- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
- Konu Sahibi Patlicanmoru
Ben 2012 kasım ayında evlendım kaçarak evlendım ve 1 aydır tanıdıgım bırısıyle evlendım.. Bursada yasıoyrum eşim Sakarya nın bi köyunde sayılır. BEnde aslen sakaryalıyım. Her neyse 2013 mart ayında Bi KAÇ GİYSİ ve bana takılan altınları alarak çıktım evden bursaya döndum. Boşanmak istiyorum. Suan Ayrı yaşıyoruz.Benim eşimle igili hiç bi sorunum yoktu hatta hala kalbım onun ıcın atar ama yapcak hıcbırseyım ok artık.. Bizim tek sorunumuz onun aılesıydı.. Annesıyle bır yasıoduk ve kesınlıkle anlaşamadık sureklı tartısmalar sureklı kusmeler.. Senı bu evde ıstemıorum sen geldıgınden berı huzurum kalmadı senın yaptıgın yemeklerı yemem ben gibi laflar duyuyodum her gun.. Eşimle konusuodum ama annem ole der ama pişman olur vs falan. laf ettırmıodu. ve ben kaç kre evden cıktım esımın abısıne gııtım eltımle de bır suru sorunları oluyomus ama abısı evını ayrı acmıs. esıme ayrı eve cıkalım dedım.. ama kabul etmedı. annesını sectı ve bana sahıp cıkamadı. annesı en son bnm evden gtem ıcın benı hırsızlıkla sucladı cuzdanımdan para alınmıs bu evde sen ben o yasıoruz sen almadıysan kım alcak dıye esımle konusurken duydum ve artık dayanamadım cektım gttım.. sımdı dava acmasını ıstedım cunku calışmıorum maddı gucum yok nafaka ıstemessen dava acarım dedı. bende kabul etmedım 5 ay var dıye ben anneme babama karsı cıktım onların baslarını one egdım bunlar ıcınmıydı daha 22 yasındayım.. ve davayı her konuda arkamda olan annemle babam acmaya karar verdı bız acıcaz nafakayı da tazmınatı da alcaz ınsallah dıolar.. sızce dava nasıl gelışır nolur yardımcı olunn ???