Lutfen yardimci olun

Elma diyari

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
47
5
1
39
Mrb arkadaslar daha onceden konu actim aldatan erkek nasil anlasilir vs diye bana fake diyende oldu sahte diyende oldu simdiki sorunum esim aldatmis kemdisi itiraf etti cok pismanim diyor bi sans daha istiyo siz olsaniz ikinci sansi verirmiydiniz

Ben o şansı vermem de esas önemlisi siz ne yapacaksınız?
Bence siz o şansı vereceksiniz ve pişman olacaksınız. Diğer konunu okumuştum oradan bu izlenime kapıldım .

Bir yapan yine yapar, yapmasa bile aldatacağı şüphesi yerleşir insanın beynine.İnsan düşün düşün paranoyaklaşır.şüphe ile de evlilik yürümez.
Sen aldatsaydın eşin o şansı sana verir miydi?

Anladim arkadaslar yardiminiz icin saogolun

İlerde bir gün içinizde kalacaksa, arkadaş ben neden şans vermemişim dityecekseniz verin. Ama tekrar aldatılma hüsranını da göze alın.

iyide bu adam size ben başkasını seviyorum dememiş miydi?
ne olmuş bitmiş mi sevgisi .. şimdi sizi mi seviyormuş . ne zamana kadar sevecekmiş karşısına başka biri çıkana kadar mı ?
pek ayran gönüllü bu adam yeminine falan inanılacak bir tip değil bence..

Haklisiniz ama sevdigim icin her seyine inaninyirum

bidaha asla yapmacam diye yenin etti

O yemini şimdi eder, 3 yıl sonra unutur gider yemine söze güvenip siz iş yapmayın.

Diğer mesajda çaresizim demişsiniz. Benim size tavsiyem gözü kapalı güvenmeyin. Para biriktirin mutlaka. Kredi kartına altın , döviz alın imkanınız varsa. Yoksa da her ay kenara bir şeyler koyun.

E

Yemin mi etti namaza da başlamıstır genelde böyleleri yalandan şeyler yapmaya bayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…