Lütfen yardımcı olun

Melissa42

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
107
16
13
Konya'da Seydişehir ilçesinde çöp poşetinde henüz kordon bağı bile kesilmemiş bir kız bebek bulunmuş şimdi nasıl bir dünyada yaşıyoruz ki rabbim değer bilmeyen insanlara veriyor onlar çöpe atıyorlar bana ben bebek için ne tedaviler yapıyorum olmuyor gercekten iyiden isyan edip Allah'ıma kusesim var neden ya neden yani o benim çocuğum olcak onu için nelerimi feda etmezdim ona nasıl bakardım isyan etmek istemiyorum diyorum Allah'ın vardır bir bildigi diye ama bu tarz haberlerinde görünce delleniyorum neden diye soruyorum kendimi bu dusuncelerden alamıyorum kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum birde şunu ekleyim çocuk olması için bildiğiniz bişey varmı bitkisel dua ben baktım pek bişey bulamadım bu konuda yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
İsyan ediyorsunuz şuan günaha girmeyin.Hayirlisini isteyin.

Stresten uzak durun.Fazla kilolarinizi verin.Dogal beslenin.Kadin doğum uzmanına gidin.
Doktora gittim işte polikistik over başlangıcı çıktı ama doktor o çocuğa engel değil dedi rahim filmi kan testi hepsi normal eşiminkinde normal çıktı

Hiç bir sorun gözükmüyorsa tabi eşinizin de Dr a görünmesi lazım çok büyük ihtimalle stres kaynaklı.Surekli çocuk dusenerek yaşamayın.Onu düşünerek ilişkiye girmeyin.Rahat olun zAten böyle bir dünyaya çocuk yapılmamalı bence de neyse.Boyle dusenerek belki rahat olabilirsiniz.Ve ins hayirlisi ile nasip olur size de.

Doktora gittim işte polikistik over başlangıcı çıktı ama doktor o çocuğa engel değil dedi rahim filmi kan testi hepsi normal eşiminkinde normal çıktı
nasıl engel değil? çoğu kadının hamile kalamama sebebi Pcos olması. önce onun tedavi edilmesi gerekiyor. pcoslu iken hamile kalmak imkânsiz değil fakat etkisi de yok değil . farklı doktorlardan da görüş alın . çocuğa engel değil demesi saçma geldi bana

Merhaba. İsyan ediyorsunuz bu da çaresizlikten tabi ki. Ben de bu gibi haberleri gördüğümde ister istemez aklımdan geçiyor Allahım sıcacık evimizde sana yalvarıyoruz ama neden o bebekler dışarıda vicdansızlara nasip oldu diye. Bu da imtihan onlar o şekilde imtihan oluyor bizler bu şekilde lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Ne zamandır istiyorsunuz bilmiyorum ama 1-1,5 yıl denediyseniz tüp bebeğe başvurabilir ya da kendinize daha çok dikkat edebilirsiniz ovulasyon günlerini dikkate alarak (düzenli uyku, güzel beslenme, stressiz yaşam) gerisi Allah’a kalmış belki gecikiyor ve güzelleşiyordur biz bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…