Lutfen yardimci olurmusunuz bir turlu karar veremedim :(

ay ne güzel bence. ama Elifde çok güzel bir isim. yorumların tamamını okumadım yaşını bilmiyorum ama bence Elif ismini ekletebilirsin.

Aslında telaffuzu çokta zor olmamalı hollandalılar için.
(bende hollanda da doğup büyüdüm)

Gayet hos bir isminiz var bence, degistirmenizi gerektirecek bir isim degil. Yurtdisinda da arkadaslarinizin kolay soyleyebilecegi bir kisaltmasi ya da versiyonunu bulabilirsiniz isminizin.

Merhaba arkadaslar.
Ismim Mihriban 19 yasindayim ve aslinda ismimden hic memnun degilim eski bir isim ve bazen mihriban kezban ismi falan diye okuyorum biryerlerde ve gercekten ismimi kafama taktim. Hollandada yasiyorum bazende burdakiler ismimi tellafuz edemiyorlar ve dusunuyorumki acaba ikinci isim mesela Elif ekletsem ve onumu kullansam bundan sonra yoksa zorlukmu cekerim. Sizce ne yapiyim arkadaslar? Karar veremedim. Kendi ismimi Mihriban'imi kullaniyim yoksa kimligime Elif ekletip onumu kullaniyim? Ve sizce Mihriban nasil bir isim
Mihriban güzel ya çıtı pıtı bir kız hayalde canlanıyor otomatik ama elif bambaşka çok severim o ismi hem zarif hem asil karar sizin

Merhaba arkadaslar.
Ismim Mihriban 19 yasindayim ve aslinda ismimden hic memnun degilim eski bir isim ve bazen mihriban kezban ismi falan diye okuyorum biryerlerde ve gercekten ismimi kafama taktim. Hollandada yasiyorum bazende burdakiler ismimi tellafuz edemiyorlar ve dusunuyorumki acaba ikinci isim mesela Elif ekletsem ve onumu kullansam bundan sonra yoksa zorlukmu cekerim. Sizce ne yapiyim arkadaslar? Karar veremedim. Kendi ismimi Mihriban'imi kullaniyim yoksa kimligime Elif ekletip onumu kullaniyim? Ve sizce Mihriban nasil bir isim
Mihrantje gibi hem Hollanda hem Türkiye karışık isim birleştirirseniz böyle mesela hem değişik hem güzel bence. Olmadı Miri dedirtebilirsiniz çok tatlı oldu Miri :)

Merhaba arkadaslar.
yaşın küçük sen bilmez misin şarkısını. sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor mihriban ...
çok güzel isim. telafuz edemiyorlarsa onların söyleyebileceği bir isim kullanabilirsin orda. ben öyle yapmıştım canada da yaşadım bir süre. benim ismim kadriye , ketrin derlerdi.sorun yok yani

bence cok guzel bir isim tamam eskiden kalma ama anlamıda cok guzel.kızım olsa koymayı dusunuyodum

ay ne güzel bence. ama Elifde çok güzel bir isim. yorumların tamamını okumadım yaşını bilmiyorum ama bence Elif ismini ekletebilirsin.

Aslında telaffuzu çokta zor olmamalı hollandalılar için.
(bende hollanda da doğup büyüdüm)
Yasim 19 ben elif ekletmek istiyorum ama yaz tatilinden sonra yeni bir okula baslicam ve orda ismimi Elif olarak yapmak istedim (roepnaam) ama kimlikte ismim Mihriban ilerdede yeterince param oldugunda elif ekletmek istiyorum ikinci isim olarak ama napacagimi bilemedim yani karar veremedim elifmi kullaniyim yoksa mihrban

Yaa uff arkadaslar yine tatkim kafama cunku sanki hala ismimden memnun degilim. Ve bunu daha burda soylememistim ama benim dogudugumda ismim Şilan di, hollandada yasiyorum ve burda Silan bir camasirsuyu markasidir bu yuzden babam dogudugum 3 gun sonra ismimi Mihriban yapti. Ama ben dusunuyorumki artik Şilani mi kullaniyim sonucta bu gercek ismimdi ve Elif yapsam bu benim kendi ismim degil ama kendime buldugum bir isimdir. Bu arada Şilan isminin anlami: yaban gulu, dag cicegi.

Lutfen yardimci olun karar veremiyorum sizce ne yapsam.

İçine hangisi daha ilimli geliyorsa onu yap.
Madem karar verdin.
Ama Elif ismi her zaman daha bir sıcak gelmiştir bana:-)

İçine hangisi daha ilimli geliyorsa onu yap.
Madem karar verdin.
Ama Elif ismi her zaman daha bir sıcak gelmiştir bana:-)
Karar veremedim sorun o iste :(. Bide yapsam yani elif ekletsem kullansam zorluk yasicam diye korkuyorum ve sacma olur falan diye dusunuyorum. cevrem insanlarin tepkisindende korkuyorum beni garip bulacaklar belki

mihriban dıye bır arkadasım var cok severımmmm yıllardır bırlıkteyız. ilkokuldan beri. kendısıne miyo derim. :))
bazende mihri.. bence degıstrmenze fgerek yok. yabancılara mıyo dedttırın bence cok havalı :))

mihriban dıye bır arkadasım var cok severımmmm yıllardır bırlıkteyız. ilkokuldan beri. kendısıne miyo derim. :))
bazende mihri.. bence degıstrmenze fgerek yok. yabancılara mıyo dedttırın bence cok havalı :))

Ben oyle sevmiyorum oyle mihri falan kisaltma sevmem. Yaz tatilinden sonra yeni okula gidecem ve dusunuyorum orda Elif olarak kendimi tanitiyimmi yoksa cokmu garip olur bunu yapsam

Ben oyle sevmiyorum oyle mihri falan kisaltma sevmem. Yaz tatilinden sonra yeni okula gidecem ve dusunuyorum orda Elif olarak kendimi tanitiyimmi yoksa cokmu garip olur bunu yapsam
madem koydun kafaana yap o zaamann :)) sanmam cunku yenı bı okul . ama degıstrdıkten snra bunu ınsnalara aktarman daha guzel olr

Back
X