• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun :(

Konu sahibinin ders filan aldigini hic sanmıyorum
adam su an arasa kosa kosa yine gider....

sevgi oyle bi hale geldiki
Herturlu ahliksizlik yapiliyor ve bunun adina da sevgi diyolar

arkadasim bi hata yapmissin artik onune bak
gercek sevgi gormek istiyorsan Rabbim me bak
inan onun sevgisi herseyden daha buyuk
hicbir kul rabbimin seni sevdigi kadar sevemez....

ben burda kimseyi kimseye şikayet etmedim.böyle bi acı yaşıyorum bunlar oldu unutmak için ne yapabilirim dedim.kimse yaşamadan anlamıyor kullanılıp atılmanın ne demek olduğunu onu anladım.olsun.yaşarsan zaten anlarsın.ben kendim de suçluyum diyorum açık açık.en başta da yazdım yanlış olduğunu biliyorum diye.

Canım sen kime ne anlatıyorsun bak o adamı suçlayan kaç kişi var burada? O adam çok mu dürüst şimdi? millet öyle bir kocasını kaptırma korkusuna düşmüş ki sen onların en büyük düşmanısın şu an.

anlamıyorum ya. valla anlamıyorum. dünyada erkek kıtlığımı var da gidip evli adamları kendinize sevgili buluyorsunuz. ha en başından bilmesen aman bekarım demiş kandırmış diyeceğim de arkadaşım sen bile bile başlamışsın. evli bir adam yahuuuu. nasıl bunu kendine yakıştırabiliyorsun

Bu insan size derdini açmış, bazılarınız kinini kusuyor. Ne kadar ayıp. Yardımcı olun yapıcı olun. oh olsun sana, beter ol bu mudur yardımınız? Bu mudur ablalığınız?

Ne dememizi beklersiniz ooo adamin yaptigi cok ayip sana boyle bir seyi nasil yapar karisi nasil bir kadindir ki bosanmayi bilmez offf hele o ucuncu nerden cikti o zilli....cok medenisiniz sanirim hanimefendi fakat cagdaslik kavrami bu degil isterseniz nikah olayinida kaldiralim canimiz sikilana kadar istesigimiz insanlarla dost hayati yasayalim ha ne dersiniz..bu konu yoruma bile kapali bence..arkadasta bunun farkinda aslinda her seyi goze alarak yazmis...

O zaman yaptigin hatanin pismanligina sarilacak bol bol dua esdp kosene cekileceksin arkadasim dualarinda sadece kendine degil esas kadin icinde dua edeceksin...ve agir yaziyorum ama tek suclu tabiki sen degilsin ama sende suclusun...benim duamsa aldatilan esas kadina Allah o kadina dayanma gucu versin..cunku sen o kocanin elinden gecen diger kadinlardan biri olarak listeye eklendin o kadar Allah bilir senden baska daha niceleri aramistir o kadini...

O telefon konuşmasında ben ağlayarak anlattım her şeyi.Vicdansız bi insan değilim asla.böyle durumlarda kadın adamın parasına bakar bi çıkarı olur genelde ama ben birini sadece o olduğu için sevdim.Hiç bi beklentim,bi faydam olmadı.Benim ona çok yararım dokunmuştur,hayatına bişeyler katmışımdır illaki ama o bana istemediğim halde harcadığı paradan ve üzüntüden başka bişey katmadı.Eşine söylediğim ilk cümle birazdan anlatacaklarım sizi üzecek bunun için şimdiden özür dilerim ama inanın mecbur kalmasam aramazdım oldu.mağdur gibi de konuşmadım.Çünkü evli biriyle ilişki yaşamanın günahını da yanlış olduğunu da biliyordum.dürüstçe anlattım hepsini.size söylemem çok zor ama emin olun yanlış da olsa onu sevip güvenmekten inanmaktan başka suçum yok.çünkü beni o ikna etti bende yalnızdım ilgisi arayıp sorması derken kaptırdım.çok düşündüm ama alışkanlık oldu bırakamadım da dedim.sevmesem ilk olmasına da izin vermezdim ama o beni kullanıp attı şimdi başkasıyla birlikte demek hem eşi için hem benim için çok zordu.uyuyamadım bile masum birini üzdüğüm için rüyalarıma girdi.emin olun çok sabrettim susmak istedim ama kışkırttı.Ki çok acı çektiğimden istanbula kadar gittim.Üzülen bi tek ben olayım diye çok direndim ama bana çok eziyet etti.yoksa bi masumu neden üzeyim ki bilerek.

ben ailemden uzak durması için aradım eşini.aldatıyor seni demek için değil elbette.çünkü ben sabrettiğim halde o aileme bile anlattı.bana hakaret etti.sen elini tuttuğun ilk adam sana bi bayana en edilmeyecek küfürleri etse ne hissedersin? öfkelenirsin.Ayrıca da sen eşin seni aldatıyo olsa bilmeden devam etmeyi mi tercih edersin.ben edemem.tek ben değildim ilk de ben değildim kaçıncı olduğum konusunda bi fikrim yok.ama madem böyle bi alışkanlığı vardı temiz kızlara neden el uzattı burda onun da suçu yok mu? ha evet bende aptalım evli bi adamla neden bunu yaşadım ama sonunun bu kadar acı olacağını tahmin etmedim.zaten bana deseniz 1 yıl öncesine gitmek ister misin? evet isterim hemde çok isterim.ben neşeli hayat dolu yalnız ve bununla mutlu olan biriydim kolay kolay sevmezdim birini ama hayatım mahvoldu.burda kadın sadece kadına yükleniyor ama kandıran adam.ben salaklık ettim evet ama en büyük hesabı bana kesmeyin.kimseyi incetmek istemedim ama en çok incinen ben oldum.evli biriyle bişey yaşamasınız bile aynı şey başka yollarla sizin de başınıza gelebilirdi.
e peki bu duruma karısı ne yapabilirdi bence içindeki acıyı bastırmak için aradın aleme söyledi diye şikayet etmek için kimi kime şikayet ediyorsunuz ki olayı anlayamıyorum bir hata yapmışsınız buherkesin başın agelebilir bundan sonrasına güzel bakın ben sana sen söylesin böylesin ohh olmuş demiyorum diğerleri gbi çünkü Allah korkum var çok şükür üzülme bundan sonra o insan dan uzak durmaya çalış ne bilim başka bir süzen kur yaşın 25 benden biraz buyuksun istediğin hayatı kurma imkanın varsa bulunduğun ortamı terk et derim Allah yardımcın olsun

Konu sahibinin ders filan aldigini hic sanmıyorum
adam su an arasa kosa kosa yine gider....

sevgi oyle bi hale geldiki
Herturlu ahliksizlik yapiliyor ve bunun adina da sevgi diyolar

arkadasim bi hata yapmissin artik onune bak
gercek sevgi gormek istiyorsan Rabbim me bak
inan onun sevgisi herseyden daha buyuk
hicbir kul rabbimin seni sevdigi kadar sevemez....

Senin Rabbin o adama da biraz akıl fikir versin. Buldunuz birini yüklenin. Sevgi çok özel yüce bir duygudur bu kız bu adamı sevmiş evet adam evliymiş ve bu kız onu sevmiş bir gece geçirelim dememiş parası pulu çok ondan yararlanayım dememiş. Diyor ki arkadaşım iki gün havavalanında uyudum bekledim böyle bir duyguyu yaşadınız mı hiç ? Bu ne demek biliyor musunuz? Ama tabi o bir kadın ve erkekler çok üstün yaratıklar zinhar haşa onlarda bir suç olmaz. Hep bu kuyruk sallayan arkadaşımın suçu bunlar.Evli olup birine ümüt verende sütten çıkmış ak kaşık evli biriyle ilgilenen hemcinsimiz tu kaka.

Ha bide soylemeden gecemeyecegim bu konunun lehine destekci cikan biri benim gozumde ikinci kadinligi meslek haline getirmis birisidir ki kendine ev actirip para yiyenler var ya birde o kategoride buna giriyor..lutfen gercek yapiciliga oynayalim...yaziktir gunahtir kocamizi kaybetme korkusu ne demek ya...acik acik ben gelir alirim kocani elinde tutabiliyosan amenna dercesine meydan okuyo gibisiniz.daha gercekci destek olmalisiniz hatasini kafasina vura vura soyluyoruzki uzak dursun bidaha bu tarz tuzaklara bile bile dusmesin diye.

ben kendi yoluma bakmaya çalışıyorum.yaşadığım acıyı tarif bile edemem.yanlış bi ilişkim vardı doğru ama sevgim çok büyüktü.şimdi ben onun bana yaşattığı onca şeyin sonunda yaşadığım acıyla baş etmeye çalışıyorum.aynı şey evli biriyle olmasa bile sizinde başınıza gelebilirdi.siz bu acıyı hafifletmek için ne yapardınız sorum bu.ve bu olay olduktan sonra bile eşim umrumda değil tek derdim kızım diyen bi adamdan bahsediyoruz.her neyse.yardım istediğim konu bu acıyı hafifletmek için ne yapabilirim

Bu acı ne acısı öncelikle onu çöz kafanda . Şu anda senin düneceğin en büyük şey bir kadının ve küçük masum bir çocuğun ahından nasıl kurtulabileceğindir tabi bundan kurtulmanın yolu var mı ben bilmiyorum . Bu ahı sen ve o çok sevdiğini iddia ettiğin adam beraber aldınız tabi tek suçlu sen değilsin . Ama sen asla mağdur değilsin çünkü sen evli olduğunu bile bile yaşamışsın. Tabi eğer hatanı anladıysan ve o adamı kafanda bitirdiysen bol dua et ve unut .

Canım sen kime ne anlatıyorsun bak o adamı suçlayan kaç kişi var burada? O adam çok mu dürüst şimdi? millet öyle bir kocasını kaptırma korkusuna düşmüş ki sen onların en büyük düşmanısın şu an.

Haklısınız.yaptığım hata dememe rağmen biri de çıkıp ona laf söylememiş.herkes kendi kocası gibi algılıyor oayı.onlar da kendilerince haklıdır.kimse başına gelmeden anlamaz acının ne olduğunu derlerdi de inanmazdım ben.öyleymiş.

Ne dememizi beklersiniz ooo adamin yaptigi cok ayip sana boyle bir seyi nasil yapar karisi nasil bir kadindir ki bosanmayi bilmez offf hele o ucuncu nerden cikti o zilli....cok medenisiniz sanirim hanimefendi fakat cagdaslik kavrami bu degil isterseniz nikah olayinida kaldiralim canimiz sikilana kadar istesigimiz insanlarla dost hayati yasayalim ha ne dersiniz..bu konu yoruma bile kapali bence..arkadasta bunun farkinda aslinda her seyi goze alarak yazmis...

Sakın lütfen nikahsız hiç bir şey yapmayın. Yere düşene bir tekmede siz atın. Sizlere bu yakışır.

Senin Rabbin o adama da biraz akıl fikir versin. Buldunuz birini yüklenin. Sevgi çok özel yüce bir duygudur bu kız bu adamı sevmiş evet adam evliymiş ve bu kız onu sevmiş bir gece geçirelim dememiş parası pulu çok ondan yararlanayım dememiş. Diyor ki arkadaşım iki gün havavalanında uyudum bekledim böyle bir duyguyu yaşadınız mı hiç ? Bu ne demek biliyor musunuz? Ama tabi o bir kadın ve erkekler çok üstün yaratıklar zinhar haşa onlarda bir suç olmaz. Hep bu kuyruk sallayan arkadaşımın suçu bunlar.Evli olup birine ümüt verende sütten çıkmış ak kaşık evli biriyle ilgilenen hemcinsimiz tu kaka.

Senin rabbin derken bizim yorumlarimizi kapatmis oldunuz zaten...hayatta size basarilar...zira bu duyarlilik icin Allah korkusu sart..

Haklısınız.yaptığım hata dememe rağmen biri de çıkıp ona laf söylememiş.herkes kendi kocası gibi algılıyor oayı.onlar da kendilerince haklıdır.kimse başına gelmeden anlamaz acının ne olduğunu derlerdi de inanmazdım ben.öyleymiş.

Sen onlarla empati kurabiliyorsun ama onlar seninle hayır. O yüzden bence hiç sana saldıranlara cevap bile verme. O zaman otursunlar kocalarına bir tasma bağlasınlar.

Kinamiyorum sizi, insanlarin basina neler gelir bilinmez.bir seye asla yapmam demeyeceksin zaten, yuzde 90 basina gelebiliyor, keske kendini kullandirmasaydin. Evli erkeklerden lutfen uzak durun, yuva yikanin yuvasi olmaz. Sende unutacaksin baska caren yok, senin ahini gectim o aldatilan bayanin sana ettigi ah ne olacak. Kocasina goz koymussun, bide evlatlari varsa hele onlarin ahi ne olacak. Sen bi zaman sonra unutursun o kadin beraber olmak zorunda kalsa bile kocasinin aldattigini her an hatirlayacak.
O yuzden baskalarina da sebebiyet vermemek icin, lutfen 2 kez dusunun. Aklinizi kullanin bu durumlarda lutfennn.

Sakın lütfen nikahsız hiç bir şey yapmayın. Yere düşene bir tekmede siz atın. Sizlere bu yakışır.

Yorumlara baslarken o adam bile olmayan mahlukat icin mayasiz demistim zaten bakarsaniz gorursunuz bile bile kendini yaktigi icin en buyuk sucu arkadas ve mahlukat paylasiyor zaten bu hikayedeki tekmasum esas kadin ona esi...ne unutla roa evlendi kimbilir nasil asik kocasina ne biliyosunuz bilmiyorsunuz bilseydiniz boylr diyemezdiniz askin ilk tohumu baska cografyada atilmis cunku siz onunuzdekine bakiyosunuz sadece..bile bile yere dustuyse kendi kendine ayaga kalkabilmesi icin gerekirse bir tekmede siz atacaksiniz...tabikinikahsiz bir sey yapmayacaksin...yoksa farkinda olarak yada olmayarak nikahli birisiyle bir seyler yapip birilerinin kisa hayatini b....ka sarmis oluyosunuz umarim daha net anlatabilmisimdir.

Yarin burgun sizde boyle bir şerefsizle karsilastiginizda
arkadasin yaptigi gibi seviyorum deyip pesine dusup gidecekmisiniz
o zaman yolunuz acik olsun sevgi buysa size iyi sevmeler

Senin rabbin derken bizim yorumlarimizi kapatmis oldunuz zaten...hayatta size basarilar...zira bu duyarlilik icin Allah korkusu sart..

Allah herkesin kalbindekini bilendir dosttur. Ben ona güvenerek yazdım bunları zaten. Siz canınızı sıkmayın. İnançlı adam tek taraflı davranmaz. Allah size akıl fikir vermiş duygu vermiş düşünme gücü vermiş hani olurda kullanma ihtiyacı hissesersiniz diye.

Ha bide soylemeden gecemeyecegim bu konunun lehine destekci cikan biri benim gozumde ikinci kadinligi meslek haline getirmis birisidir ki kendine ev actirip para yiyenler var ya birde o kategoride buna giriyor..lutfen gercek yapiciliga oynayalim...yaziktir gunahtir kocamizi kaybetme korkusu ne demek ya...acik acik ben gelir alirim kocani elinde tutabiliyosan amenna dercesine meydan okuyo gibisiniz.daha gercekci destek olmalisiniz hatasini kafasina vura vura soyluyoruzki uzak dursun bidaha bu tarz tuzaklara bile bile dusmesin diye.

1 kimse bana ev açmadı 2 ben bana harcadığı her kuruş için onu uyardım istemiyorum dedim.siz beni yanlış kadınlarla karıştırdınız.benim kendi param var kendi evim var çok şükür.güzel bir mesleğim de var elime almaya hazırlandığım.hiç kimsenin parasına puluna muhtaç değilim.ev açtırıp para yiyecek kadar alçak bi kadın da değilim.kimse kimsenin kocasını da elinden almıyor almak istesem eğer neden yanında olduğum zamanlar aramadım eşini düşündünüz mü? Televizyonda gördüğünüz ya da sağda solda duyduğunuz gibi olmuyor bazen olaylar.Ben burda bunca insan ne derse desin yanlış da olsa benim olmayan birini canımı düşünmeden verebilecek kadar çok sevdim.Mağdur değilim asla ama kullanılıp atılmayı da hak etmedim.Çünkü daha önce hiç kimseyi kullanmadım ben.Ve bazı şeyleri evleneceğim adamla yaşamak isterdim hep yani değerlerim vardı ama hepsini kaybettim.sağlığımdan oldum.ilk kez sevip kullanıldım atıldım.hissedemezsiniz ama tarifi yok bu acının.bunu anlayan destek olmuştur.kimse kimsenin kocasını elinden almak istemez.

Yarin burgun sizde boyle bir şerefsizle karsilastiginizda
arkadasin yaptigi gibi seviyorum deyip pesine dusup gidecekmisiniz
o zaman yolunuz acik olsun sevgi buysa size iyi sevmeler

Ben arkadaşımın yaşında değilim. Bir sürü şey gördüm geçirdim ama o daha toy. Yine de büyük konuşmak istemesemde benim evli biriyle zaten işim olmaz.

Back
X