Lütfen yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum

kartalx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
34
-14
1
23
Arkadaşlar çok kötü durumdayim annem babamı aldatıyor bundan 5 yıl önce annemi yakaladim babama söyledim barıştılar tekrardan aradan 5 6 yıl geçti annem yinr aynısını yapıyor 101 okeyden birileriyle konuşuyordu sabredemedim annemle konuştum bi sefer de konustum tamam yapmicam hata ettim dedi ama şimdi tekrar yakaladım yine aynı şeyleri yapıyor ben ne yapmaliyim babama tekrardan mi söylemeliyim annemle daha sert mi konuşmaliyim ne yapmalıyım

Aldatıyor derken? Arkadaşça konuşmuyor sanırım. Annenizle konuşun eğer devam ediyorsa babanıza söylemeniz gerektiğini ifade edin. Hala devam ediyorsa babanızla konuşun

Karışmamalısın

Karışmayın. Anne babanız bile olsa karı koca arasına girmek doğru değil. Dahası babanız bir kez göz yummuş, yine aynısını yapacak muhtemelen. Kötü olan siz olursunuz. Anneniz kiminle ne konuşuyor diye takip etmeyi bırakın

Rahatlık batmış annenize oyunlarda koca aldatma yeni moda oldu sanırım umarım çok geç olmadan akillanir yoksa sonu haberlerde ki gibi bitmesi muhtemel Allah korusn

annene bagırsan ne yazar alısmışsa . babana da demene gerek yok oda kendi hayatinda.konustugu ortama msj atabilsen belalıdir uzak durun diye belki korkar karsı tafaf.

Bence annenizle konuşun eğer konuşmaya devam ederse babanıza söyleyeceğizi söyleyin kısaca tehdit edin. Eğer devam edersede söyleyeyin yani babanızda haksızlık oluyor. Kimse aldatilmayi hak etmez.

Bence annenizle konuşun eğer konuşmaya devam ederse babanıza söyleyeceğizi söyleyin kısaca tehdit edin. Eğer devam edersede söyleyeyin yani babanızda haksızlık oluyor. Kimse aldatilmayi hak etmez.
Evet bazıları bal gibide hak eder
Kabuleniş varsa hak etmede vardır

Annenin acil bir psikolaga yonlendir ve bence bırak baban nerde hata yaptimda bu kadın bende bulamadığını değil ondan esirgedigimi başkasında arıyor die dusunsun
Bende böyle düşünüyorum babam kesinlikle dört dörtlük değil çok ilgisiz sevgisiz ama ister erkek ister kadın olsun böyle bişey yapamazlar sonuçta ortada çocuklar var ve 4 kardeşiz biz kaldıramıyorum artık görmeyim diyorum ama illaki gözümün önüne düşüyor annemden soğuyorum onunla konuşmak sohbet etmek istemiyorum

Rahatlık batmış annenize oyunlarda koca aldatma yeni moda oldu sanırım umarım çok geç olmadan akillanir yoksa sonu haberlerde ki gibi bitmesi muhtemel Allah korusn
Hayır oyundan ne anlıyorsun karşıdaki yanındakinden evli olduğun adamdan iyi mi oda aynı bok yani ya çok değil iki hafta önce yakaladım konuştum ama yok abi hala devam telefonu bozuktu yenisini aldk diğeri duruyor bu kez ona yüklemiş bozuk ne dinlemeden şuan babamla aynı yerde değiliz biz bide depremzedeyoz insan bu alemetten sonraa Allahtan korkar devam etmez ya bu nasıl bi kafa

Aldatıyor derken? Arkadaşça konuşmuyor sanırım. Annenizle konuşun eğer devam ediyorsa babanıza söylemeniz gerektiğini ifade edin. Hala devam ediyorsa babanızla konuşun
Annemle konustugumda tam da böyle dedi arkadasca evli bi kadinin geceleri okeyde baska adamlarla konuşması ne kdr arkadaşça olabilir ki

Annenin acil bir psikolaga yonlendir ve bence bırak baban nerde hata yaptimda bu kadın bende bulamadığını değil ondan esirgedigimi başkasında arıyor die dusunsun
Bosanarak istedigi seyi arayabilir, evliyken yapmak es ne olursa olsun, esi gozardi edelim yani kisisel olarak gurursuzluktur.

Babanıza asla söylemeyin. Ne yapacağını kestiremesiniz. olası sonuçları kötü olabilir.
Annenizle yumuşak bir üslupla yaptığının yanlış olduğunu anlamasa dahi anlatın.

Ay çok kötü bişey bu ya ama linç yiyebilirim şuan gerçi de bazı erkekler karısına bir güler yüzü bir tatlı sözü bile çok gördüğü için kadınlarin çoğu bir tatlı dile tav oluyor asla yaptığını dogrulamiyorum annenin ama okta da var yayda da demisler

Karışma bu olayın sonu nereye varır bilinmez...

H

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…