- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi nuripapacium
kesinlikle haklısın.ama asla kimsenin evliliğinde gözüm yoktu.ki eşi hasta olduğunda bile dua ederdim iyileşmesi için.sonuçta bi anne.ve kızı için de aynı hassasiyeti gösterdim.kimseyi kimseden çalmadım ya da ayırmadım.ayda bi kere birlikte kalıyorduk ama sorardım kızından ayrı kalıyorsun bir gece de olsa kızıyor musun bana bunun için.özlediysen git derdim.istersen kalmayalım artık bi gün görüşürüz bile dedim.ben öyle sandığınız gibi kötü kadınlık yapmadım yani.aklımı da keşke kullanabilseydim en başında ama yalnızdım.mantığımın tamamen devre dışı kaldığı bi durumdu.ilk başta direndim uzak dur dedim ama bi bakmışım ki kaptırmışım çoktan.geç kaldım anlayacağınız.
sana kötü kadınlık yapmışşın diye bir ithamda bulunmadım, ama yaptığın şeyin haklı olduğunu da savunma, şuan görmesen de göremesen yaptığın hatanın farkında olmanı tavsiye ediyorum, buradaki arkadaşların sana göstermek istedikleri gerçekten bu!!! haklı yada haksız arıyorsak, tabi ki kendinde aramalısın, burada yaptığın şeyin hata olduğunda hemfikiriz, herkesin başına gelebilir tekrar söylüyorum, ama bizim ataerkil yapımıza uymuyor bunlar, ayda bir birlikte aynı ortamda evli bir adamla bulunmalar, bişey yapmasanız dahi.!!! yanlız kalmışsındır, boşluğa düşmüşsündür, sizin durumunuzda binlerce kişi var, bi kısmı bir erkekte arıyor boşluğu doldurmayı, kimi de bağımlı madde kullanarak. kötü şeyler bunlar.
şu konuda tebrik ediyorum sizi bu şekilde buraya yazarak, sizin bu yaşadıklarınız gençlerimize örnek olur inşallah, bu konuda yorum yapan coğu arkadaşlar haklı, lütfen bu durumu olağan bir şeymiş gibi göstermeyelim, bunlar normal şeyler değil. sende inşallah bir an önce toparlanırsın

sevgi önemli bir şeydir ama, seviyorum diyede kullandırtmayın kendinizi lütfen.(maddi manevi anlamda)