Lütfen yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum

Hiçbir şey tek taraflı olmuyor ztn babamın ilgisizliği sevgisizligininde etkisi var ama arada çocuklar onlara yazık sonuçta bir aile var eğer sevmiyorsan ayrıl bu kdr baskt

Hiçbir şey tek taraflı olmaz ztn babamın ilgisizliği sevgisizligi yüzünden de oluyor bunlar ama sonuçta ortada bir aile ve çocuklar var böyle bir şey yapamaz yapacaksada boşanmalk böyle olmaz tamam ikisj küçük hiçbir şeylerden haberi yok ama ben her şeyin farkındayım her şey gözümün önüne düşüyor

Haklısın canım hiçbir şey yaptığı hatayı hafifletmez çok kötü bir örnek böyle bir anne . Umarım doğru yolu bulur hayır mübarek gün

Annemle konustugumda tam da böyle dedi arkadasca evli bi kadinin geceleri okeyde baska adamlarla konuşması ne kdr arkadaşça olabilir ki
Normal değil tabi. Belki karşısındaki de evli. Hey yarabbim ya çok zor bir olay. Babama söylerim dediğinde ne diyor? Oyun oynamanı istemiyorum diyerek ısrar edin oyunları silin telefonundan.

Normal değil tabi. Belki karşısındaki de evli. Hey yarabbim ya çok zor bir olay. Babama söylerim dediğinde ne diyor? Oyun oynamanı istemiyorum diyerek ısrar edin oyunları silin telefonundan.
Geçen öğrendiğim de dedim ki birdaha görürsem babama söylerim hakkımı da helal etmem sana anne dedim ve onun üsten 3 hafta geçti eski telefonunda bu akşam yine gördüm dolaba saklamisti ben bugün bir sey icin istedim ilk basta vermedi sonradan vereyim dedi işkillenip akşam bakiyim dedim haklida çıktım yanj çocuğunun helalligi ve babama derim dememden hiç korkmamis

ya hu sana ne
annen baban da olsa bırak karışma
herkes halinden memnun ortalığı bulandırma
çok istiyorsa ve merak ediyorsa baban fark etsin
etmiyorsa da zaten yapacak bir şey yok
roller değişmiş anne çocuk çocuk anne olmuş demek ki zaten sıkıntılı bir tip

Sizin için söylemesi kolay karışma demek ama ben bu insanla aynı ev içinde ve yüzyüze olunca nasıl davranılır je yapılır bilemiyorum sindirilmiyor yani

Sizin için söylemesi kolay karışma demek ama ben bu insanla aynı ev içinde ve yüzyüze olunca nasıl davranılır je yapılır bilemiyorum sindirilmiyor yani
kabak sizin başınıza patlar. siz bilirsiniz

Baban daha önce affettigine göre anlatmanın bir geregi yok. Muhtemelen yine affeder ve sen arada kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…