- 22 Eylül 2020
- 420
- 619
- 23
Çok teşekkürlerBurdan oku
İsim konusu
Herkese iyi akşamlar günlerdir düşünmekten kendimi alamadığım konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Eşimle nişanlı olduğumuz dönemde kayınvalidem yuzunden tartışmıştık ve isim konusu gecti nasıl cıktıysa agzımdan eger annenin ismini koyarsam o cocuk ölsün dedim.Yıllar geçtiği için yemin edip...www.kadinlarkulubu.com
Nurgul olunca noluyo bilmedimden soruyorum
Nur ayridir nurgul ayriBurdan okusaniz konu daha iyi anlasilir
İsim konusu
Herkese iyi akşamlar günlerdir düşünmekten kendimi alamadığım konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Eşimle nişanlı olduğumuz dönemde kayınvalidem yuzunden tartışmıştık ve isim konusu gecti nasıl cıktıysa agzımdan eger annenin ismini koyarsam o cocuk ölsün dedim.Yıllar geçtiği için yemin edip...www.kadinlarkulubu.com
Sen bol bol dua et insallah hic bisey olmaz uzulme bozma moreliniNur ayridir nurgul ayri
Nasıl yaniSizin dediginizin olmasinin olma ihtimali sizce ne kadar?
Tamam işte senin söylemenle kötü bir şey olmaz.Zarar gelceği için değil söylediğim kotu seyden dolayı korkuyorum ben
Gerçekten ayrı isimler dimiAy tövbe nasıl bir beddua ama nurgül nerede nur nerede sanmıyorum ayrıca yemini bozman da mümkün diye biliyorum araştırın
Nur Nurgulun içinde geciyor ya o sebepten olur mu bir seyNur ayridir nurgul ayri
Nasıl yani
Hıcbısey anlamadım, eskı konuyu bılmem gerekıyor galıbaHerkese merhaba gecen gun konu açmıştım kızımın adı Eylül Nur. Nur Nurgul demek olur mu? Nur Nurgul ün içinde gectiği için?? Gerçekten benim için cok onemli artık kafayı yemek üzereyim @Mune dini bir sey olarak yazmadım lütfen yardımcı olun bana..
3gun oruç tutup söylediğiniz söze kefaret olarak tövbe edin. Gerisi Allahın takdiri.Sildirsem de bir kere koyduk ya o sebepten dolayı olur mu bir sey
bayan kaynanamin adini koyacagima o cocuk ölsun daha iyi demis kaynanasinin adi nurgulmusDüşüncelerinizin gidişatı iyi görünmüyor.
Nur ve dinin arasında bağlantı kuramadım, cahilliğime verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?