Lutfen yardimci olun

Yanlis anladiniz esimi cok seviyorum tabiki oyle bi durum yok zaten boyle birsey istemiyorum hatta esimden oldugunu hissediyorum sadece olabilirmi sorusu canimi cok sıkyor zaten o kisiyle o gun hersey bitti.
Her evli kadın kendini kaybetmiyor valla 6.hissine güven o zamn eşindendir bu durumu bilse her dokunduğunda midesi bulanırdı bende bunu hissediyorum

Off eşimi çok seviyorum diyorsun başka biriyle yatıp kalkıyorsun 1 cümlede ancak bu kadar çelişki olur. Erkek içinde kadın içinde böyle bir konu da hata diye bişey söz konusu olamaz bile isteye yatıp kalkıp hata diyemezsiniz. Çünkü yaparken aklınız başınızdaydı sizde istediniz kocanıza rağmen. Kendinizi kandırmayın. Allah affetsin.
Bu konuda yorum yapmiyicam haklisiniz Rabbim kimsenin basina vermesin sadece cikis yolu aradim 7 ay oldu sadece cok pismanim

Bu konuda yorum yapmiyicam haklisiniz Rabbim kimsenin basina vermesin sadece cikis yolu aradim 7 ay oldu sadece cok pismanim
Kocanın yüzüne bakabiliyorsun da o bebeğin yüzüne nasıl bakacaksın? Vicdanını hata diyerek rahatlatamazsın kocan yapsaydı böyle bir HATA affeder miydin? Bebek olunca aklın başına geldi bence. Evli Bi kadın bi erkekle pat diye bir anda ilişki yaşayamaz o zemini iki tarafta hazırlar koşarak gider HATAya. Pat diye yaşayabilen bir kadın da hangi yolun yolcusu olduğu bellidir. Kusura bakmayın ama kadında erkek de birdir benim gözümde. Kocan yapsaydı onun için de aynı şeyi düşünürdüm.

Sadece dusuncelerinizde haklisiniz diyebiliyorum cunku ne dersem kendimi paklamaz sadece Rabbime sıgınıp affetmesini istiyorum

Sadece dusuncelerinizde haklisiniz diyebiliyorum cunku ne dersem kendimi paklamaz sadece Rabbime sıgınıp affetmesini istiyorum
İnşallah affetsin ve doğru yoldan ayırmasın hiç kimseyi...

InsaAllah oyledir cunku hayatim da istemedigim hatam oldu ayrica 4 de olan ilskimde icime bosladigini hatirliyorum 2ci hatirlamiyorum zaten hemen duzelip idrare cikmistim..

gercekden mıdemı bulandırdınız

:olamaz:
barı bu konulara alet etmeyın ...
edep ya hu

Sen zaten pişman olmuşsun , sana diyecek lafım Yok
Ama çok üzüldüm şuan eşin ve bebeğin için , yazık günah, ne demek başka adamla ilişki yaşamak , çocuk oyuncağı mı bu
Allah affetsin ne diyim , yazık o masum yavruya

baskasından mı cocuk
Yok büyük ihtimal eşinden ama o ara başkasıyla ilişkiye girmiş , bize de üstü kapalı eşimden mi sevgilimden mi diye soruyor

Allah esirgesin , kimseyi şaşırtmasın

Sen zaten pişman olmuşsun , sana diyecek lafım Yok
Ama çok üzüldüm şuan eşin ve bebeğin için , yazık günah, ne demek başka adamla ilişki yaşamak , çocuk oyuncağı mı bu
Allah affetsin ne diyim , yazık o masum yavruya

Yok büyük ihtimal eşinden ama o ara başkasıyla ilişkiye girmiş , bize de üstü kapalı eşimden mi sevgilimden mi diye soruyor

Allah esirgesin , kimseyi şaşırtmasın
aaa Amin cnm kötü işte nese bize bisey demek düsmez eger öyleyse onun Allaha verecegı hesapp

Back
X