Hanimefendi ne sansi? O size sans vermis kacip kurtulmaniz icin kacin. Bagimlilik direkt bosanma sebebidirYeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
İlk defa şahit oldum bu duruma bir kere tek yaptım bu hatayı çıkamadım içinden battıkça battım bir daha asla olmayacak diyor da işte o güven zedelendi bağımlı mıdır bilmiyorum bu hafta doktora gidecek psikoloğa vsHanimefendi ne sansi? O size sans vermis kacip kurtulmaniz icin kacin. Bagimlilik direkt bosanma sebebidir
Özel sektörde çalışıyor aynı kazanıyoruzNormalde ne iş yapıyor? Ayda ne kadar kazanıyor işinden?
Sence bu adam bir daha oynamayacak mı??Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete.
Bir yılda 700 bin TL borcu nasıl ödeyeceksiniz?Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Özel sektörde çalışıyor aynı kazanıyoruz
Tek bir kere yaptigi hatada butun birikiminizi mi kaybetmis? O kadar da büyük kumarciymis demek ki bu daha beter. Allah yardimciniz olsun. Burada benzer konular aciliyor. Herkes tecrubelerini paylasiyor ama benim okuduklarimdan cikarimin su ki kumar bagimliligi duzelmiyor.İlk defa şahit oldum bu duruma bir kere tek yaptım bu hatayı çıkamadım içinden battıkça battım bir daha asla olmayacak diyor da işte o güven zedelendi bağımlı mıdır bilmiyorum bu hafta doktora gidecek psikoloğa vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?