• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardımcı oLunnn Lütfennnnnnnnnnn =(((( şuan ayrı yasıyoruz

Patlicanmoru

Sil baştan başlamak gerek bazen...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.322
2.965
133
Ben 2012 kasım ayında evlendım kaçarak evlendım ve 1 aydır tanıdıgım bırısıyle evlendım.. Bursada yasıoyrum eşim Sakarya nın bi köyunde sayılır. BEnde aslen sakaryalıyım. Her neyse 2013 mart ayında Bi KAÇ GİYSİ ve bana takılan altınları alarak çıktım evden bursaya döndum. Boşanmak istiyorum. Suan Ayrı yaşıyoruz.Benim eşimle igili hiç bi sorunum yoktu hatta hala kalbım onun ıcın atar ama yapcak hıcbırseyım ok artık.. Bizim tek sorunumuz onun aılesıydı.. Annesıyle bır yasıoduk ve kesınlıkle anlaşamadık sureklı tartısmalar sureklı kusmeler.. Senı bu evde ıstemıorum sen geldıgınden berı huzurum kalmadı senın yaptıgın yemeklerı yemem ben gibi laflar duyuyodum her gun.. Eşimle konusuodum ama annem ole der ama pişman olur vs falan. laf ettırmıodu. ve ben kaç kre evden cıktım esımın abısıne gııtım eltımle de bır suru sorunları oluyomus ama abısı evını ayrı acmıs. esıme ayrı eve cıkalım dedım.. ama kabul etmedı. annesını sectı ve bana sahıp cıkamadı. annesı en son bnm evden gtem ıcın benı hırsızlıkla sucladı cuzdanımdan para alınmıs bu evde sen ben o yasıoruz sen almadıysan kım alcak dıye esımle konusurken duydum ve artık dayanamadım cektım gttım.. sımdı dava acmasını ıstedım cunku calışmıorum maddı gucum yok nafaka ıstemessen dava acarım dedı. bende kabul etmedım 5 ay var dıye ben anneme babama karsı cıktım onların baslarını one egdım bunlar ıcınmıydı daha 22 yasındayım.. ve davayı her konuda arkamda olan annemle babam acmaya karar verdı bız acıcaz nafakayı da tazmınatı da alcaz ınsallah dıolar.. sızce dava nasıl gelışır nolur yardımcı olunn ???

2012 kasımda kaçarak evlendiniz ve mart ayında evden ayrıldığınız içinde henüz boşanamazsınız.. boşanabilmek için belli bi süre evli olmalısınız...
2.si evi terkeden siz olduğunuz için haksızsınız..her ne olursa olsun dava sizin bu tutumunuzdan ötürü aleyhinize işleyecektir.. yani eşini haklı bulacak hakim..

---

kaçarak evlenmek demek..eşinin her istediğine razı olmak demek.. sen bile bile lades demişsin kısaca.. k.validende aynı evde oturacağını bile bile kaçtın yani onu demek istiyorum.. birde 1 ay içinde tanıdığın adama kaçıyosun :53:

bu yaptığın evlilik için 2 teorim var; (şuan kızacaksın bana)

1- adını temize çıkartmak için kaçtın (o iş önceden olmuştu yani bir başkasıyla veya şuanki eşinle herneyse) 1 ay tanıdığın bir adama kaçtığın için varsayımım bu yönde...

güya ailenin izni yok,haberi yok ama seni kabul ettiklerine göre bu kadar çabuk aileninde haberi varmış bu kaçışından..

2- eşin yada eşinin ailesi zengin sen de çalışmıyorsun ya sırf bu evliliği nafaka ve tazminat için yaptın yani para için..

hee bunlar benı ilgilendirmez tabiki..

ancak dediğin gibi evi terketmişsin ,,evi terketmeden ailen dava açsaydı kusurlu eşin ve ailesi olurdu sen değil..

çalışna kadar yada tekrar evlenene kadar nafaka yardımı olur sonra kesilir..

Ben 2012 kasım ayında evlendım kaçarak evlendım ve 1 aydır tanıdıgım bırısıyle evlendım.. Bursada yasıoyrum eşim Sakarya nın bi köyunde sayılır. BEnde aslen sakaryalıyım. Her neyse 2013 mart ayında Bi KAÇ GİYSİ ve bana takılan altınları alarak çıktım evden bursaya döndum. Boşanmak istiyorum. Suan Ayrı yaşıyoruz.Benim eşimle igili hiç bi sorunum yoktu hatta hala kalbım onun ıcın atar ama yapcak hıcbırseyım ok artık.. Bizim tek sorunumuz onun aılesıydı.. Annesıyle bır yasıoduk ve kesınlıkle anlaşamadık sureklı tartısmalar sureklı kusmeler.. Senı bu evde ıstemıorum sen geldıgınden berı huzurum kalmadı senın yaptıgın yemeklerı yemem ben gibi laflar duyuyodum her gun.. Eşimle konusuodum ama annem ole der ama pişman olur vs falan. laf ettırmıodu. ve ben kaç kre evden cıktım esımın abısıne gııtım eltımle de bır suru sorunları oluyomus ama abısı evını ayrı acmıs. esıme ayrı eve cıkalım dedım.. ama kabul etmedı. annesını sectı ve bana sahıp cıkamadı. annesı en son bnm evden gtem ıcın benı hırsızlıkla sucladı cuzdanımdan para alınmıs bu evde sen ben o yasıoruz sen almadıysan kım alcak dıye esımle konusurken duydum ve artık dayanamadım cektım gttım.. sımdı dava acmasını ıstedım cunku calışmıorum maddı gucum yok nafaka ıstemessen dava acarım dedı. bende kabul etmedım 5 ay var dıye ben anneme babama karsı cıktım onların baslarını one egdım bunlar ıcınmıydı daha 22 yasındayım.. ve davayı her konuda arkamda olan annemle babam acmaya karar verdı bız acıcaz nafakayı da tazmınatı da alcaz ınsallah dıolar.. sızce dava nasıl gelışır nolur yardımcı olunn ???

O Kadar ön yargılı davranıosunkı suan da hıc bısey demıorum sana.. Ben buraya dertleşmek sıkıntımı dokmek ıcın actım ama senın ön yarguılı tutumlarını okumak ıcın değil... Hızlı bı evlılık yapma amacım Skarayaya gıttım kuzenım boguldu o anlık psikolojı o boşlugu dolduran bnm esım oldu o yuzden bole bı karar aldım cunku onu tanıdıktan sonra bırakıp bursaya donmek ıstemedım.. ıkıncısı ben aılemın tek kızıyım ve babam bana cok dukundur allah razı olsunkı affettıler kapının onune atmadılar reddetmedıler.. bızım cocugumuz sonucta dedıler.. 2. cı sı esım fabrıkda calışan bırı lıse mezunu ben ıse unı mezunu para ıcın falan yapılan bı evlılık değil. su konuda var kaynanam bız evlendıketn sonra eve yaptırdıgı ıns. işlerı ıcın borcunu benm bılezgımı bozduarak odedı.. Tum acıklamam budr.. ön yargılı olma bence....

O Kadar ön yargılı davranıosunkı suan da hıc bısey demıorum sana.. Ben buraya dertleşmek sıkıntımı dokmek ıcın actım ama senın ön yarguılı tutumlarını okumak ıcın değil... Hızlı bı evlılık yapma amacım Skarayaya gıttım kuzenım boguldu o anlık psikolojı o boşlugu dolduran bnm esım oldu o yuzden bole bı karar aldım cunku onu tanıdıktan sonra bırakıp bursaya donmek ıstemedım.. ıkıncısı ben aılemın tek kızıyım ve babam bana cok dukundur allah razı olsunkı affettıler kapının onune atmadılar reddetmedıler.. bızım cocugumuz sonucta dedıler.. 2. cı sı esım fabrıkda calışan bırı lıse mezunu ben ıse unı mezunu para ıcın falan yapılan bı evlılık değil. su konuda var kaynanam bız evlendıketn sonra eve yaptırdıgı ıns. işlerı ıcın borcunu benm bılezgımı bozduarak odedı.. Tum acıklamam budr.. ön yargılı olma bence....

evet önyargılıyımdır ve bu önyargılarımda doğru çıkar.

neyse dediğim gibi beni ilgilendirmez :51:

sizde işinize gelen kısma cevap vernişsiniz yalnız :34: davanın gerçekleri sizi ürküttü mü yoksa?

hakim seni her şekilde haksız bulacak ;

kaçarak evlenmişsin ,
daha evliliğin ilk 6 ayını bile birlikte geçirmemissiniz
evi terketmişsin..

şimdi neyin tazminatıymış o ? bunun için şahit gerekli tazminat alabilmeniz için.şahitin var mı senin?. bu tazminat davası temyize giderde eşin tarafı kazanırsa kendi şahitleriyle hemde..o zaman açtığınız tazminatı siz geri ödemek zorunda kalırsınız eşin ve ailesine..

nafaka için fabrikada işçi diyordun bide sanırım k.pederin yok ve k.validene eşin bakmakla yükümlü sanırım..

oyuzden de nafakadanda pek aman aman bişey gelmez söyleyeyim.. ama yinede açın dava tabiki.. madem bu yola başkoydunuz devamını getirin.

Back
X