- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
esı kabul etmezmıszaten koyarken ılerde takıntı yapacagını da dusunmemıs ıcı rahat koymus ne olduysa sonradan
Yani aynı isim mi sizce gerçekten soruyorum koymuş oluyor muyumıyıde herkesın gorusu farklıdır ben bulutların ustunde ucabılıyorum desem ne olacak ?
bakınİsterim de esim istemez
Allah aşkına anlamaya çalışıyorum sizi gerçekten. Ama burada ve diğer konunuzda bir sürü yorum yapıldı. En son sildirin deyince de bunu söylüyorsunuz. La havle ne diyelim bilmem ki. Lütfen en acilinden uzman yardımı alın. Buradan size fayda gelmiyor.Sildirsem de bir kere koyduk ya o sebepten dolayı olur mu bir sey
Var tbki ben nurgul için etmiştim ikna ettim olmasın diye esim nur da istiyordu tmm eylul nur olsun dedimYani neresinden tutsam sıyrıldı gitti elimden
Öncelikle bi insan neden x ismi koyarsam çocuğum böyle olsyn şöyle olsun diye şer bi yemin eder saçma sapan
Sonrasında eşinin haberi yok muymuş yani bu yemininden ? Biz mi sildiricez burdan çocuktan ismi
esınız annesının ısmınden yıne de alsın ıstedıgı ıcın aslında ıcınız rahat degıl degıl mı :) esınızın nıyetı oydu cunkuVar tbki ben nurgul için etmiştim ikna ettim olmasın diye esim nur da istiyordu tmm eylul nur olsun dedim
Yani gerçekten dusundugunuz bu mu gerçekten iyi olmak için soruyorum nur nurgul demek oluyor mubakın
sız kayınvalıdemın ısmını koymam demıssınız
kayınvalıdenızın ısmını koymamıssınız
yemınınızı tutmussunuz
sızın ıcınıze sınmeyen ısmın ıcınden nurun gecmesı kayınvalıdenızın ısmının yarısı var kızınızın ısmınde
sız kayınvalıdemın ısmını koymıcam demıstınız koymadınız rahat olun
ben ha nur ha nurgul benım ıcın aynı sonucta ıcınden gecıyor derken abuk sabuk yemınler edıyorsanız ve kendınızı tanıyorsunuzdur heralde bı zahmetbundan sonra daha dıkkatlı olun anlamında soyledım
Olabilir evet dediğim gbi ben sonradan kafaya taktım bunu iyi olsam sizlere sormam gerçektenesınız annesının ısmınden yıne de alsın ıstedıgı ıcın aslında ıcınız rahat degıl degıl mı :) esınızın nıyetı oydu cunku
içim şiştiYani gerçekten dusundugunuz bu mu gerçekten iyi olmak için soruyorum nur nurgul demek oluyor mu
nur nurgul degıl ama bu kaddaaaarrrrr buyuk yemın edıp asla kayınvalıdemın ısmını koymam deyıp kayınvalıdenızın ısmının yarısını cocugunuza koymussunuzOlabilir evet dediğim gbi ben sonradan kafaya taktım bunu iyi olsam sizlere sormam gerçekten
Pekinur nurgul degıl ama bu kaddaaaarrrrr buyuk yemın edıp asla kayınvalıdemın ısmını koymam deyıp kayınvalıdenızın ısmının yarısını cocugunuza koymussunuz
pratıkde evet kayınvalıde ısmı degıl ama kımı kandırıyoruzallah askına
ıcınız rahatmıs koyarken sorun yok aynen devam ıcınızın rahat oldugu kısımda kalın lutfen gerı gıdın o gunlere ve orda kalın ılerlemeyın ılerledıkce yollar camurlu sarpa sarıyor
Hukuk sistemi üzerine tartışsak bu sabaha kadar sürer ve "yapacak bir şey yok"tan başka bir sonuca bağlanmaz. Tıpkı bu konu gibi.yani şimdi sebep saçma veya degıl kadının ınancı bu yonde , inanç işin içine girince mantık aramaya gerek yok daha fazla, illa ki bi prosedürü Vardır, fikri değişen olmuştur ilk defa konu sahibinin başına gelmemiştir.
Mahkemeler katillere bile takım elbise giydi indirimi yapıyor o kadar da mantıklı bi hukuk sistemimiz yok zaten.
Ve eşinin kendi annesine "bak anacım Nur'unu senden aldı yavrumuz" dediğine adım gibi eminim.nur nurgul degıl ama bu kaddaaaarrrrr buyuk yemın edıp asla kayınvalıdemın ısmını koymam deyıp kayınvalıdenızın ısmının yarısını cocugunuza koymussunuz
pratıkde evet kayınvalıde ısmı degıl ama kımı kandırıyoruzallah askına
ıcınız rahatmıs koyarken sorun yok aynen devam ıcınızın rahat oldugu kısımda kalın lutfen gerı gıdın o gunlere ve orda kalın ılerlemeyın ılerledıkce yollar camurlu sarpa sarıyor
aynen de boyle olmustur cunku bu yemıne ragmen adam barı nur da olsun demısVe eşinin kendi annesine "bak anacım Nur'unu senden aldı yavrumuz" dediğine adım gibi eminim.
Sildirsem de bir kere koyduk ya o sebepten dolayı olur mu bir sey
Cok korkuyorumHayir. Cok gereksiz birsey söylediniz diye kimse pat diye düsüp ölmez. Karma nin sizden önce daha cok fazla baska ugrayacak kapisi var. Korkmayin.
Cok korkuyorum
Ne olmuş ya ben anlamadım nur nurgül ne demeknedir bu endişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?