Lütfen yardimci olun

Ayaz21211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
21
2
1
34
Mrb arkadaslar bi sorum var ben ocak 28 de adet oldum subat 7 de iliskiye grdm tek sefer korunmadik iliskiden 2 gin sonra lahverengi akntm var ve hala devam ediyir 4 gundur bi olup bi gidiyor akinti iliskiden 3 gun snra kan testi yaptm negatif sizce bu akinti nedir hamile olabilirmym

İlişkiden 3 gün sonra değil 13 gün sonra çıkar kanda çok erken yaptırmışsın. Biraz daha beklemelisin. Akıntının sebebi başka bir şey de olabilir. Beklenen adet tarihine 2 gün kala kanda baktırabilirsin.

Tsk ederim cnm ilgin icin galiba erken yaptm benm aslinda 2 oglum var onlarda bole olmadm yani normalde kahverngi akintim adetin 3.4. Gunu olurdu adetim bitti yumurtlamadan 4 gun once iste ilski oldu snrada kahverngi aknti tam yumrtlama zamanm acaba ondanmi oldu eger ymrtlama dansa o zaman iliskide tutmamstr degilmi aklim karsti

Akıntı yumurtlama gününde olmuş belli ki. Bazısında kahverengi olabiliyor. Tutma ihtimali var çünkü öncesinde olmuş. 72 saat spermin yaşadığını düşünürsek ihtimal vsr :)

Hamilelik ihtimali var ama 3 gunde kanda gozukmesi imkansiz.
Akinti debebi kist, enfeksiyon vs de olabilir.

canım lekelenmenin nedeni ne bilmiyorum bunun için bir doktora görünmeni tavsiye ederim.ilişkiden 3 gün sonra kan testi bile doğru yanıtı vermez canım çok erken çünkü.mutlaka bir doktora görün

canım lekelenmenin nedeni ne bilmiyorum bunun için bir doktora görünmeni tavsiye ederim.ilişkiden 3 gün sonra kan testi bile doğru yanıtı vermez canım çok erken çünkü.mutlaka bir doktora görün

ilk defa kahverngi akntm lekeden biraz fazla ama bi var bi yok anlamadm bende sadece adetmn sn gunu olurdu ama iste ilk defa ayin ortasnda bole oldu

Hamilelik ihtimali var ama 3 gunde kanda gozukmesi imkansiz.
Akinti debebi kist, enfeksiyon vs de olabilir.

Sadece arada iki kasikta agri oluyr ama ole siddetli ddgil haff akintmda kahverengi bi var bi yok dun hem kahverngi akntm geldi aksamda beyaz seffaf renk ama yanmam felan yok

ilk defa kahverngi akntm lekeden biraz fazla ama bi var bi yok anlamadm bende sadece adetmn sn gunu olurdu ama iste ilk defa ayin ortasnda bole oldu
belki yumurtlama belirtin canım bunu biz de bilmeyiz bence bir doktora git ihmal etmeden.kist de olabilir önlemini almış olursun.

belki yumurtlama belirtin canım bunu biz de bilmeyiz bence bir doktora git ihmal etmeden.kist de olabilir önlemini almış olursun.

Anlafm cnm tsk ederm bir ay once smear testi yaptm temz dktor muyene etmsti yara felanda yok dedi o zaman demsti ama neyse artk tekrar hastane yolu gorunuyor bana

Anlafm cnm tsk ederm bir ay once smear testi yaptm temz dktor muyene etmsti yara felanda yok dedi o zaman demsti ama neyse artk tekrar hastane yolu gorunuyor bana
canım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık ama en iyi cevabı doktor verir inşallah güzel haberlerle gelirsin

Sadece arada iki kasikta agri oluyr ama ole siddetli ddgil haff akintmda kahverengi bi var bi yok dun hem kahverngi akntm geldi aksamda beyaz seffaf renk ama yanmam felan yok

Bende de hic yanma yok. Hatta belirti yoktu ama idrarda bakteri ve yogun enfeksiyon cikti. Olabiliyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…