Lutfen yardimci olun

Arkadaşım bu çok saçma bir soru. Kendine güveni olan onsuz aslanlar gibi yaşarım diyen gururuna değer veren kadın basar tekneyi arkasına bakmaz. Sende var mı bunlar. Eşim olmadan yaşayamam diyorsan çek tabiki

Mrb arkadaslar daha onceden konu actim aldatan erkek nasil anlasilir vs diye bana fake diyende oldu sahte diyende oldu simdiki sorunum esim aldatmis kemdisi itiraf etti cok pismanim diyor bi sans daha istiyo siz olsaniz ikinci sansi verirmiydiniz
Biz ver desek verecek misin???

Zaten siz onu affet missiniz belli. Niye soruyorsun ki burda.
Inanmissin ona ve verdigi bos yeminlere.

sen sordun mu kocana diğer kadını sevmekten niye vazgeçtiğini?
kadın mı terketmiş yoksa niye sana dönmüş başkasını severken?

sen sordun mu kocana diğer kadını sevmekten niye vazgeçtiğini?
kadın mı terketmiş yoksa niye sana dönmüş başkasını severken?
Evet sordum benim yuzume bakarken utaniyo mus o yuzden birakmis kadini

kadını sevdiğini söylerken utanmanış mı?sana söylerken ? yüzüne söylerken ?

eşin komik adammış ha..
kaç yaşındasın sen cidden bu yalanlara inanacak kadar saf olman enteresan..
28 yasinda yim seven insan herseye inana biliyo malesef

bir 4 yıllık evliyim diyorsun, bir 6 yıllık. 28 yaşındayım demişsin profilinde de 31 yazıyor

Ben olsan tavrım: net bi şekilde terketmek olurdu.
Asya - Beni Aldattın. Youtube'dan dinleyin. güzel şarkı

Hayır. Zaten şu sans olayini anlayabilmiş değilim. Adam esinin gururunu, duygularını, onu ne hale sokacagini, bosanma ihtimalini vs vs düşünmeyip elalamin kadıniyla fingirdessin, koklassin veya yatsin. Sonra affet bi şans deyince afffedilsin. Neyin şansı bu ? Şeyine sahip ciksaydi değil mi ? Biz neden yapmıyoruz böyle seyler ? Zaten yapan kadınları da 3. sayfalarda görüyoruz bırak şansı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…