• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun :(

Oh olsun sanaaaaa :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaş fazlasıyla haksız bir hata yapmış ama siz ohh olsun demeyin kesinlikle sizin iyiliğiniz için söylüyorum Allah korusun ne olur ne olmaz

madem o adamın eşini düşündün eeeeeeeeeeeeeeeee neden daha sonra gittin kadına anlattın benimle böyle böyle oldudiye bu nasıl düşünmek ben anlamaıdm ?

ben ailemden uzak durması için aradım eşini.aldatıyor seni demek için değil elbette.çünkü ben sabrettiğim halde o aileme bile anlattı.bana hakaret etti.sen elini tuttuğun ilk adam sana bi bayana en edilmeyecek küfürleri etse ne hissedersin? öfkelenirsin.Ayrıca da sen eşin seni aldatıyo olsa bilmeden devam etmeyi mi tercih edersin.ben edemem.tek ben değildim ilk de ben değildim kaçıncı olduğum konusunda bi fikrim yok.ama madem böyle bi alışkanlığı vardı temiz kızlara neden el uzattı burda onun da suçu yok mu? ha evet bende aptalım evli bi adamla neden bunu yaşadım ama sonunun bu kadar acı olacağını tahmin etmedim.zaten bana deseniz 1 yıl öncesine gitmek ister misin? evet isterim hemde çok isterim.ben neşeli hayat dolu yalnız ve bununla mutlu olan biriydim kolay kolay sevmezdim birini ama hayatım mahvoldu.burda kadın sadece kadına yükleniyor ama kandıran adam.ben salaklık ettim evet ama en büyük hesabı bana kesmeyin.kimseyi incetmek istemedim ama en çok incinen ben oldum.evli biriyle bişey yaşamasınız bile aynı şey başka yollarla sizin de başınıza gelebilirdi.

Bu ne vicdansızlik, midesizlik anlam veremedim. Sen git elalemin nikahlı kocasıyla beraber ol, 2. 3. Kızlar çıkınca ortaya rahatsız ol. O adamın karısının ahı iki cihanda da birakmaz yakanı emin ol. O da değilde ne akıli istiyorsun daha. Adam bekarim dememis ki! Alacağını almış ışte...

Mazlumu oynamasan arkadasim benim gibi masumlarin derken ...ya adam evliyim diyo sana yaziyo ve sen gorusmeye devam esip iliskiye giriyosun...bak iliski yasiyosun demiyorum iliskiye giriyosun..beraberken cok iyi vakit gecirirsin tabi her bulusmada birlikte olmaktan baska ne yapidunuz ayiptir sormasi...o tene baska bir tenin degdigini bile bile...ve sahibi bir baskasiyken...adam seni terkedincede ortaligi ayaga kaldirmak niye...adam sebin ailenle sen onla ugrastiktan sonra ugrasmis sende dahada devam ettirip en cirkin olan seyi yapmissin..bide utanmadan ben eaim beni aldatsaydi bilmek isterim diyosun...i kadinin adina ne hakla hukum veriyosun belki o kabullendi bu durumu niye cirkeflesiyosun..Allah rizasi icin kapan kabuguna karsina mutlu olabilecegin bekar adam cikana kadar orda kal lutfen

Vurun kahpeye saati gelmiş yine.

Kardeş, sana nasıl yardımcı olabiliriz ki? Sen de olanların farkındasın,aptal yerine konmuşsun işte. Bundan sonra yapacağın bir şey yok, ders alıp yoluna devam edeceksin.

Konu sahibi hem suçlu güçlü moduna girmiş süper!
Bu durumdan kurtulmanın yolu insanlara mazlumu oynamak değil bol bol dua etmek,günahlarının affı için!
Allahım hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah.

Yaşın daha çok genç. Bir gün gelecek "ne kadar salak mışım bütün bunları neden yapmışım "diyeceksin kendine. Başımıza ne gelirse gelsin bize hep bir şeyler öğretir. Burada ki en büyük yanlışın evli bir erkeği seçmek olmuş. Belki boşluktaydın sevgiye ihtiyacın vardı o yüzden gittin o kişiye, belki gereğinden fazla önemsedin. Bundan sonra o kişi seni arayıp sorsa bile uzak durmanı tavsiye ederim. Ne edersen kendine edersin. Hata yaptım geçti gitti de önüne bak kuzucuk.

şuan bile diyorum.yalnızdım.daha önce sevilmemiştim böyle dediğim bi şekilde davrandı bana hep.ağzı çok iyi laf yaptı.onu çok mutlu ettiğimi söyledi.her derdini en önce gelir bana anlatırdı vs vs.başına ne gelirse,ne sıkıntısı olsa hep birlikte çözerdik.karşıdan bakan durumu bilmeyen insanlar görünce birbirlerini ne kadar çok seviyolar demişlerdir eminim.sevgisinden ayaklarımı öpen,başımı taşa çarptığımda gözleri dolan,rahatsızsam iyi olmam için çabalayan,bi erkek kolay kolay bayan çantası taşımaz ama ağır geliyor diye kalabalığın içinde hiç çekinmeden taşıyan,açsak önce benim karnımı doyuran bi adamdı.bende hep o odaklı yaşayan biriydim aylar boyunca.bunlara kandım hep.kim olsa kanardı aslında böyle düşünüyorum.şimdi herkes seni kullandı attı diyor.ilk kez sevip,çok sevip bunu duymak başkalarından yaşanabilecek en büyük acılardan biri.evli olan bütün bayanlar oh diyordur iyi olmuş sana ama kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor.bende nefret ederdim böyle şeylerden kınardım hep yaşayanı ama gün geldi kınadığım olayın başrolü oldum.hak etmeyen bi adama hak etmediği kadar fazla değer vermişim.canımı isteseydi verirdim bilirdi ama değmezmiş çok geç anladım.olan oldu biten bitti zamanı geri almam mümkün değil önüme bakmaya çalışıyorum ve bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Eşini seninle aldatırken sorun yok ama seni de bir başkasıyla aldatınca bana bunu nasıl yapar diyorsun öyle mi? Çokta güzel yapar valla sen acı çekmişsin ama o kadın senden daha fazla acı çekmiştir ortada bir de çocuk var. Senin bu çektiğin acı hafiflemez arkadaşım küçücük bir çocuğun ve kadının hakkına girmişsin o yüzden geçmezzzz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu sahibi hem suçlu güçlü moduna girmiş süper!
Bu durumdan kurtulmanın yolu insanlara mazlumu oynamak değil bol bol dua etmek,günahlarının affı için!
Allahım hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah.

Aynen katılıyorum size. Konu sahibi 15 yaşında çocuk olsa kandırılmış derim ama 25 yaşında bir kadın bu.

Ben 18 yaşındayım ama konu sahibinin yaptığı hatayı yapmam. Bu büyük konuşmak değildir. Evli birine aşık olmam demiyorum olabilirim belki ama tutup o adamla 8 ay ilişki yaşamam.

Siz hiç masum falan değilsiniz. Kandırıldım falan demeyin hiç. Burada kandırılan tek kişi adamın zavallı karısı.

Bir de büyük konuşmayın masalları.
Konuşurum elbet.
Akli melakelerimi kaybetmediğim sürece bile bile evli adamla ne işim olur?

canım wala bundan 3 gun once deseydın senı kınardım ama suan oyle bır durumdayım kı sadee suan sunu bılıyorum ınsan basına gelmeyınce gercekten anlamazmıs ınsallah bu durumuda en hayırlı sekılde atlatırsın

Mazlumu oynamasan arkadasim benim gibi masumlarin derken ...ya adam evliyim diyo sana yaziyo ve sen gorusmeye devam esip iliskiye giriyosun...bak iliski yasiyosun demiyorum iliskiye giriyosun..beraberken cok iyi vakit gecirirsin tabi her bulusmada birlikte olmaktan baska ne yapidunuz ayiptir sormasi...o tene baska bir tenin degdigini bile bile...ve sahibi bir baskasiyken...adam seni terkedincede ortaligi ayaga kaldirmak niye...adam sebin ailenle sen onla ugrastiktan sonra ugrasmis sende dahada devam ettirip en cirkin olan seyi yapmissin..bide utanmadan ben eaim beni aldatsaydi bilmek isterim diyosun...i kadinin adina ne hakla hukum veriyosun belki o kabullendi bu durumu niye cirkeflesiyosun..Allah rizasi icin kapan kabuguna karsina mutlu olabilecegin bekar adam cikana kadar orda kal lutfen

çok yanlış anlamışsınız.benim amacım onunla yatıp kalkmak mıydı? ne yapıyorsunuz ki demişsiniz.bi hafta sonunu beraber geçiriyorsak gezip eğleniyorduk alışveriş yapıyorduk sinemaya gidiyorduk istanbulu geziyorduk beraber.iki insan normalde ne yaparsa öyle vakit geçiriyorduk.beni terketti diye de ortalığı ayağa kaldırmadım.bu da yanlış.ben onunla uğraşmadım bile.ayrıldıktan 1,5 ay sonra görüştük.o gün saatlerce karşısında ağladım onca şeyden sonra beni ailen için değil başka biri için bırakıp gittin sen diye diye.seni bi başkası için terkeder miyim aklın alıyor mu ben seni sevdim nasıl böyle bişey yaparım çok paranoyakça düşünüyorsun dedi.gözümün içine bakıp kızının üstüne yemin etti kimseyle ilişkisi olmadığına dair.bende inandım.yemin etti diye.sonra yine sustum döndüm evime.ama başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim bir hafta sonra.hatta konuşmalarını gözlerimle gördüm.yine eşini katmadım o zaman olaya.iki arkadaşına anlattım.bana değil ona kızdılar erkeklik bu değil dedikleri için.o da o kızla arama asla giremeyeceksin dedi bizi ayıramayacaksın dedi küfürler etti ailemi karıştırdı ben yine sustum.akşam o kızın facebook hesabından bana attığı iğrenç mesajı gördüm ve sabrım o noktada taştı.kızı için susacağım dedim ama o mesaj olayın patlama noktası oldu.benim için arayıp anlatmak da hiç kolay olmadı emin olabilirsiniz.

Bundan böyle yapabilecegin tek sey,her türlü iletisim yolunu kesmek olur bu adamla,tövbe et ve
Hayatta hersey erkek demek degildir,kendine yönel,yeni honiler edin yeni bir sen cikart meydana.

Kınamak farklı akıl vermek farklı..

Burada kimse sana vay ş... seni nasıl kandırmış, niye eşini boşayıp seninle evlenmedi ya da nasıl seni aldatır demez..

Sen de böyle bir konu açtığına göre bunları göze almışsın..

Bugüne kadar çok evli adamla beraber olma konusu açıldı bu forumda ama gerçekten senin kadar pişkinini hiç görmedim..

Sen adamı bize şikayet etme hakkını nereden buluyorsun kendinde ??

Adamın eşi iyi bir beddua etmiş ki ona yaptığın senin de başına gelmiş.

İlahi adalet işte..

Bu saçma sapan ilişkilerinizde olan adamın eşine olmuş.

şuan bile diyorum.yalnızdım.daha önce sevilmemiştim böyle dediğim bi şekilde davrandı bana hep.ağzı çok iyi laf yaptı.onu çok mutlu ettiğimi söyledi.her derdini en önce gelir bana anlatırdı vs vs.başına ne gelirse,ne sıkıntısı olsa hep birlikte çözerdik.karşıdan bakan durumu bilmeyen insanlar görünce birbirlerini ne kadar çok seviyolar demişlerdir eminim.sevgisinden ayaklarımı öpen,başımı taşa çarptığımda gözleri dolan,rahatsızsam iyi olmam için çabalayan,bi erkek kolay kolay bayan çantası taşımaz ama ağır geliyor diye kalabalığın içinde hiç çekinmeden taşıyan,açsak önce benim karnımı doyuran bi adamdı.bende hep o odaklı yaşayan biriydim aylar boyunca.bunlara kandım hep.kim olsa kanardı aslında böyle düşünüyorum.şimdi herkes seni kullandı attı diyor.ilk kez sevip,çok sevip bunu duymak başkalarından yaşanabilecek en büyük acılardan biri.evli olan bütün bayanlar oh diyordur iyi olmuş sana ama kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor.bende nefret ederdim böyle şeylerden kınardım hep yaşayanı ama gün geldi kınadığım olayın başrolü oldum.hak etmeyen bi adama hak etmediği kadar fazla değer vermişim.canımı isteseydi verirdim bilirdi ama değmezmiş çok geç anladım.olan oldu biten bitti zamanı geri almam mümkün değil önüme bakmaya çalışıyorum ve bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Rica ederim canım. Ben böyle bir şey yaşamadım ama empati yapabiliyorum en azından.

çok yanlış anlamışsınız.benim amacım onunla yatıp kalkmak mıydı? ne yapıyorsunuz ki demişsiniz.bi hafta sonunu beraber geçiriyorsak gezip eğleniyorduk alışveriş yapıyorduk sinemaya gidiyorduk istanbulu geziyorduk beraber.iki insan normalde ne yaparsa öyle vakit geçiriyorduk.beni terketti diye de ortalığı ayağa kaldırmadım.bu da yanlış.ben onunla uğraşmadım bile.ayrıldıktan 1,5 ay sonra görüştük.o gün saatlerce karşısında ağladım onca şeyden sonra beni ailen için değil başka biri için bırakıp gittin sen diye diye.seni bi başkası için terkeder miyim aklın alıyor mu ben seni sevdim nasıl böyle bişey yaparım çok paranoyakça düşünüyorsun dedi.gözümün içine bakıp kızının üstüne yemin etti kimseyle ilişkisi olmadığına dair.bende inandım.yemin etti diye.sonra yine sustum döndüm evime.ama başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim bir hafta sonra.hatta konuşmalarını gözlerimle gördüm.yine eşini katmadım o zaman olaya.iki arkadaşına anlattım.bana değil ona kızdılar erkeklik bu değil dedikleri için.o da o kızla arama asla giremeyeceksin dedi bizi ayıramayacaksın dedi küfürler etti ailemi karıştırdı ben yine sustum.akşam o kızın facebook hesabından bana attığı iğrenç mesajı gördüm ve sabrım o noktada taştı.kızı için susacağım dedim ama o mesaj olayın patlama noktası oldu.benim için arayıp anlatmak da hiç kolay olmadı emin olabilirsiniz.
O zaman yaptigin hatanin pismanligina sarilacak bol bol dua esdp kosene cekileceksin arkadasim dualarinda sadece kendine degil esas kadin icinde dua edeceksin...ve agir yaziyorum ama tek suclu tabiki sen degilsin ama sende suclusun...benim duamsa aldatilan esas kadina Allah o kadina dayanma gucu versin..cunku sen o kocanin elinden gecen diger kadinlardan biri olarak listeye eklendin o kadar Allah bilir senden baska daha niceleri aramistir o kadini...

Bu insan size derdini açmış, bazılarınız kinini kusuyor. Ne kadar ayıp. Yardımcı olun yapıcı olun. oh olsun sana, beter ol bu mudur yardımınız? Bu mudur ablalığınız?

Kınamak farklı akıl vermek farklı..

Burada kimse sana vay ş... seni nasıl kandırmış, niye eşini boşayıp seninle evlenmedi ya da nasıl seni aldatır demez..

Sen de böyle bir konu açtığına göre bunları göze almışsın..

Bugüne kadar çok evli adamla beraber olma konusu açıldı bu forumda ama gerçekten senin kadar pişkinini hiç görmedim..

Sen adamı bize şikayet etme hakkını nereden buluyorsun kendinde ??

Adamın eşi iyi bir beddua etmiş ki ona yaptığın senin de başına gelmiş.

İlahi adalet işte..

Bu saçma sapan ilişkilerinizde olan adamın eşine olmuş.

ben burda kimseyi kimseye şikayet etmedim.böyle bi acı yaşıyorum bunlar oldu unutmak için ne yapabilirim dedim.kimse yaşamadan anlamıyor kullanılıp atılmanın ne demek olduğunu onu anladım.olsun.yaşarsan zaten anlarsın.ben kendim de suçluyum diyorum açık açık.en başta da yazdım yanlış olduğunu biliyorum diye.

Back
X