Dusunduklerim doğrumu kendimi nasıl teselli ederim o bakımdantam olarak neye yardımcı olalım onu anlamadım?
Dusunduklerim doğrumu kendimi nasıl teselli ederim o bakımdanNasıl yardımcı olacaz?
İsyan ediyorsunuz şuan günaha girmeyin.Hayirlisini isteyin.Konya'da Seydişehir ilçesinde çöp poşetinde henüz kordon bağı bile kesilmemiş bir kız bebek bulunmuş şimdi nasıl bir dünyada yaşıyoruz ki rabbim değer bilmeyen insanlara veriyor onlar çöpe atıyorlar bana ben bebek için ne tedaviler yapıyorum olmuyor gercekten iyiden isyan edip Allah'ıma kusesim var neden ya neden yani o benim çocuğum olcak onu için nelerimi feda etmezdim ona nasıl bakardım isyan etmek istemiyorum diyorum Allah'ın vardır bir bildigi diye ama bu tarz haberlerinde görünce delleniyorum neden diye soruyorum kendimi bu dusuncelerden alamıyorum kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum
Peki bildiginiz bir dua veya bitkisel bir çözümü varmı bı hamile olmak icinİsyan ediyorsunuz şuan günaha girmeyin.Hayirlisini isteyin.
Stresten uzak durun.Fazla kilolarinizi verin.Dogal beslenin.Kadin doğum uzmanına gidin.Dusunduklerim doğrumu kendimi nasıl teselli ederim o bakımdan
kadın doğum uzmanına göründünüz mü?Peki bildiginiz bir dua veya bitkisel bir çözümü varmı bı hamile olmak icin
Yanlış dusunuyorsunuz.Dusunduklerim doğrumu kendimi nasıl teselli ederim o bakımdan
Amin inşallahImtihan dunyasi burasi cunku. Allah kimini vererek imtihan ediyor kimini de vermeyerekinsaallah sizin de hayirli ve saglikli bir evladiniz olur.
Evet gözüktüm ama hiç sorun çıkmadı rahim filmim bile çekildi sorun çıkmadıkadın doğum uzmanına göründünüz mü?
Doktora gittim işte polikistik over başlangıcı çıktı ama doktor o çocuğa engel değil dedi rahim filmi kan testi hepsi normal eşiminkinde normal çıktıStresten uzak durun.Fazla kilolarinizi verin.Dogal beslenin.Kadin doğum uzmanına gidin.
eşinizle birlikte gidin sizde herşey normal ise eşinizde olabilir sorun.Evet gözüktüm ama hiç sorun çıkmadı rahim filmim bile çekildi sorun çıkmadı
25 yaşındayım eşimin testleride normal çıktıeşinizle birlikte gidin sizde herşey normal ise eşinizde olabilir sorun.
ya da yaşınız çok gençtir zamanı gelmemiştir . kaç yaşındasınız
25 yaşındayım eşimin testleride normal çıktı
nasıl engel değil? çoğu kadının hamile kalamama sebebi Pcos olması. önce onun tedavi edilmesi gerekiyor. pcoslu iken hamile kalmak imkânsiz değil fakat etkisi de yok değil . farklı doktorlardan da görüş alın . çocuğa engel değil demesi saçma geldi banaDoktora gittim işte polikistik over başlangıcı çıktı ama doktor o çocuğa engel değil dedi rahim filmi kan testi hepsi normal eşiminkinde normal çıktı
Merhaba. İsyan ediyorsunuz bu da çaresizlikten tabi ki. Ben de bu gibi haberleri gördüğümde ister istemez aklımdan geçiyor Allahım sıcacık evimizde sana yalvarıyoruz ama neden o bebekler dışarıda vicdansızlara nasip oldu diye. Bu da imtihan onlar o şekilde imtihan oluyor bizler bu şekilde lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Ne zamandır istiyorsunuz bilmiyorum ama 1-1,5 yıl denediyseniz tüp bebeğe başvurabilir ya da kendinize daha çok dikkat edebilirsiniz ovulasyon günlerini dikkate alarak (düzenli uyku, güzel beslenme, stressiz yaşam) gerisi Allah’a kalmış belki gecikiyor ve güzelleşiyordur biz bilemeyizKonya'da Seydişehir ilçesinde çöp poşetinde henüz kordon bağı bile kesilmemiş bir kız bebek bulunmuş şimdi nasıl bir dünyada yaşıyoruz ki rabbim değer bilmeyen insanlara veriyor onlar çöpe atıyorlar bana ben bebek için ne tedaviler yapıyorum olmuyor gercekten iyiden isyan edip Allah'ıma kusesim var neden ya neden yani o benim çocuğum olcak onu için nelerimi feda etmezdim ona nasıl bakardım isyan etmek istemiyorum diyorum Allah'ın vardır bir bildigi diye ama bu tarz haberlerinde görünce delleniyorum neden diye soruyorum kendimi bu dusuncelerden alamıyorum kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum birde şunu ekleyim çocuk olması için bildiğiniz bişey varmı bitkisel dua ben baktım pek bişey bulamadım bu konuda yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?