Hiçbir şey tek taraflı olmuyor ztn babamın ilgisizliği sevgisizligininde etkisi var ama arada çocuklar onlara yazık sonuçta bir aile var eğer sevmiyorsan ayrıl bu kdr baskt
Ay çok kötü bişey bu ya ama linç yiyebilirim şuan gerçi de bazı erkekler karısına bir güler yüzü bir tatlı sözü bile çok gördüğü için kadınlarin çoğu bir tatlı dile tav oluyor asla yaptığını dogrulamiyorum annenin ama okta da var yayda da demisler
Hiçbir şey tek taraflı olmaz ztn babamın ilgisizliği sevgisizligi yüzünden de oluyor bunlar ama sonuçta ortada bir aile ve çocuklar var böyle bir şey yapamaz yapacaksada boşanmalk böyle olmaz tamam ikisj küçük hiçbir şeylerden haberi yok ama ben her şeyin farkındayım her şey gözümün önüne düşüyor
Hiçbir şey tek taraflı olmaz ztn babamın ilgisizliği sevgisizligi yüzünden de oluyor bunlar ama sonuçta ortada bir aile ve çocuklar var böyle bir şey yapamaz yapacaksada boşanmalk böyle olmaz tamam ikisj küçük hiçbir şeylerden haberi yok ama ben her şeyin farkındayım her şey gözümün önüne düşüyor
Normal değil tabi. Belki karşısındaki de evli. Hey yarabbim ya çok zor bir olay. Babama söylerim dediğinde ne diyor? Oyun oynamanı istemiyorum diyerek ısrar edin oyunları silin telefonundan.
Normal değil tabi. Belki karşısındaki de evli. Hey yarabbim ya çok zor bir olay. Babama söylerim dediğinde ne diyor? Oyun oynamanı istemiyorum diyerek ısrar edin oyunları silin telefonundan.
Geçen öğrendiğim de dedim ki birdaha görürsem babama söylerim hakkımı da helal etmem sana anne dedim ve onun üsten 3 hafta geçti eski telefonunda bu akşam yine gördüm dolaba saklamisti ben bugün bir sey icin istedim ilk basta vermedi sonradan vereyim dedi işkillenip akşam bakiyim dedim haklida çıktım yanj çocuğunun helalligi ve babama derim dememden hiç korkmamis
Arkadaşlar çok kötü durumdayim annem babamı aldatıyor bundan 5 yıl önce annemi yakaladim babama söyledim barıştılar tekrardan aradan 5 6 yıl geçti annem yinr aynısını yapıyor 101 okeyden birileriyle konuşuyordu sabredemedim annemle konuştum bi sefer de konustum tamam yapmicam hata ettim dedi ama şimdi tekrar yakaladım yine aynı şeyleri yapıyor ben ne yapmaliyim babama tekrardan mi söylemeliyim annemle daha sert mi konuşmaliyim ne yapmalıyım
ya hu sana ne
annen baban da olsa bırak karışma
herkes halinden memnun ortalığı bulandırma
çok istiyorsa ve merak ediyorsa baban fark etsin
etmiyorsa da zaten yapacak bir şey yok
roller değişmiş anne çocuk çocuk anne olmuş demek ki zaten sıkıntılı bir tip
ya hu sana ne
ya hu sana ne
Sizin için söylemesi kolay karışma demek ama ben bu insanla aynı ev içinde ve yüzyüze olunca nasıl davranılır je yapılır bilemiyorum sindirilmiyor yani
Sizin için söylemesi kolay karışma demek ama ben bu insanla aynı ev içinde ve yüzyüze olunca nasıl davranılır je yapılır bilemiyorum sindirilmiyor yani