Erkek üye kendisi ondan diyor
SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA SANMIYORUM DÜZELECEĞİNİYeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
HEMEN AFFETME BİRAZ ZAMAN VER VE TAKİPTE KAL.SAKIN ACELE ETME HEMEN GÜVENME!!!!Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Bana evlendiğimde esim malalrım üzerine hak sahibi olamasın diye aldıgım önlemleri anlattıgımda sen bu kafayla boşanırsın, yok evlilik ortaktır, yok simdiden mal derdine düstüm diyenler su konuyu okuduklarında kendilerinden bi utanır insallah.Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Yani neyini affedeceksiniz ki.Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Kesinlikle ayrılın. Bosanmasaniz bile ayri yasayin bir yil. Hem size borcunu odesin hem etrafa. Borc bitince gel deyin. Bitiremezse gelmesin. Tekrar oynar bu kadar sey yapıp gozü donen yine oynarYeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Inannın oynuyordur sadece eşi farkında degıldır..Bır kac zaman sonra patlar..Yuzde 99Benim arkadaşimda ayni senin yasadiklarini yasadi durumlari cok iyidi ama kocasi varini yolunu kumara harcadi 2 cocugu var kumar oynadiginda bir cocugu yeni dogmustu oda töbe etti karisina yalvardi 3 sene oldu hic oynamiyor borclarinida hep kapatti şuan rahatlar ama her insan bir olmuyor senin esin yemin edip bir daha oynarmi bilemem sanada boşan diyemem karari iyi düşün kendin ver bir daha boyle birsey oluyorsa affetme hata 1 kere olur
Bagımlının borcunu ıodemek kadar tehlıkelı bır sey yoktur.Aynı tutarda hatta daha fazla borç ıle gelecek.Aıleye soyleyın odemesınler..Oncelıgınız kendınıze aıt kredı vss varsa kapattırın.Kendı borclarını kendısı odesın..Ailesi onunla birlikte biriktirecek ve borçları kapatacak .. maalesef eşimin ailesi melek gibi insanlar hiçbiri bizim gibi bunu hak etmiyordu. Zaten beni durduran babası oldu. Benim için en önemli şey aile birliğiniz ne olur bu yuvayı koruyun diye. Ben maddi manevi her türlü desteği vereceğim dedi ki veriyor da. Sırf ailesi için şuan duruyorum. Tabi ki de eskisi gibi değiliz asla da olamayız. Bir insan için en kötü şey en çok güvenmesi gereken kişiye hiç mi hiç güvenmemesi bunların farkındayım. Artık bütün kontrolü ele aldım ama fayda eder mi bilmiyorum. İşte bu yüzden şuan beklemedeyim. Hepiniz çok haklısınız ben dolandırıldım ben kandırıldım benim ve kızımın rızkı çalındı ve evimde huzurum kalmadı. Yaşayanlar bilir çok zor bir durum olduğunu
Cok dogru zaten patolojık bagımlılarda kısılık bozuklugu olusuyor ..Bu da takasta para varsa karsılıgnda herseyı verırler.Onurları,evlılıklerını,cocuklarını,anne babalarını ,karılarını,,Yanı vermede sınır yoktur<...Eşiniz sadece kumarbaz olsaydı belki tedavi yapılır hallolur derdim. Ama eşiniz dolandırıcı. Karısını bile hortumlamış. Eşiniz hırsız. Hırsııız
Oynadigini tabikide şuan bilmiyoruz zaten varini yolunu oraya yatirdi şimdi ise borc ödüyor .arkadaşim son şans verdi bir daha oynarsa şans falan vermicek .oynarsa kendi bilir ne yaparsa önce kendine yaparInannın oynuyordur sadece eşi farkında degıldır..Bır kac zaman sonra patlar..Yuzde 99
Borc bıttı demelerıne bıle guvenılmez kı..Bu arada konu sahıbı sorunun vehametının farkında degıl..Elınızde kuru ekmegı sızı ve bebegını ac bırakma pahasına alıp gıder kumar oynar..Daha nasıl anlatılır..Kesinlikle ayrılın. Bosanmasaniz bile ayri yasayin bir yil. Hem size borcunu odesin hem etrafa. Borc bitince gel deyin. Bitiremezse gelmesin. Tekrar oynar bu kadar sey yapıp gozü donen yine oynar
Size sormadan böyle bir şey yapamazdı. Özellikle hamileyken siz çocuğunuz olacak çok sorumsuz gördüm eşiniziİlk defa şahit oldum bu duruma bir kere tek yaptım bu hatayı çıkamadım içinden battıkça battım bir daha asla olmayacak diyor da işte o güven zedelendi bağımlı mıdır bilmiyorum bu hafta doktora gidecek psikoloğa vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?