• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun :(

Empati beceri isidir bende mevcut degil sizi tebrik ederim..yani ayni anda iki kisi yerine koyamiyorum kendimi...burda sizde tekmeyi atan herkes evdeki es icin empati kurmustur diye tahmin ediyorum..bende zamaninda evli bir hocamdan etkilenmistim kendiside acayip flortoz biriydi ama gidip onunla birlikte olmadim..ve ben o zaman 17 yasimdaydim...daha saglikli bir aciklama olmustur sanirim..burdaki insanlar birlikteligi gecti hepimizin en kizdigi nokta adamin karisiyla kurdugu iletisim..

Evet ben o konuya hiç değinmedim ama orada yanlış yapmış bence de. Sadece kızgınlıkla yapmış.Ben olsam yapamazdım diye düşünüyorum ama insanız işte bir anlık öfke ile neler yapıyoruz. Ayrıca ben evli biriyle ilişki kurmayı hoş karşılıyorum gibi bir durum değil bu. Ama olmuş böyle bir durum yaşanmış, bizden yardım istemiş.Kırıcı olmasak diyorum sadece.

ben ayrılmadım.başka bi kadınla birlikte kaldığımız evde bi gece geçirmiş.haberi bana geldi tesadüfen.Allah görmemi istedi belkide.ki ben sevdiğim adam bi başkasıyla daha beraberken hamile olduğumdan şüpheleniyordum.ertesi gün bunu ona da söyledim tartıştık.ihanetini de itiraf etti sonra.kızımın yüzüne bakamıyorum.bi yanda sen varsın bi yanda ailem var.kızımın yüzüne bakarken hayatımda başkasının olduğunu bilmek çok zor.vicdan azabı çekiyorum dedi.mutluyum ama huzurlu değilim bitsin dedi.üzüldüm alışkanlığım vardı kopmak zordu ama sakindim.2 ay sonra benden ayrılıp başkasıyla bi ilişkiye başladığını öğrendim.ve bir arkadaş eşini düşünmedin mi dedi düşünmez olur muyum hiç.elbette düşündüm.ilk tanıştığımızda o bana yakınlaşmaya başladığında olmaz evlisin ilerde benim başıma da gelir aynısı.yaşamak istemeyeceğim bi şeyi başkasına yaşatmam doğru olmaz dedim ama paranoyakça düşünerek mi yaşayacaksın hayatını dedi.zaten ilk zamanlar çok vicdan azabı çektim.eşiyle arasının bozuk olduğunu ama çocuk için barıştıklarını söylüyordu.sevmeye başladıkça ilerledikçe zaman ondan başka hiç bişeyi düşünemez oldum.çok mutluydum çünkü.ama emin olun kolay değildi benim için de.ne kadar mutlu olsam da sevdiğiim adamın ayda bi gece benimle kalması geri kalan bütün geceler eşiyle uyuması yakınlaşmıyoruz dese bile belkide yakınlaşmaları ve bunu düşünerek uyumak 8 ay boyunca.. hiç kolay değildi yani anlatamam.

yahu en klasik yalandır bu. eşimle aramız bozuk çocuk için beraber kalıyoruz.sizde neye inanmak isterseniz ona inanıyorsunuz.ben mutluluğu hakediyorum demişsin de bu mu senin mutluluk anlayışın? adam istediğinde görmüş seni istediğini yaşamış sıkılıncada bırakmış ortada öylece. bir de hamilelik şüphem vardı bi zamanlar demişsin çocuk da yapsaydın kardeşim. çocuk da yapsaydın öyle ayrılsaydınız oldu olacak. aklına başına al canım çook büyük hatalar yapmışsın. vazgeç. adamın ailesini de rahat bırak.ona buna anlatıpta kendini daha fazla rezil etme.yeni bi sayfa aç hayatında...umarım bundan sonra mutlu olursun!!!

ilk cümleyi anlamadım tam olarak.kimseyi kimseyi şikayet etmedim.adamı eşine de şikayet etmedim.ama ailemden uzak dursun demek için bi neden belirtmem gerekiyordu öyle değil mi? ben yaşadığım her şey için üzgünüm.simdi o çoğu kişinin değinmediği ama hayatımı mahvetmiş adam mutlu ben mutsuzluğumdan ölüyorum dedim.Allah bana yaptıklarımın cezasını versin ki bu dünyada da şuan fazlasıyla çekiyorum cezamı.O da çekecek.Ki ben kötü bi insan olduğumdan herkes çocuğundan gösterir ona sana yaptıklarını demesine rağmen dua ediyorum öyle bişey olmaması için.masum kimsenin canı yanmasın diye.ki kendi çocuğunu başkalarını kandırmak için kullanan bi adam o masum bebeği de hak eder mi bilinmez.Ve kendime bi yol çizmeye çalışıyorum ama bu acıyla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.Onunla bi irtibatım yok.Olamaz da.Allah ayağıma getirsin istiyorum sadece benden helallik isteyecek elbet bir gün.İlahi adalet diye bişey varsa ki var olmalı bana işlediğine göre ona da gelecek o adalet bir gün.Ben bu acıyı nasıl atarım siz olsanız ne yapardınız unutmak için diye açtım bu konuyu zaten.sünger çekip devam etmeyi kim istemez ki.
$Adsýz.webp şimdi anlarsınız umarım ne demek istediğimi

inandığım güvendiğim sevdiğim için pişmanım hemde çok.keşke 1 yıl öncesine dönebilsem şimdi ama olmuyor.her şeyi geride bırakmak için yardım istedim zaten hepinizden.

Bi telefon gelse ucarak gidersin adamin kollarina ne hikaye anlatiyon gurur olsa 2gun havaalaninda yatip kalkmazsin valla evli adamlarin eslerini gectim sen ve senin gibiler su ortada kalacak.cocuklara acisin ne olur belki.adam cocuga her baktiginda sen olmasan bosardim anani diye bakiyo.cocuga kim bilir bunlari dusunun biraz, ne olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kinamiyorum sizi, insanlarin basina neler gelir bilinmez.bir seye asla yapmam demeyeceksin zaten, yuzde 90 basina gelebiliyor, keske kendini kullandirmasaydin. Evli erkeklerden lutfen uzak durun, yuva yikanin yuvasi olmaz. Sende unutacaksin baska caren yok, senin ahini gectim o aldatilan bayanin sana ettigi ah ne olacak. Kocasina goz koymussun, bide evlatlari varsa hele onlarin ahi ne olacak. Sen bi zaman sonra unutursun o kadin beraber olmak zorunda kalsa bile kocasinin aldattigini her an hatirlayacak.
O yuzden baskalarina da sebebiyet vermemek icin, lutfen 2 kez dusunun. Aklinizi kullanin bu durumlarda lutfennn.

kesinlikle haklısın.ama asla kimsenin evliliğinde gözüm yoktu.ki eşi hasta olduğunda bile dua ederdim iyileşmesi için.sonuçta bi anne.ve kızı için de aynı hassasiyeti gösterdim.kimseyi kimseden çalmadım ya da ayırmadım.ayda bi kere birlikte kalıyorduk ama sorardım kızından ayrı kalıyorsun bir gece de olsa kızıyor musun bana bunun için.özlediysen git derdim.istersen kalmayalım artık bi gün görüşürüz bile dedim.ben öyle sandığınız gibi kötü kadınlık yapmadım yani.aklımı da keşke kullanabilseydim en başında ama yalnızdım.mantığımın tamamen devre dışı kaldığı bi durumdu.ilk başta direndim uzak dur dedim ama bi bakmışım ki kaptırmışım çoktan.geç kaldım anlayacağınız.

Konuyu açan arkadaşım. Hata yapmışsın elbet ama kapılmışsın vs vs... Farkındasın sadece sen acı çektiğinden onun da içi acısın diyorsun..Benim anladığım bu.
Öbür dünyada yaptığı inşallah yanına kar kalmaz o ayrı. Farkında olmadığın konu şu..
Adam mutlu değil ki.
Mutlu olsa sevse sevilse aldatmak 2. 3. olmaz asla. Erkekler adidir(çoğu) değer yargıları bazı bayanlardan daha değişiktir. Siz daha önce hiç birlikteliğiniz olmadığı bi de ona söylediyseniz... number one tacını size giydirmiştir. Erkek mantığı. Acı ama gerçek elde eder, egosunu tatmin eder, başka yere dükkan açar. İyi ki kurtulmuşsunuz bu karaktersiz adam şükredin bence

Bi telefon gelse ucarak gidersin adamin kollarina ne hikaye anlatiyon gurur olsa 2gun havaalaninda yatip kalkmazsin valla evli adamlarin eslerini gectim sen ve senin gibiler su ortada kalacak.cocuklara acisin ne olur belki.adam cocuga her baktiginda sen olmasan bosardim anani diye bakiyo.cocuga kim bilir bunlari dusunun biraz, ne olur

asla gitmem.beni kullanıp attığını anladığım birine neden gideyim? gurursuzluğumdan da kalmadım bi başıma ben.vicdan azabından kaldım.sevdiğim adamı üzdüğüm için acı çektiğimden gittim.bunların üstüne mutlu olmadığımı görsün diye.yazımda da söyledim.dönünce de bütün iletişimim bitti.

Canım sen kime ne anlatıyorsun bak o adamı suçlayan kaç kişi var burada? O adam çok mu dürüst şimdi? millet öyle bir kocasını kaptırma korkusuna düşmüş ki sen onların en büyük düşmanısın şu an.

kimse kocasını kaptırma korkusuyla bu yorumları yapmıyor arkadaşım. ve tabi ki adamıda haklı bulmuyoruz yaptığı büyük yanlış.ama bu yanlışa karşı koyması gereken de konu sahibi arkadaştı kusura bakmayın yanii.sonuçta ortada kalan ve zarar gören kız tarafı oldu değil mi! o yüzden bu arkadaşın açısından yorumluyoruz olayları. adama zaten bişey olmaz bunu en başından kendi de biliyordu ama sözde aşkın kollarına bıraktı kendisini!!!

Merhabalar.Dürüst olmak gerekirse okuyunca herkesin yargılayıp kınayacağını biliyorum.yanlış ve topluma aykırı bir ilişkim vardı.25 yaşındayım.Mobil bir online oyunda tanıştık.Ben ilk başta uzak dursam da evli olduğu için o benden etkilendiğini söylüyordu hep bir kaç ay normal konuşmalar oldu ama benimde ilgim arttı ona karşı.ilişkimiz başladı 2 ay yanlış şeyler yaşanır diye korkumdan yanına gitmedim.Sonra bu duruma çok kızdığı için cesaretimi topladım gittim görüştük.Ayda bir kere görüşme fırsatımız oluyordu o da ben de meşguldük çok.Ama hep telefonda konuşup mesajlaşıyorduk gece gündüz.Birlikteyken çok iyi vakit geçiriyorduk günden güne iyice bağlandım.Canınızı hiç düşünmeden verebilecek kadar,onun parmağı çizilse gözleriniz dolacak kadar çok seversiniz ya işte öyle sevdim.Bu söz bile az kalır aslında.onun söylediğine göre daha önce hiç benim onu özlediğim gibi özlenmemiş,sevilmemiş.O böyle hissettiğim ilk erkekti ve ben gerçekten çok sevmediğim için daha önce hiç bir erkeğin elini bile tutmamıştım.Sonra aramızdaki yakınlığa,bana olan sözde bağlılığına,seni hiç bırakıp gitmiycem demelerine inanıp ilk birlikteliğimi yaşadım.bırakıp gitmeyeceğine inandığım için yaptım.gelecek beklemiyordum ama hayatımdaki yerini sevdiğim için sadece o yerini korusun istedim ve bana söz vermişti bende inanıp böyle bir şeye kalkıştım.Ertesi gün bırakıp gitmedi tabi ki ama 4 ay sonra başka bir bayanla daha ilişkisi olduğunu öğrendim.Hatta bizim kaldığımız eve gitmeye çalıştıklarının haberini aldım ve ilişkimiz bu yüzden bitti.çok severken bunu yaşamak çok ağır geldi.tek gecelik bişey olduğunu sandım o yüzden düzelelim istedim ama olmadı.iki ay geçti her gün ağlayarak ve sonunda başka birisi için bıraktığını anladım.Çok sinirlendim.Yaşadığımız onca şeyden sonra,ona hissettiğim o temiz sevgiye karşılık bu yaşadıklarımı hak etmediğimi düşündüm.Çok kızdım.Arkadaşlarına anlattım önce yaptıklarını.İnanamadılar.bana da anlattım diye saydı sövdü.bi bayana edilebilecek en ağır küfürleri etti.ailemi bile karıştırdı bunun için işe.bende sadece hak etmediğim o küfürleri görünce sabrım taştı.8 ay yaptığı her şeye sabrettim verdiği bütün acılara sevdiğim için katlandım ama dayanamadım o hakaretleri görünce.eşini arayıp her şeyi anlattım.beni üzdüğü gibi üzülsün seviyorum diyenden gelen zarar nasıl kötü oluyormus anlasın istedim.Ama sonra sevdiğim adamın canını yaktığım için vicdan azabından kıvrandım.kalktım istanbula gittim haber verdim ama gelmedi.iki gece havaalanında kaldım gelir de içimdekileri anlatma fırsatı bulurum umuduyla ama olmadı.ben vicdanımı orda hafifletip bu ilişkiyi de orda bırakıp evime döndüm sandım ama kendimi kandırmışım.eşiyle arasını düzelttiğini düşünüyorum.günlerdir hiç bir irtibatımız yok.O benim hayatımı günaydın demesiyle cennete çevirirdi şimdi cehennemden farksız bir dünyam var.sevgi sökülüp atılmıyormuş.yaşadıklarımı unutamıyorum.o mutlu yine ama ben ondan daha çok hak ettiğim halde çok mutsuzum.hakkımı asla helal etmiyorum ona ahım var tutar mı bilinmez.kimseye anlatamıyorum.bu aşk acısını,hayal kırıklığımı nasıl unutucam yardımcı olur musunuz ? :(
Hastalıklı bir ilişki daha... Neden adamın eşi, siz adama bir tekme vurmak yerine pohpohluyorsunuz??? Niye erkekler bu kadar vazgeçilmez oluyor hiç anlamıyorum. Bakın o sizden ne kadar kolay vazgeçmiş...

asla gitmem.beni kullanıp attığını anladığım birine neden gideyim? gurursuzluğumdan da kalmadım bi başıma ben.vicdan azabından kaldım.sevdiğim adamı üzdüğüm için acı çektiğimden gittim.bunların üstüne mutlu olmadığımı görsün diye.yazımda da söyledim.dönünce de bütün iletişimim bitti.

Ya valla kusura bakma hic bir lafina samimiyetine inanmiyorum evli bi adamla birlikte oldum belki yuvasini yikcaktim diye deil adami uzdum diye vicdan azabi cekiyosun garip

kesinlikle haklısın.ama asla kimsenin evliliğinde gözüm yoktu.ki eşi hasta olduğunda bile dua ederdim iyileşmesi için.sonuçta bi anne.ve kızı için de aynı hassasiyeti gösterdim.kimseyi kimseden çalmadım ya da ayırmadım.ayda bi kere birlikte kalıyorduk ama sorardım kızından ayrı kalıyorsun bir gece de olsa kızıyor musun bana bunun için.özlediysen git derdim.istersen kalmayalım artık bi gün görüşürüz bile dedim.ben öyle sandığınız gibi kötü kadınlık yapmadım yani.aklımı da keşke kullanabilseydim en başında ama yalnızdım.mantığımın tamamen devre dışı kaldığı bi durumdu.ilk başta direndim uzak dur dedim ama bi bakmışım ki kaptırmışım çoktan.geç kaldım anlayacağınız.

Bi de erkeklere çok iyi niyetli olduğunu belli edersen genelde "amaaan nasıl olsa ona bunu yaptırırım der ya da salak yerine koyar" afedersiniz
İlişki konusunda yaşadım demeyeyim ama "salaklıkla iyi niyet arasında ince bir çizgi vardır" derim ve hep te salaklığa girerim. Ne yazıkki

canım bence sen git psikolojik destek falan al profesyonel birinden. hala kendin için üzülmüyorsun da adamı üzdüğüne üzüldün havaalanında kaldın yani öyle mi. gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun bence en başından da düşünemediğin gibi. bulunmaz hint kumaşı falan mı bu adam nedir onu böyle tapılası yapan. kendine üzül biraz

Konuyu açan arkadaşım. Hata yapmışsın elbet ama kapılmışsın vs vs... Farkındasın sadece sen acı çektiğinden onun da içi acısın diyorsun..Benim anladığım bu.
Öbür dünyada yaptığı inşallah yanına kar kalmaz o ayrı. Farkında olmadığın konu şu..
Adam mutlu değil ki.
Mutlu olsa sevse sevilse aldatmak 2. 3. olmaz asla. Erkekler adidir(çoğu) değer yargıları bazı bayanlardan daha değişiktir. Siz daha önce hiç birlikteliğiniz olmadığı bi de ona söylediyseniz... number one tacını size giydirmiştir. Erkek mantığı. Acı ama gerçek elde eder, egosunu tatmin eder, başka yere dükkan açar. İyi ki kurtulmuşsunuz bu karaktersiz adam şükredin bence

Bende mutlu olmadığını ve benimle aradığı mutluluğu bulduğunu sanıyordum.Beni çok mutlu ediyosun iyiki varsın sen sözümden dışarı çıkma bende seni çok mutlu edicem diyordu.Zaten mutlu olsa neden başkalarına baksın ki diyordum.Ama işin karaktersizlik boyutu varmış.Çünkü bu olayı bilen bi kaç kişi madem yanındakiyle mutlu değil sende bulduğuna inanıyordu seni neden terkedip başkalarına gitti.Orda anladık aradığının mutluluk olmadığını.Sadece karaktersizliğindenmiş.Kurtuldum ama keşke daha erken kurtulsaydım ya da bu kadar acılı olmasaydı..

ilk cümleyi anlamadım tam olarak.kimseyi kimseyi şikayet etmedim.adamı eşine de şikayet etmedim.ama ailemden uzak dursun demek için bi neden belirtmem gerekiyordu öyle değil mi? ben yaşadığım her şey için üzgünüm.simdi o çoğu kişinin değinmediği ama hayatımı mahvetmiş adam mutlu ben mutsuzluğumdan ölüyorum dedim.Allah bana yaptıklarımın cezasını versin ki bu dünyada da şuan fazlasıyla çekiyorum cezamı.O da çekecek.Ki ben kötü bi insan olduğumdan herkes çocuğundan gösterir ona sana yaptıklarını demesine rağmen dua ediyorum öyle bişey olmaması için.masum kimsenin canı yanmasın diye.ki kendi çocuğunu başkalarını kandırmak için kullanan bi adam o masum bebeği de hak eder mi bilinmez.Ve kendime bi yol çizmeye çalışıyorum ama bu acıyla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.Onunla bi irtibatım yok.Olamaz da.Allah ayağıma getirsin istiyorum sadece benden helallik isteyecek elbet bir gün.İlahi adalet diye bişey varsa ki var olmalı bana işlediğine göre ona da gelecek o adalet bir gün.Ben bu acıyı nasıl atarım siz olsanız ne yapardınız unutmak için diye açtım bu konuyu zaten.sünger çekip devam etmeyi kim istemez ki.

Arkadaşım

Senin mutluluktan ayakların yerden kesilirken biricik aşkın olan evli adamda çocuğunun annesinin hayatını karartıyordu.
Allah'dan sana yaptıklarının cezasını ödemesini istiyorsun ne yaptı ki sana.
Adamcağız karısını seninle seni başka bir kadınla aldattı.Ne bekliyordun madalyamı ?
Küçük masum çocuğa gelince onu hiç ağzına alma.

Son düzenleme:
Ben sadece o adamin karisina varsa cocuguna acidim birtek. Size acimadim dogrusu cektigin acilar falan filan yazmissinya ya o adamin esi? İyiligini dusundum anlattim demissin ortaya yeni sevgilisi cikmasa anlatacakmiydin? Seninle yaparken birsey yoktuya?! Ve suda varki yeni sevgili ortaya cikmasaydi hala o adamla birlikte olacaktin,esinide zerre umursamayacaktin. Artik ders cikarmaya bak bence.

Cnm ben seni kesinlikle yadirgamiyorum insan ogluyuz sonucta hersey bizler icin zamaninda bende hatalar yaptim
sadece bundan sonra yoluna bak belki de suanda yasadiginiz aci sevgi den zannediyorsun amabelki de icinde yasadigin pislanliktandir
Rabbim kic kimseyi boyle serefsizlerle karsilastirmasin
Karsina insallah sana deger veren seni hakeden bu yasadiklarini unuttura bilecek iyi insanlar cikartsin...

Teşekkür ederim.Sizi de şimdiden tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah Allah uzun ömürler versin :)

Bende mutlu olmadığını ve benimle aradığı mutluluğu bulduğunu sanıyordum.Beni çok mutlu ediyosun iyiki varsın sen sözümden dışarı çıkma bende seni çok mutlu edicem diyordu.Zaten mutlu olsa neden başkalarına baksın ki diyordum.Ama işin karaktersizlik boyutu varmış.Çünkü bu olayı bilen bi kaç kişi madem yanındakiyle mutlu değil sende bulduğuna inanıyordu seni neden terkedip başkalarına gitti.Orda anladık aradığının mutluluk olmadığını.Sadece karaktersizliğindenmiş.Kurtuldum ama keşke daha erken kurtulsaydım ya da bu kadar acılı olmasaydı..

Acısını da azcık hakettim diceksin. Üzülmenizi istemezdim ama bu tarz 3lü ilişkide bu bellidir.Muhakak birileri çeker. Allah affetsin inşallah sizi de tabii. o değersiz adam da Allah ından bulsun.

Karısını aldatan adam, karısını aldattığı sevgilisini uzayda bile aldatır..
Hatunsuz yere koy, çiçeklerle sevişir gene aldatır.
Ne bekliyordun ki? :)

Karısını aldatan adam, karısını aldattığı sevgilisini uzayda bile aldatır..
Hatunsuz yere koy, çiçeklerle sevişir gene aldatır.
Ne bekliyordun ki? :)

Bugun en bayildigim yorum buydu klavyene saglik bacim cok dogru soyledin

Back
X