Lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esı kabul etmezmıs zaten koyarken ılerde takıntı yapacagını da dusunmemıs ıcı rahat koymus ne olduysa sonradan

Yani neresinden tutsam sıyrıldı gitti elimden
Öncelikle bi insan neden x ismi koyarsam çocuğum böyle olsyn şöyle olsun diye şer bi yemin eder saçma sapan
Sonrasında eşinin haberi yok muymuş yani bu yemininden ? Biz mi sildiricez burdan çocuktan ismi

İsterim de esim istemez
bakın
sız kayınvalıdemın ısmını koymam demıssınız
kayınvalıdenızın ısmını koymamıssınız
yemınınızı tutmussunuz
sızın ıcınıze sınmeyen ısmın ıcınden nurun gecmesı kayınvalıdenızın ısmının yarısı var kızınızın ısmınde
sız kayınvalıdemın ısmını koymıcam demıstınız koymadınız rahat olun

ben ha nur ha nurgul benım ıcın aynı sonucta ıcınden gecıyor derken abuk sabuk yemınler edıyorsanız ve kendınızı tanıyorsunuzdur heralde bı zahmet bundan sonra daha dıkkatlı olun anlamında soyledım

Sildirsem de bir kere koyduk ya o sebepten dolayı olur mu bir sey
Allah aşkına anlamaya çalışıyorum sizi gerçekten. Ama burada ve diğer konunuzda bir sürü yorum yapıldı. En son sildirin deyince de bunu söylüyorsunuz. La havle ne diyelim bilmem ki. Lütfen en acilinden uzman yardımı alın. Buradan size fayda gelmiyor.

Var tbki ben nurgul için etmiştim ikna ettim olmasın diye esim nur da istiyordu tmm eylul nur olsun dedim

Var tbki ben nurgul için etmiştim ikna ettim olmasın diye esim nur da istiyordu tmm eylul nur olsun dedim
esınız annesının ısmınden yıne de alsın ıstedıgı ıcın aslında ıcınız rahat degıl degıl mı :) esınızın nıyetı oydu cunku

Yani gerçekten dusundugunuz bu mu gerçekten iyi olmak için soruyorum nur nurgul demek oluyor mu

esınız annesının ısmınden yıne de alsın ıstedıgı ıcın aslında ıcınız rahat degıl degıl mı :) esınızın nıyetı oydu cunku
Olabilir evet dediğim gbi ben sonradan kafaya taktım bunu iyi olsam sizlere sormam gerçekten

Olabilir evet dediğim gbi ben sonradan kafaya taktım bunu iyi olsam sizlere sormam gerçekten
nur nurgul degıl ama bu kaddaaaarrrrr buyuk yemın edıp asla kayınvalıdemın ısmını koymam deyıp kayınvalıdenızın ısmının yarısını cocugunuza koymussunuz
pratıkde evet kayınvalıde ısmı degıl ama kımı kandırıyoruz allah askına

ıcınız rahatmıs koyarken sorun yok aynen devam ıcınızın rahat oldugu kısımda kalın lutfen gerı gıdın o gunlere ve orda kalın ılerlemeyın ılerledıkce yollar camurlu sarpa sarıyor

Peki

Hukuk sistemi üzerine tartışsak bu sabaha kadar sürer ve "yapacak bir şey yok"tan başka bir sonuca bağlanmaz. Tıpkı bu konu gibi.
Ayrıca ismi değiştirsem de bir kere koydum bir şey olur mu yine de diyor konu sahibi. Surda sarf ettiğimiz hiçbir kelimenin anlamı yok aslında

Ve eşinin kendi annesine "bak anacım Nur'unu senden aldı yavrumuz" dediğine adım gibi eminim.

Ne olmuş ya ben anlamadım nur nurgül ne demek nedir bu endişe

Ne olmuş ya ben anlamadım nur nurgül ne demek nedir bu endişe

Burdan oku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…