Lütfen yardimci olun

lalsune

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar, ben yaklasik 23 gün önce dkh almayı yarida biraktim 15. gunumdu ve sonrasinda 4-5 gun suren kanama yasadim. Simdi uzerinden 2 hafta gecmis olacak reglm bitmesinden cift korundugumuz icin hic hamilelik ihtimalini dusunmemistim hala dusunmuyorum fakat deli gibi gogusum agriyor ve buyudu uçlari da koyulasti ve damarlar da belirgin fakat yani dedigim gibi hem pre hem de dkh iciyordum ve patlamadigina %90 eminim. Test yapmak istemiyorum çünkü aklim almiyor yani ihtimali bile %0.000001 gibi geliyor. Dkh biraktiktan sonra bunu yasayan var mi?

Yaklaşan adetin habercisi olma ihtimali de var. Meme ağrısı bir iki gün içinde azalırsa adet olacaksınız demek oluyor. Tabi yaşadığınız kanama adet değilse. Eğer adetse zaten bitiminden 15 gün sonra gebelik mümkün değil. Belki yumurtlama döneminde olabilirsiniz.

Yaklaşan adetin habercisi olma ihtimali de var. Meme ağrısı bir iki gün içinde azalırsa adet olacaksınız demek oluyor. Tabi yaşadığınız kanama adet değilse. Eğer adetse zaten bitiminden 15 gün sonra gebelik mümkün değil. Belki yumurtlama döneminde olabilirsiniz.
ondan sonra hic birliktelik yasamadik pcosum var ve dkh sonrasi regl gibi kanama bittiginden beri meme sorunum var. 2 haftadir dolu dolu agri ve koyulasma var. Zaten guvenmedigimden ek yontem tercih de ettim fakat ne bileyim ihtimal olabilir mi bilmiyorum…

ondan sonra hic birliktelik yasamadik pcosum var ve dkh sonrasi regl gibi kanama bittiginden beri meme sorunum var. 2 haftadir dolu dolu agri ve koyulasma var. Zaten guvenmedigimden ek yontem tercih de ettim fakat ne bileyim ihtimal olabilir mi bilmiyorum…
Adetten sonra hiç birliktelik olmadıysa zaten gebelik ihtimali yoktur. Meme ağrısı progesteron ve prolaktin artışından oluyor. Uzun süren meme ağrısı varsa bence bir prolaktin tahlili yaptırın.

Adetten sonra hiç birliktelik olmadıysa zaten gebelik ihtimali yoktur. Meme ağrısı progesteron ve prolaktin artışından oluyor. Uzun süren meme ağrısı varsa bence bir prolaktin tahlili yaptırın.
cok tesekkur ederim biri cekilme kanamasi hamilelik olmadiginin isareti degildir dedigi için korktum yine de sagolun.

Back
X