- 28 Mart 2020
- 26
- 11
- 8
- 32
- Konu Sahibi Fatma1993000
-
Bir kere daha hamile kalın. Her aldatmaya bir çocukHayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl verin
Bunu gercekten soruyormusn baska cocuk yapmadan ayril. KesinlikleKatlanmayın .
Hayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl verin
Hayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl v
Ya ne katlaniyorsunuz böyle adamlara . Bende eşimin telefoninda bir kız resmi görmüştüm topladım valizimi yaktım ortaligi yalvardı yakardı şimdi herseyi elimde ödü kopuyor ondan ayrılırım diye. Siz nasıl sessiz kalabiliyosuniz ya ? Ona daha fazla şans veriyorsunuz nede olsa ayrılamaz çocuk var rahatlığına düşürme adamı sil gitsinHayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl verin
Sil gitsin yaa 5 sene Sonra Senin sagligin yerinde olmayacak artik inan bana ve kurtar kendinide cocugunuda. Zehirli Bir iliske Degmez!Hayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl verin
Adamın si***nde değilBeyinsiz mi bu adam, neden sürekli yakalanıyor? Bence bunu da bir sorgulayın?
Siz görün de gidin istiyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?