şuan bile diyorum.yalnızdım.daha önce sevilmemiştim böyle dediğim bi şekilde davrandı bana hep.ağzı çok iyi laf yaptı.onu çok mutlu ettiğimi söyledi.her derdini en önce gelir bana anlatırdı vs vs.başına ne gelirse,ne sıkıntısı olsa hep birlikte çözerdik.karşıdan bakan durumu bilmeyen insanlar görünce birbirlerini ne kadar çok seviyolar demişlerdir eminim.sevgisinden ayaklarımı öpen,başımı taşa çarptığımda gözleri dolan,rahatsızsam iyi olmam için çabalayan,bi erkek kolay kolay bayan çantası taşımaz ama ağır geliyor diye kalabalığın içinde hiç çekinmeden taşıyan,açsak önce benim karnımı doyuran bi adamdı.bende hep o odaklı yaşayan biriydim aylar boyunca.bunlara kandım hep.kim olsa kanardı aslında böyle düşünüyorum.şimdi herkes seni kullandı attı diyor.ilk kez sevip,çok sevip bunu duymak başkalarından yaşanabilecek en büyük acılardan biri.evli olan bütün bayanlar oh diyordur iyi olmuş sana ama kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor.bende nefret ederdim böyle şeylerden kınardım hep yaşayanı ama gün geldi kınadığım olayın başrolü oldum.hak etmeyen bi adama hak etmediği kadar fazla değer vermişim.canımı isteseydi verirdim bilirdi ama değmezmiş çok geç anladım.olan oldu biten bitti zamanı geri almam mümkün değil önüme bakmaya çalışıyorum ve bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.