700 000 TL Borc bir yilda biter gider mesele o degil mi!Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
700 000 TL'ye artık çok kaliteli bir araba alınamıyor. Ama 700 000 TL biriktirelim desek çok zor.700 000 TL Borc bir yilda biter gider mesele o degil mi!
Mesele burada ki hersey inanin.
Bu hayat pahaliliginda 700 000 Tl yi bu kadar kucumsemeyin lutfen.
Yatirim yapsaydiniz o ayri ama . Dusunun ki o tutari her ay cop kutusuna atiyorsunuz.
Benim icin kumar demek cop demek cunku
Kuzum iste anne babasini asla secemiyor,
Ogretmen olup kadrolu calismaniz dunya para almaniz anlamina gelmiyor ki.
Kadronuzu bu kadar buyutmeyin simdi dışarı ciktim 700 tl harcadim.
Kumarim yok ickim yok sigaram hic yok.
Ekstra luksum yok. Kofte market alisverisi o kadar
Kesinlikle, alinmiyor. Fakat gel de su maaslarla biriktir , biriktirdikce araba zaten katlanarak ilerliyor.700 000 TL'ye artık çok kaliteli bir araba alınamıyor. Ama 700 000 TL biriktirelim desek çok zor.
Siz hala boşanmadan devam mı ediyorsunuz bu kişşi ile..Merhabalar inanın sadece size yazmak için üye oldum yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve inanın aynılarını yaşadım ben ilk çocuğuma hamıleyken öğrendim kumar oynadığını kendisi itiraf etmişti çünkü artık çıkmaza girmişti aynı şekilde düğünde takilan bütün Altınlarımız,altımızdaki 5 yıllık değerli bir araba ve üstünede 400 bine yakın borç.ben tabi o halimle şok oldum ve hamile olduğum için çocuğumuzun hatrına bi şans daha verdim tam 4 sene birimizin maaşı+birimizin yarım maaşı gitti sonra ne mi oldu ben tam 8 sene bekledim ikinci çocuk için son 4 senedir hiçbirseyini görmemiştim kurtuldu dedim bu bağımlılıktan tekrar hamile kaldm ve yine aynı senaryo aslında hiç bırakmamış eve.düzenli para veriyordu ama hep kredi çekmiş kredi kartları ek hesaplar derken ve biz yine başa döndük çalıştığı yerde uçan kuşa borcu var lütfen kendine bu eziyeti yapma inan bu kadar yüksek meblağ oynayan kişiler gözü dönmüş oluyor senide batırır hem maddi hem manevi ben şu an avukatla görüştüm bekliyorum gençliğine heba etme bi kumarbaz uğruna..
Patolojik kumar bagımlısı..Kendine değıl cocuguna bunu yapmamalısın.Boyle bir hayatı haketmiyor..Bır sure sonra psıkolojın bıtecek ve asıl tedavıye muhtac sen olacaksın.O tedavı asla olmayacak gıtse bıle numara yapacak.Bu dunyada en cok sevdıgı sey kumar neden bıraksın ki..Çocugunu bıle gözü görmemiş ötesi var mı..Senın onunde dusecegı duruma ,saygınlıgını kaybetmesını umursamamıs..Hayal et bagımlılıgının boyutunu..O herseyı sonuclarını bılerek yapıyor yanı kumar bagımlılıları sızofren degılller..Ama sen gelgıtlerın, yalanların,anlamlandıramamaların,borcların,fızıksel ve psıkolojık sıddetın ıcınde kaybolacaksın,,Bır sure sonra dogru -yanlış kavramın yıtıp gıdecek ve asıl faturayı o yavru cekecek..İste butun bu sebeblerden oturu kanıtları topla cunkı bosanmada ınkar gelecek, yalancı sahıltler, ınkar etmeler,,Ayrıca koparabılırsen senden aldıgı paralar ıcın faızı ıle 900 bın cıvarında senet al,,Hatta bunu almak ıcın yalan dahı konusabılırsın onların hayatı yalan cunkı ve cocugunun rızkı..Zaten omur boyu maasının dortte bırını alamayacak bırak sana odesın.Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Asla birakmiyorlar. Ben de ayni seyi yasadim. Sonra tekrar yapti. Hala borc icinde. Simdi bosanmaya hazirlaniyorum. 1 senemizin dolmasini bekliyorum.Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Telefon üzerinden başlamış. Hiçbir zaman kumar vs oynadığını görmemiştim ama son zamanlarda çok değişikti morali bozuktu vs meğer 1 buçuk milyona yakın kaybı oluşmuş o yüzden. O 700 bin bizim birikimimizdi. Şimdi ailesi de ödüyor. Ah ah bilmiyorum inanın bir daha yapar mı yapmaz mı kimse hiçbir şeyin garantisini vermiyor. Bu hayatta herkesin büyük bir hatası olmuştur. Ama bu kadar battıkça oynaması bağımlılığa işaret. Şuan düşündüğüm tek şey minik kızım. Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Bilmiyorum bira gözlemleyip öyle mi karar vermeliyim. Bütün kartlarına el koydum zaten telefonuna da. 2.çocuğu asla 5-6 yıl boyunca asla düşünmem bunu ona da dedim sana güvenmem çok uzun sürer diye. Kafam gerçekten allak bullak bu yüzden sizlere danışmak istedim..
NE?Benimde eşim oynuyor bu normal bişi kocanızın kumar oynamasına karışmayibi
Benim arkadaşimda ayni senin yasadiklarini yasadi durumlari cok iyidi ama kocasi varini yolunu kumara harcadi 2 cocugu var kumar oynadiginda bir cocugu yeni dogmustu oda töbe etti karisina yalvardi 3 sene oldu hic oynamiyor borclarinida hep kapatti şuan rahatlar ama her insan bir olmuyor senin esin yemin edip bir daha oynarmi bilemem sanada boşan diyemem karari iyi düşün kendin ver bir daha boyle birsey oluyorsa affetme hata 1 kere olurYeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?