Lütfen yardımcı olur musunuz, kıkırdak ile ilgili

besyocuyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
45
2
1
Kızlar üçüncü haftadayım burun deliklerimin ortasındaki kemiğin altına kıkırdak koyularak destek verilmiş ama oynuyor konuşurken ve gülerken doktorum zamanla oturur dedi böyle bir sorunu olan oldu mu ya da benzer proplemi duyan lütfen cevap verir misinizin çok kötüyüm çünkü eskisi gibi konuşmamak ve gülememekten korkuyorum.

Merhaba canım. O söylediğin şey gayet normal ve olması gereken bişey. Ameliyatsiz insanların burunlarında da aynı şey olur. Endişe edilecek bi durum yok. Bi süre daha çok fazla mimik ve ağzını büyük açacak hareketler yapma ki kıkırdak yerinden oynayıp Başka yerde kaynamasın. Benim ilk ameliyatım da ayni durum vardı şimdi revizyon ameliyatı oldum 4. Günümdeyim şimdilik hiç kıpırdatamıyorum sislikten dolayı. Ama senin durum için endişe edilecek hiç bir durum yok. Geçmiş olsun .

Gerçekten biraz olsun içimi rahatlattın teşekkür ederim ne kadar küçük harflerle konuşsam da oynuyor burnumu gayet sevdim ama şeklini değiştirir yanlış kaynar diye de korkuyorum ama kaynamaz korkusu daha çoktu çünkü hiç kimse böyle bir sorun yazmıyor söylemiyor diye acaba ben mi bir şey yaptım da oynattım düşüncesi oluyor tekrar teşekkür ederim

Başka sebepten revizyon oldun doğru anladım dimi, peki ne kadar süre de düzeldi onu da öğrenebilirmiyim

Başka sebepten revizyon oldun doğru anladım dimi, peki ne kadar süre de düzeldi onu da öğrenebilirmiyim

Canım benim kıkırdak kaydığı için revizyon oldum .ama burun ucu kıkırdağı değil yanlış anlaşılma olmasın. Burnumun sol tarafında kıkırdak kaydı. Hiç endişe etme ben 23 ay sonra revizyon oldum revizyon gününe kadar burun ucundaki kıkırdak oynuyodu. Zaten oynamaması ilginç olur kalıp gibi kalırsa en ufak ileriki darbelerde zarar gelir. Merak etme ufak hareketler yap ama çok da kasma kendini :))

İnşallah dediğin gibidir canım çok sağol

Benim de burnumun ucunda kıkırdak var ama ben hiç hissetmiyorum oynadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…