onun omzuna koydugumda huzur derdi..simdi hep karsi karsilikli oturuuyoruz cok nadir bana sariliyo ben bunlari kafama cok takiyorum. bundan rahatsz oldugumu soyledim ona ama acik acik diyemiyorum hadi gel yanima otur yada yanina geciyim falan boyle desem gurursuzluk yaparmisim gibi geliyo.. demiyorum ama sen boyle yapiosun sen soyle yapiosn ilgisizsin soguksun die cemkiriyorum..bide o hayatda yapmacik davranmaz ama boyle cok cok ilgide gostermez simarcamdan korkuyo hep o baskan olmali korkulari var gibi benim onu sevdigimden daha cok bni sevmekten korkuyo gibi..bana yorum yaparsaniz sevinicem kendi egomu yenip ona icimden geldigi gibi davranmk istiyorum..yasim 25

Merhaba,

Sanırım ben de olsam senin gibi davranırım. Hep ilk adımı karşımdakinden beklerim. İlişkimde karşı tarafa özgürlük tanıyorum o da bana tanıyor. Nefes almak açısından gerçekten çok iyi geliyor. Aramazsa aramam, mesaj atmazsa atmam ama sonra öyle bir sürpriz yaparım ki ayaklarını yerden keserim :) Ne kadar ketum olduğumu bildiğinden hiç beklemediği bir anda öpüp seni seviyorum diyebilirim mesela arada iyidir:) Ama ben karşılığını fazlasıyla alıyorum bunu belirtmek isterim..

böyle davranmaya devam edersen muhtemelen onu kaybedersin. siz sevgilisiniz yarış yapan bi çift değil dolayısıyla bunu bi mücadele haline getirmemelisin içinden geldiği gibi davranmalısın yoksa ileride pişman olursun.

sakın..sakın aşkta gurur yapma..
yık gururunu.hatta gururunu yıktıgında ona sevgini aşkını içten gele gele söylediğinde ondan sogukmuş gibi tepki alsan bile yılma..
asla yılma..
dolu dolu aşkını haykır asla gurur yapma.
seni çok özlüyom pislik yanaşsana dolu dolu kucaklasana ! de ona.
sen benım serumumsun de..
enerjimsin hayat kaynagımsın de.
ilginden sıcaklıgından mahrum etme.içimi ısıt de..
seni çok seviyorum de canım gibi çok seviyorum de...

cevaplarinizi okudum sagolun. bugun cok yorgundu geldi yanima masada karsilikli oturduk elimi tutu muhabet sohbet cay derken tabularimi yikmak istiyorum bnde ama o buna izin vermiyo gelsene yanina otur dedim etrafa bakti ya gelemem cekiniyorum kimse yanyana oturmuyo falan dedi bana haliyle bozuldum sen tabularimi yiktirmama izin bile vermiyosun dedim oda özür dilerim ama yaşla alakali sanirim dedi cekiniyorm iste diye soyledi sonra bnm uzuldugumu gordu geldi yanina oturdu elimi tutu ama ben baya uzuldum dedim demekki yapabiliyormusun tamam dikkat edicem dedi ama ben bunu kim bilir kac gun takarim kafaya. tatile gitcez bi kac gun illa ark grubuyla gidelim diyor bnde diyorum ki biz senle hic tatile gitmedik senin erkek olarak dusunmen gerekir ilk sevgilimle gidelim sonra arkadas grubuyla gideriz doye makara yapariz egleniriz diyo peki tmm dedim bunun icinde baya tartismistik sonra bugun diyo ki tamam senle gidelim onda birsey eksik ama benim bunu tamamlicak cok gucum yok var olan gucumude sevkimide kiriyor ben bu konulari kafama taktigimida biliyor ama cok duz mantik bakiyor..

sakın..sakın aşkta gurur yapma..
yık gururunu.hatta gururunu yıktıgında ona sevgini aşkını içten gele gele söylediğinde ondan sogukmuş gibi tepki alsan bile yılma..
asla yılma..
dolu dolu aşkını haykır asla gurur yapma.
seni çok özlüyom pislik yanaşsana dolu dolu kucaklasana ! de ona.
sen benım serumumsun de..
enerjimsin hayat kaynagımsın de.
ilginden sıcaklıgından mahrum etme.içimi ısıt de..
seni çok seviyorum de canım gibi çok seviyorum de...

ya inan senin su yazini okudum kendime gaz verdim ama o azonce yazdigim gibi davrandi.. fazlasini yapsam şımarıklik yapar.. ben cok coskulu sevgi yasamayi paylasmayi seviyorum bunu ortalamiyorum ya hic ya öyle anlatigin gibi yani hep uçlar hic gosteremedigimdede kadiliyorum mutlu olamiyorum gosterdigimde yanit bulamadimda uzuluyorum dert oluyo ama senin yazin cok hostu pes etmemek icin aklima getrcem yazini:) tskler..

ya inan senin su yazini okudum kendime gaz verdim ama o azonce yazdigim gibi davrandi.. fazlasini yapsam şımarıklik yapar.. ben cok coskulu sevgi yasamayi paylasmayi seviyorum bunu ortalamiyorum ya hic ya öyle anlatigin gibi yani hep uçlar hic gosteremedigimdede kadiliyorum mutlu olamiyorum gosterdigimde yanit bulamadimda uzuluyorum dert oluyo ama senin yazin cok hostu pes etmemek icin aklima getrcem yazini:) tskler..

canım karşılık bulma ne yazarki..sana istediğin tepkiyi vermesin ne yazar.
sen onu ilgi için ondan gelecek sevgi menfaat için mi seviyosun
sen onu kendin seviyosun.ayrı olsanızda baskasıyla beraber olsada allah korusun ölsede..
sen onu kendi dünyanda çok seviyosun
içinden gelen aşkı sevgiyi dolu dolu aktar.ondan ne gelirse gelsin
onun üstüne aşkla git..emin ol senin sevgin senin aşkını anlatışın olmadan yaşayamıcak hale gelicek
o senın aşkına ihtiyac duyacak..
toplama çıkarma yapma ben şunu dedim o bunu dedi.ben şöle yaptım o tepki vermedi..unut bunu
zaman kısa hayat kısa..aşk çok kıymetli yaşayabildiğin kadar yogun yaşa derim...

gulbesseker evet toplama cikarma yapmamam lazim cok dogru diyosun ama bende ilgi bekliyorum iste...sevmiyor demiyorum mutlaka seviyo okadar sorunlardan gectik hala yanyanayiz ama diyorum ya birseyler eksik tek basima tamamlayack gucum var mi bakcaz gorcez:) Allah senide sevdigine bagslasn:)))

bende aynı şekildeyim önce sarıyım seviyim ben yanaşsam tersleyecek değil ya diyorum sonra yaptıkları falan gözümün önünden geçiyor başlıyorum sayıp sövmeye :))

ego mu gurur mu bunun adi bilmiyorum hoş ikiside aşkta olmamasi gerekir.. sizindemi aranizda sogukluk var yoksa senmi sadce soguksn

ego mu gurur mu bunun adi bilmiyorum hoş ikiside aşkta olmamasi gerekir.. sizindemi aranizda sogukluk var yoksa senmi sadce soguksn

açıkcası bende bunu çözemiyorum bir kaç kez ayrılıp barıştık ayrı olduğumuz zaman zarfında yaptıkları bende bi kin oluşturdu birlikteyken benim sözümden çıkmıyor ama o süreçte yaptıklarını unutamıyorum neden diye soramıyorum da gururumdan sürekli kafamda tilkiler dolaşıyor...

bence hiç kin yapmamaya calış sana zararı olabilir,bna oldu bnm kinim aramiza sogukluk katmis olabilir.Bahsetigin sürec yakin gecmiş ise cok kurcalama kinin büyür.

Back
X