merhaba 2.5 yillik sevgilim var biz onunla cok tartismalar yasadik ayrildk ama vazgecemedik birbirimizden ayri oldugumuz donemde ikimzn arasina kimseler girmedi kopamiyoruz anlasamioruz ama gidemiyoruz buaralar sorunlar benden kaynaklaniyor kotu zamanlar geciriyorum onunla yine bir tartisma halindeyiz sanki bezmiş gibi haliyle herseyini yanlis anliyorum mesala bir sey soyluyor ben ben onun altinda kotu birseyler buluyorum herzaman.onu seviyorum birlikteyiz ama afedemiyorum gerci oda bana pek yardimci olmuyor oda yorgun bu iliskiden hayliyle.. eskisine gore birazdaha iyiyiz ama aramizda bir sogukluk var onceden bir cafeye gittigimizde karsi karsiya oturmazdik asla hemen sandalyeyi yanima cekerdi basima onun omzuna koydugumda huzur derdi..simdi hep karsi karsilikli oturuuyoruz cok nadir bana sariliyo ben bunlari kafama cok takiyorum. bundan rahatsz oldugumu soyledim ona ama acik acik diyemiyorum hadi gel yanima otur yada yanina geciyim falan boyle desem gurursuzluk yaparmisim gibi geliyo.. demiyorum ama sen boyle yapiosun sen soyle yapiosn ilgisizsin soguksun die cemkiriyorum..bide o hayatda yapmacik davranmaz ama boyle cok cok ilgide gostermez simarcamdan korkuyo hep o baskan olmali korkulari var gibi benim onu sevdigimden daha cok bni sevmekten korkuyo gibi..bana yorum yaparsaniz sevinicem kendi egomu yenip ona icimden geldigi gibi davranmk istiyorum..yasim 25