• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardımcı olurmusunuz

Busenuray06

Başarı değer yaratmakla alakalıdır
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
377
808
18
Arkadaşlar konu biraz değişik aslinda cinsellik bolumune yazilmasada olur ama yinede burda konusmak sanki daha mantikli geldi

Eşim gece uyurken uyku halinde iken sarılıyor öpüyor sabah uyanincada hicbir sey hatirlamiyor bunu yaşayan baska kimse var mi yoksa benim eşimde mi bi anormallik mi var

Arkadaşlar konu biraz değişik aslinda cinsellik bolumune yazilmasada olur ama yinede burda konusmak sanki daha mantikli geldi

Eşim gece uyurken uyku halinde iken sarılıyor öpüyor sabah uyanincada hicbir sey hatirlamiyor bunu yaşayan baska kimse var mi yoksa benim eşimde mi bi anormallik mi var
Gayet normal anormal bi durum yok

Doğaldır yani ne diyeyim bilemedim 🙂 olabilir 😐

Peki bu durum senin için, ne tür bi sorun teşkil ediyo? 🤔

Yani burda gece sex yapıp sabah hatırlamayan çifti okuyup şaşırdık evet ama senin ki sorgulanacak bi durum değil.

Benim için sorun yok zaten ben gayette memnunum durumdan merak ettigim bi sorun olup olmadığı yada bu durum sadece benim kocamlami alakali durum

Benin eşim de ayni her uerimi oyniyir sanki uyanikmks gibi dudagimdan öpüyor opmek istemiyirum reddediyorum ama beni yine çeviriyor ve öpüyor falan cunki uykulu iken ee haliyle bende uyuyorum neye uğradığımı şaşırıyorum ve sabah hiç birşey hatırlamıyor evlendikten 1 sene sonra başladı ara ara yapıyor ama birgün yumruğu indircem kafasina

Adı üstünde uyku yarı ölüm yani.
Uyku arasında yaptıklarımızı nerden hatırlayalım

Nasil anlatayim kocam uyur gezer degil ayda bir kez bazen 2 ayda 1 kez oluyor bu durum hani uyurken insanin boyle yapması normal mi hangimiz uyurken kocamizi istahli istahli opuyoruz sariliyoruz yani uyanmis gibi oluyor ama uyanmiyor isin kotusu sabah hicbirsey hatirlamiyor

Bi gece hava serindi üstünü örtüyodum uyandı. Dediki ben ölsem beni mezar kabul etmez ama sen kabul ettin. Dedim ne alaka şimdi deli misin ? Şok oldum yani lafa bak. Sabah uyanınca dedimki böyle böyle dedin. Bana dediki saçmalama ben öyle konuşmam 😁😁

Sizin durumda çok degisikmis 🤣🤣🤣

Benin eşim de ayni her uerimi oyniyir sanki uyanikmks gibi dudagimdan öpüyor opmek istemiyirum reddediyorum ama beni yine çeviriyor ve öpüyor falan cunki uykulu iken ee haliyle bende uyuyorum neye uğradığımı şaşırıyorum ve sabah hiç birşey hatırlamıyor evlendikten 1 sene sonra başladı ara ara yapıyor ama birgün yumruğu indircem kafasina

Aynisi yeminle benimkide hemen hemen 1 sene sonra basladi hepsi birebir ayni

Benim eşim uykusunda üstümü örtüyor belim açılınca belimi filan örtüyor 😁 olur öyle şeyler takılıp konu açmanız bir de cinsellik bölümüne açmanız komik olmuş.

Takilip kalmamin sebebi bazen bi tik ileriye gidiyor dun aksamda oldu hani ilk defa olsa zaten konu acmazdim ama en az 15 defa oldu insan illaki merak ediyor bi hastalik mi var ki diyor yani ben daha once kimseden duymadim boyle bir olay kimsede bu durum olmasa bi doktora gorunmek sart diye düşündüm

Gece sana sarıldıgını ya da öptüğünü hatırlayıp hatırlamadıgını mı soruyorsun ki?? Ne güzel tadını çıkar.

Back
X