Lütfen yardımcı olun

sabe_35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
55
2
86
İzmir
Eşimle 5 yıllık evliyiz ve çocuğum var eşimin daha önce 2 tane sahte face açıp orda bayanlarla yazistigini gördüm valla siz deyin 50 ben diyim 60 tane bayanla mesajlaşmıs neyse bu ama evlendiğimiz seneden beri ben eşim neden eve geç geliyor hep neden kahvelerde vakit geçiriyor derken üzülürken meğerse hep bu işlerle uğraşmış kendisi bi tane çocuğum olduğu için yalvardığı için affettm sonra Br daha başka isimle face açmış onuda Allah çıkardı karşıma yakaladım ama inkar etti guya başka biri açmış falan intikam almışlar ondan güya o hesap aki kişiyle mesajlaşma sen kimsin falan inanmadım ama yine inanmış gibi yaptım şimdi en son ki gündem malum whatsapp ta engellenmiş numaraları gördüm ve malesef güvenim sarıldığı için aradım ve bir bayan çıktı ama eşim telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş ve whatsapp anda engellenmiş neyse kadınla konuştum ve kadın ben öyle birini tanımıyorum ve evli erkeklerle asla birlikte olmam ama bana yalan söylemişse bilemem dedi gaye t kibarca konuştu zaten psikologmus kadın ama aklıma bir kere şüphe sustu 15 gündür uyuyamıyorum 3 ten önce lütfen akıla verin ... daha hiç mesajını falanda görmedim bu kadınla kadına soruyorum yok diyor böyle birini tanimiyorum yalanmi acaba

Kadına eşinin whatsapp tan mesaj at.
Tanıyıp tanımadığını öğrenmenin tek yolu bu.

Yine çocuğun için affedeceksen hiç karıştırma isleri.
Bildiğini bilirse iyice yuzsuzluge vurup alenen yapacak cunku

Aynen nedense ilk başta başka birine suç attı sonrada yo ben öyle bişey demedim dedi

Bu bahsettiğiniz kadınla yazışmadı diyelim ama belli ki başkalarıyla görüşüyor, 50-60 kadını ne diye ekler bir adam? Çok belli, arkadaşın dediği gibi bunun üzerine bile boşanmayı düşünmemişseniz hiç başınızı ağrıtmayın ama kocanız başka kadınlar görüşüyor bilin..

Yok bu sefer öyle olmicak artık affedtmicem o yüzden iyice emin olmak istiyorum

Bir kez yapan bir daha yapıyor ya gerçekten bunun istisnasını görmedim. Bence yapılacak şey belli adamın uslandığı yok. Çocuk böyle bir ortamda daha mutsuz büyür.

Ya böyle durumlarda ne denir ne zevk aliyosa yani Allah ıslah etsin. Eğer ayrilmayacaksan didikleme yüz göz olmanin ne anlami var ki sonuçta yine inkar edicek sen inanmis gibi yapicaksin ama icin almiycak boşver huylu huyundan vazgeçmiyo maalesef

Ya salaklığıma yanıyorum hep önceden rüyalarımda görürdüm ve dersim ya senin beni aldattığıni gördüm diye ya sen ne diyosun diye kızardı

Yeni bir sim kart al. Ondan eşine tanıyormuş gibi mesaj at. O zaten bülbül kesilir. Ama bosanmayacaksan hiç uğraşma uzuldugunle kalırsın.

Vallahi aynen bende hata ilk seferinde sadece dedigim bassit insan deilsin basit işlerle uğraşma ne beni uz ne kendini dedim ama anlayana tabiki

Vallahi aynen bende hata ilk seferinde sadece dedigim bassit insan deilsin basit işlerle uğraşma ne beni uz ne kendini dedim ama anlayana tabiki

Ama tuafi ma giden bi konu konuştuğum kadın sanki erkek gibi yani geylere benxiyordu anlayamadım

Ya inanırmısınız belirsizlik kötü ne olduğunu öğrensem rahatlıcam

Ama bu seferde yakalarsam intikamım çok jotu olucak çünkü gecen sefer hiç bişey yapmadım

Hala şüphe diyorsun.

Diyelim ki emin oldun, söz verdiği tarihten bu zamana.

İçin nasıl soğur? Ben aldatıldım, o yangını içimde
İçimin en içinde yaşadım

Seneler geçti, hala kabus görürürüm o günleri.

Yani boşanacaksanız ıspat çok kolay sosyal medyada farklı bir hesap alıp deneyebilirsiniz ya da farklı tel no su ama bunu da affederim derseniz hiç araştırmayın inanın daha çok yıpranırsınız

farkli hesap acsan eline delil gecse o sana senin oldugunu biliyordum kizdirmak icin konustum dedigimde umarim yine inanmis gibi yapmazsin. terapi ise yarar mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…