- 25 Aralık 2016
- 47
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi Elma diyari
-
Neden taslancam ki neden boyle dedinizÇabuk kaç git taşlanacaksın şimdi
bidaha asla yapmacam diye yenin ettiİlerde bir gün içinizde kalacaksa, arkadaş ben neden şans vermemişim dityecekseniz verin. Ama tekrar aldatılma hüsranını da göze alın.
Evet ama ne bileyim caresizimSiz aldatıldıgınızı unutabilecekmisiniz peki?
Kolay kabullenilecek birşey değil bu.
Haklisiniz ama sevdigim icin her seyine inaninyirumiyide bu adam size ben başkasını seviyorum dememiş miydi?
ne olmuş bitmiş mi sevgisi .. şimdi sizi mi seviyormuş . ne zamana kadar sevecekmiş karşısına başka biri çıkana kadar mı ?
pek ayran gönüllü bu adam yeminine falan inanılacak bir tip değil bence..
bidaha asla yapmacam diye yenin etti
Haklisiniz ama sevdigim icin her seyine inaninyirum
Haklisiniz ama sevdigim icin her seyine inaninyirum
O yemini şimdi eder, 3 yıl sonra unutur gider yemine söze güvenip siz iş yapmayın.
Diğer mesajda çaresizim demişsiniz. Benim size tavsiyem gözü kapalı güvenmeyin. Para biriktirin mutlaka. Kredi kartına altın , döviz alın imkanınız varsa. Yoksa da her ay kenara bir şeyler koyun.[/QUOevet dogru diyosunuz
Napim baska carem yokbaşkasını seven adamı sevmeye devam edebilmekte marifet işi vallahi ne diyeyim eşinizin bir sonraki aldatmasına kadar inanmaya devam edin madem..
evet yemin etti be bileyim belkiyapmaz diye dusunuyorumYemin mi ettinamaza da başlamıstır genelde böyleleri yalandan şeyler yapmaya bayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?