• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun :(

Keşke eşine haber vermeseydin üzüldüm benim de başına geldi böyle şeyler hayatta hep var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle konularda ohh olsun demez Allah karşısında sizin iyiliğiniz için söylüyorum

neden denmiyormuş? haketmiş yaşadığı tüm acıları. aşkmış... internette adamla tanışıp evli olduğunu bile bile görüşmeye devam edip zorla aşık etmiş kendini adama. buna oh olsun denmez de neye denir bilemedim. yine diyorum oh olmuş ne yaşadıysa haketmiş. başınıza gelir mi gelir vs demeyin. aşkın gücüne inanırım bu aşkın gücü olayından ayrı birşey.. adamla doğru düzgün bile görüşmeden hoop ilk birliktelik. haketmiş.... çok da mutlu oldum konusunu okuyunca ilahi adalet bu işte...

ah canım çokk üzüldün dimi ciğerin yandı... zavallı eşi...

neden denmiyormuş? haketmiş yaşadığı tüm acıları. aşkmış... internette adamla tanışıp evli olduğunu bile bile görüşmeye devam edip zorla aşık etmiş kendini adama. buna oh olsun denmez de neye denir bilemedim. yine diyorum oh olmuş ne yaşadıysa haketmiş. başınıza gelir mi gelir vs demeyin. aşkın gücüne inanırım bu aşkın gücü olayından ayrı birşey.. adamla doğru düzgün bile görüşmeden hoop ilk birliktelik. haketmiş.... çok da mutlu oldum konusunu okuyunca ilahi adalet bu işte...

ah canım çokk üzüldün dimi ciğerin yandı... zavallı eşi...
evet aşkın gücü var ben sizi düşündüm ohh olmuş derken siz konu başka yere gidiyo madem ki bu kadar iyi biliyorsunuz insanlara ohh olsun demek yerine yapılması gerekeni söyleyin ve tek güç aşkın gücü değil Allahın gücünüde unutmayın siz ''ohh olsun '' derken

Merhabalar.Dürüst olmak gerekirse okuyunca herkesin yargılayıp kınayacağını biliyorum.yanlış ve topluma aykırı bir ilişkim vardı.25 yaşındayım.Mobil bir online oyunda tanıştık.Ben ilk başta uzak dursam da evli olduğu için o benden etkilendiğini söylüyordu hep bir kaç ay normal konuşmalar oldu ama benimde ilgim arttı ona karşı.ilişkimiz başladı 2 ay yanlış şeyler yaşanır diye korkumdan yanına gitmedim.Sonra bu duruma çok kızdığı için cesaretimi topladım gittim görüştük.Ayda bir kere görüşme fırsatımız oluyordu o da ben de meşguldük çok.Ama hep telefonda konuşup mesajlaşıyorduk gece gündüz.Birlikteyken çok iyi vakit geçiriyorduk günden güne iyice bağlandım.Canınızı hiç düşünmeden verebilecek kadar,onun parmağı çizilse gözleriniz dolacak kadar çok seversiniz ya işte öyle sevdim.Bu söz bile az kalır aslında.onun söylediğine göre daha önce hiç benim onu özlediğim gibi özlenmemiş,sevilmemiş.O böyle hissettiğim ilk erkekti ve ben gerçekten çok sevmediğim için daha önce hiç bir erkeğin elini bile tutmamıştım.Sonra aramızdaki yakınlığa,bana olan sözde bağlılığına,seni hiç bırakıp gitmiycem demelerine inanıp ilk birlikteliğimi yaşadım.bırakıp gitmeyeceğine inandığım için yaptım.gelecek beklemiyordum ama hayatımdaki yerini sevdiğim için sadece o yerini korusun istedim ve bana söz vermişti bende inanıp böyle bir şeye kalkıştım.Ertesi gün bırakıp gitmedi tabi ki ama 4 ay sonra başka bir bayanla daha ilişkisi olduğunu öğrendim.Hatta bizim kaldığımız eve gitmeye çalıştıklarının haberini aldım ve ilişkimiz bu yüzden bitti.çok severken bunu yaşamak çok ağır geldi.tek gecelik bişey olduğunu sandım o yüzden düzelelim istedim ama olmadı.iki ay geçti her gün ağlayarak ve sonunda başka birisi için bıraktığını anladım.Çok sinirlendim.Yaşadığımız onca şeyden sonra,ona hissettiğim o temiz sevgiye karşılık bu yaşadıklarımı hak etmediğimi düşündüm.Çok kızdım.Arkadaşlarına anlattım önce yaptıklarını.İnanamadılar.bana da anlattım diye saydı sövdü.bi bayana edilebilecek en ağır küfürleri etti.ailemi bile karıştırdı bunun için işe.bende sadece hak etmediğim o küfürleri görünce sabrım taştı.8 ay yaptığı her şeye sabrettim verdiği bütün acılara sevdiğim için katlandım ama dayanamadım o hakaretleri görünce.eşini arayıp her şeyi anlattım.beni üzdüğü gibi üzülsün seviyorum diyenden gelen zarar nasıl kötü oluyormus anlasın istedim.Ama sonra sevdiğim adamın canını yaktığım için vicdan azabından kıvrandım.kalktım istanbula gittim haber verdim ama gelmedi.iki gece havaalanında kaldım gelir de içimdekileri anlatma fırsatı bulurum umuduyla ama olmadı.ben vicdanımı orda hafifletip bu ilişkiyi de orda bırakıp evime döndüm sandım ama kendimi kandırmışım.eşiyle arasını düzelttiğini düşünüyorum.günlerdir hiç bir irtibatımız yok.O benim hayatımı günaydın demesiyle cennete çevirirdi şimdi cehennemden farksız bir dünyam var.sevgi sökülüp atılmıyormuş.yaşadıklarımı unutamıyorum.o mutlu yine ama ben ondan daha çok hak ettiğim halde çok mutsuzum.hakkımı asla helal etmiyorum ona ahım var tutar mı bilinmez.kimseye anlatamıyorum.bu aşk acısını,hayal kırıklığımı nasıl unutucam yardımcı olur musunuz ? :(

Birazda kendinizi düşünmek yerine karşıdaki hemcinsinizi düşünün küçük yavruları düşünün. Unutmayın ki yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu yaşadıklarınızı unutmayın ki birdaha aynı hatayı yapmayın.

kendinizi bile bile ateşe atmışsınız, adamın evli olduğunu biliyorsunuz ilişkiye giriyorsunuz, ne diyelim Allah affetsin sizi. Sevgi denilen şey bu kadar iğrenç olmamalıydı.Adam zaten evli olduğunu söylemiş iki mesaj,telefon alınca sizde hemen kendinizi büyük aşk yaşıyor gibi görmüşsünüz.

evet aşkın gücü var ben sizi düşündüm ohh olmuş derken siz konu başka yere gidiyo madem ki bu kadar iyi biliyorsunuz insanlara ohh olsun demek yerine yapılması gerekeni söyleyin ve tek güç aşkın gücü değil Allahın gücünüde unutmayın siz ''ohh olsun '' derken

yapılması gereken mi?? hala akıllanmamış görmüyor musunuz? adam barışalım dese barışacak modda hala..

Allah'ın gücünü görüyoruz işte hakettiğini vermiş... Allah'ın gücü yok mu dedim haşa.. ne alakası var dediklerinizle. iyi olmuş yaşadıklarına üzülmedim dedim. Allah'ın gücünü inkar mı etmiş oluyorum iyi olmuş yaşadıkları ders olsun hakkettiğini yaşamış deyince? gerçekten bir şey anlamadım yorumunuzdan :37:

yapılması gereken mi?? hala akıllanmamış görmüyor musunuz? adam barışalım dese barışacak modda hala..

Allah'ın gücünü görüyoruz işte hakettiğini vermiş... Allah'ın gücü yok mu dedim haşa.. ne alakası var dediklerinizle. iyi olmuş yaşadıklarına üzülmedim dedim. Allah'ın gücünü inkar mı etmiş oluyorum iyi olmuş yaşadıkları ders olsun hakkettiğini yaşamış deyince? gerçekten bir şey anlamadım yorumunuzdan :37:

Allah inşallah sizi de benzer bir acıyla sınar.Kullanılıp atılmanın ne demek olduğunu hissedersiniz.O kadar saçma bi yorum ki bu gelse barışacak modda demeniz.Ben adam beni kullanıp attı ben ona inandım diye bi çok şey yaptım yanlış da olsa diyorum hala neyin derdindesiniz.Oh olsun denmez bi insana ne olursa olsun.Madem bana oh olsun inşallah bi gün öyle çok canınız yanar ki anlattığınızda biri gelip oh olmuş der.söyleyecek başka sözüm yok size.

Tüm yorumları okumadım çünkü tahammülüm yok böyle iğrenç ilişkilere. Haketmişsiniz. Ağlayın. Evli olduğunu bile bile birlikte olursanız sonradan hakkımı helal etmiyorum da, beni kandırdı da demeyin. Eşinin hakkına girdiniz. Siz esas bunun vebalinden nasıl kurtulacağınızı oturunda düşünün. Buna ağlayın. Allah böyle evli erkeklere bulaşan kadınlardan korusun.

Tüm yorumları okumadım çünkü tahammülüm yok böyle iğrenç ilişkilere. Haketmişsiniz. Ağlayın. Evli olduğunu bile bile birlikte olursanız sonradan hakkımı helal etmiyorum da, beni kandırdı da demeyin. Eşinin hakkına girdiniz. Siz esas bunun vebalinden nasıl kurtulacağınızı oturunda düşünün. Buna ağlayın. Allah böyle evli erkeklere bulaşan kadınlardan korusun.

evli olduğunuz çok belli.taraflı yorumlar hep bunlar.çünkü ben kimseye bulaşmadım ki ilk yazımın başında da belirttimçkendi eşiniz yaparsa bunu tek suçu kadına atacaksınız belli.eşleriniz hep dürüst sadık taraf yapışan kadınlar.neyse sizin görüşünüz.inşallah yaşamazsınız tabi.hakkınızda hayırlısı

yorumumdan birşey anlamazsınız tabi çünkü anlamak istemiyorsunuz birkere kendinizi haklı çıkarma amacınız var aşkın gücü derken Allahın gücünüde unutmamak lazım ohh olsun demeyin başınıza bi nüsibet gelir demeye getirdim siz hemen Allaha inanmıyomuyum bilmem ne bilmem ne yaptınız valla ben sizi anlamadım buraya yorum atmadıki amacınız nedir bir derdim var diyo beni ateşle kötüle bana ohh çal demiyo işte bende sizi uyardım ohh demeyin başınıza gelir Allah korusun diye ama işte yardım eden hep suçl olur bildiğinizi okuyun şimdi hatta bidaha ohh olsun deyin banane canım ben uyardım

Yorumların çoğunu okudum bence bu durumda anlayış gösterilecek hiç bir durum yok yok yani. Bence senin adama hakkını helal etmeme gibi bir durumunda yok adam baştan kartları açık oynamış baştan evli olduğunu saklasa sende baglansan bu adama sonradan öğrensen tamam derim bağlanmış kopamıyo ama öyle bi durum değil bu adamın seni sevdiğine nasıl inanabildin? Allah aşkına 25 yaşında koca kadınsın hala karımla mutlu değilim sırf çocuk için katlanıyorum yalanlarına nasıl inanırsın 10 yaşındaki çocuğa söyle artık bu numarayı yemez yani. yada sen bu adamla gezdin tozdun sinemalar kafeler eee bu adam akşam karısının yatağına dönmedi mi ? madem sana aşıktı sana ölüyordu bitiyodu 8 ay niye hiç bişey yapmadı niye karısının yanındaydı hep? sen evli olsan bir kadın gelip kocanla beraber olsa demediğini bırakmazsın kadın hakkında yalansa yalan de? yada tamam bunların hepsini geç adam sana aşık oldu çocuğunu bıraktı karısını boşadı senle devam etti eee mutlu olabilecek miydin? arkanda bi kadın ve bi çocuk varken olamayacaktın belkide olurdun bilemiyorum... ki karısını senle aldatan senide başkasıyla aldatmış buda gayet normal adamın mayasında var eşimizi sözlümüzü online oyunlardan uzak tutmalı bunda sonra çünkü bekar erkeklerin soyu kurudu sıra evlilerde...

Allah inşallah sizi de benzer bir acıyla sınar.Kullanılıp atılmanın ne demek olduğunu hissedersiniz.O kadar saçma bi yorum ki bu gelse barışacak modda demeniz.Ben adam beni kullanıp attı ben ona inandım diye bi çok şey yaptım yanlış da olsa diyorum hala neyin derdindesiniz.Oh olsun denmez bi insana ne olursa olsun.Madem bana oh olsun inşallah bi gün öyle çok canınız yanar ki anlattığınızda biri gelip oh olmuş der.söyleyecek başka sözüm yok size.

birinin sizi kullanıp atması sevgilisiyle ilişki yaşaması ve ortada bırakılması değil olay farkında mısınız? evli bir adamla aşkımdan gebersem de böyle birşey yaşamam ben rahat olun. Allah akıl fikir vermiş kullanın diye.... evlenmeden önce birlikte olmanızı vs hiçbirşeyi kınamıyorum. Karşınızdaki kadının acılarını düşündünüz mü hiç o adamla beraber olurken.. başka bir kadının azraili olmak nasıl bir duygu????

birinin sizi kullanıp atması sevgilisiyle ilişki yaşaması ve ortada bırakılması değil olay farkında mısınız? evli bir adamla aşkımdan gebersem de böyle birşey yaşamam ben rahat olun. Allah akıl fikir vermiş kullanın diye.... evlenmeden önce birlikte olmanızı vs hiçbirşeyi kınamıyorum. Karşınızdaki kadının acılarını düşündünüz mü hiç o adamla beraber olurken.. başka bir kadının azraili olmak nasıl bir duygu????

siz belki yapmazsınız ama Allah bunun acısını siden belki bir şekilde en yakınızndan alır olamaz mı yinede olmasın tabi çok büyük konuşuyorsunuz çok

yorumumdan birşey anlamazsınız tabi çünkü anlamak istemiyorsunuz birkere kendinizi haklı çıkarma amacınız var aşkın gücü derken Allahın gücünüde unutmamak lazım ohh olsun demeyin başınıza bi nüsibet gelir demeye getirdim siz hemen Allaha inanmıyomuyum bilmem ne bilmem ne yaptınız valla ben sizi anlamadım buraya yorum atmadıki amacınız nedir bir derdim var diyo beni ateşle kötüle bana ohh çal demiyo işte bende sizi uyardım ohh demeyin başınıza gelir Allah korusun diye ama işte yardım eden hep suçl olur bildiğinizi okuyun şimdi hatta bidaha ohh olsun deyin banane canım ben uyardım

Allah kullarına seçim şansı sunar. Evli bir adamla aylarca konuşup sonra bi kaç görüşmeden sonra beraber olursa biri bunu ona Allah yaptırtmadı. Bunun farkına varamıyormusunuz. Tercihlerinin sonucunda yaşadıkları müstehak. Buraya yazmaktaki amacım rahatlatmak değil konu sahibini emin olun...

Yorumların çoğunu okudum bence bu durumda anlayış gösterilecek hiç bir durum yok yok yani. Bence senin adama hakkını helal etmeme gibi bir durumunda yok adam baştan kartları açık oynamış baştan evli olduğunu saklasa sende baglansan bu adama sonradan öğrensen tamam derim bağlanmış kopamıyo ama öyle bi durum değil bu adamın seni sevdiğine nasıl inanabildin? Allah aşkına 25 yaşında koca kadınsın hala karımla mutlu değilim sırf çocuk için katlanıyorum yalanlarına nasıl inanırsın 10 yaşındaki çocuğa söyle artık bu numarayı yemez yani. yada sen bu adamla gezdin tozdun sinemalar kafeler eee bu adam akşam karısının yatağına dönmedi mi ? madem sana aşıktı sana ölüyordu bitiyodu 8 ay niye hiç bişey yapmadı niye karısının yanındaydı hep? sen evli olsan bir kadın gelip kocanla beraber olsa demediğini bırakmazsın kadın hakkında yalansa yalan de? yada tamam bunların hepsini geç adam sana aşık oldu çocuğunu bıraktı karısını boşadı senle devam etti eee mutlu olabilecek miydin? arkanda bi kadın ve bi çocuk varken olamayacaktın belkide olurdun bilemiyorum... ki karısını senle aldatan senide başkasıyla aldatmış buda gayet normal adamın mayasında var eşimizi sözlümüzü online oyunlardan uzak tutmalı bunda sonra çünkü bekar erkeklerin soyu kurudu sıra evlilerde...

siz oyunlardan uzak tutun yapacak olan yine yapar.ben yanlış yaptım mantıksızdım günah işledim ok kabul ama şu yorumunuzdan anladığım kocasına muhtaç bi kadın olduğunuz.BEN UZAK DURDUM O GELDİ dememden ne anlıyorsunuz acaba? Ben mi zorladım adamı bişeyler yaşayalım diye? siz kocanızın gözünü bağlayın yaparsa ağlamazsınız madem halbuki oyundan uzak tuttum dersiniz.çok sinir bozucu bi yorum cevap bile vermem anlamsız oldu

evli olduğunuz çok belli.taraflı yorumlar hep bunlar.çünkü ben kimseye bulaşmadım ki ilk yazımın başında da belirttimçkendi eşiniz yaparsa bunu tek suçu kadına atacaksınız belli.eşleriniz hep dürüst sadık taraf yapışan kadınlar.neyse sizin görüşünüz.inşallah yaşamazsınız tabi.hakkınızda hayırlısı

Hayır ben bekarım ve çevremde böyle bir ilişkiye hiç şahit olmadım. Allahta göstermesin. Allah herkese akıl, fikir ve vicdan vermiş. Adam zaten suçlu tartışmaya bile gerek yok; fakat bu adam silah zoruyla sizinle birlikte olmadı. Sizisteyerek birlikte oldunuz. Ne sandınız karısından boşanıp sizinle mi evlenecekti. Hadi öyle yaptı diyelim gerçekten vicdanınız rahatmı olacaktı. Bana aşk demeyin sakın. Aşk bukadar ucuz değil. Birde karısını aramışsınız. Sizin başınıza gelene hiç mi hiç üzülmedim de o kadına yüreğim sızladı. Allah yardımcısı olsun..

siz belki yapmazsınız ama Allah bunun acısını siden belki bir şekilde en yakınızndan alır olamaz mı yinede olmasın tabi çok büyük konuşuyorsunuz çok

Allah benden neyin acısını alcak arkadaşım?? Ben kimse benim yüzümden üzülsün dahi istemem... siz bir insanın dünyasını elinden almışsınız?

şerefsiz olduğunu biliyor muydum sence?

Evli olup başka bir bayana yazan, yılışan adam şerefsizdir evet.
En başında sana yaptığı da buydu..

Ama sana göre seni aldatmasaydı,seni bırakmasaydı şerefsiz değildi dimi?
Karısını senle aldatırken, seni mutlu eden bir melekti o dimi?!

Allah kullarına seçim şansı sunar. Evli bir adamla aylarca konuşup sonra bi kaç görüşmeden sonra beraber olursa biri bunu ona Allah yaptırtmadı. Bunun farkına varamıyormusunuz. Tercihlerinin sonucunda yaşadıkları müstehak. Buraya yazmaktaki amacım rahatlatmak değil konu sahibini emin olun...

ben mutluydum mutlu ettiğimi sanıyordum konuştum.yakın olmak istiyordu mutlu olsun diye yaptım.çünkü hep o odaklı yaşadım.olan oldu biten bitti.ben buraya iyi olmayan ruh halimi düzeltmek için ne yapabilirim diye sordum sadece farkındaysanız.yaşamadan da anlamazsınız da bi gün bu kınamanızdan dolayı Allah gösterir.ben kınadım geldi çünkü başıma aynısı.hayırlısı

Back
X