• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımm...eltimle küsüz...

Canımız sıkılabilir, canımızı sıkan şeyi paylaşmak isteyebiliriz. Bu bir laf olur, davranış olur, elti olur, kaynana olur, kayın olur, arkadaş olur olur da olur. En nefret ettiğim şey yüzüne canım, bebeğim, balım diyip arkasından verip veriştirmektir. İkiyüzlülüğe asla tahammülüm yok. Ki birinin böyle birşey yaptığını sezdiğim an dinlememek için konuyu değiştiririm genelde, çünkü yüzüne canım, cicim arkasından tonlarca laf, rahatsızsan mesafeli davranırsın olur biter. Neyse evet siz hatalısınız, barışmasa bile özür dilemeniz lazım bir daha da gaza gelmemeye dikkat edin.. :ssz:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben özgüvenimle çıkıp evet böyle bir hata yaptım,eltimin dedikodularını dinledim, sonrada bir anlık hırsla ,gazla kinle neyse işte onunla konuştum diyorum. şuçumu da kabul ediyorum.ama bazı arkadaşlar sanki ders verir gibi konuşmuş.ben yanlışı doğruyu ayırd edecek kapasitedeyim ama insanoğlu hata yapıyor...bu belki eltimin melek olmadığını ıspatlamak için çabamdı ama şunu bilin ki davranışımın ne kadar kabul edilemez olduğunun farkındayım...ki ben arkadaşlarım bilir, mezara gidecek sırları taşıyabilecek kadar güvenilirim... ama kimse büyük konuşmasın , herkes hata yapabiliyor..

arkadaşlar ben özgüvenimle çıkıp evet böyle bir hata yaptım,eltimin dedikodularını dinledim, sonrada bir anlık hırsla ,gazla kinle neyse işte onunla konuştum diyorum. şuçumu da kabul ediyorum.ama bazı arkadaşlar sanki ders verir gibi konuşmuş.ben yanlışı doğruyu ayırd edecek kapasitedeyim ama insanoğlu hata yapıyor...bu belki eltimin melek olmadığını ıspatlamak için çabamdı ama şunu bilin ki davranışımın ne kadar kabul edilemez olduğunun farkındayım...ki ben arkadaşlarım bilir, mezara gidecek sırları taşıyabilecek kadar güvenilirim... ama kimse büyük konuşmasın , herkes hata yapabiliyor..

Arkadaşlar yardım diye başlık açıyorsunuz .. Fikir verenlere , büyük konuşma vs. Tuhaf cevaplar yazıyorsunuz . Fikir almaya kapalı olan buradan yardım istemesin . Öle ettim böle ettim bana öle dedi ona böle dedi elti görümçe vs. Bu nasıl bir trajedi sene 2013. Ekonomik özgürlüğü olan eğitimli bayan... Sanki sene 1980 kişi evhamını olay mahali bir köy , dünya nerede ve siz nelerle kafa dolduruyorsunuz .. yazık , durum ne biliyormusunuz 'birey 'olamayan kadın ..

Bak canım gün olur elbet barışırsınız malum ailesiniz yüzyüze bakıyorsunuz.
Küslük bir gün olur iki gün olur herşey bizim için düğünler olur, cenazeler olur illa ki aynı ortamda bulunursunuz.
Beraber mutfağa girmeniz gerekir hizmet etmeniz gerekir yani eninde sonunda barış olur ama herşey eskisi gibi olmaz.
Sen görümcene, kayınvalidene ve eltine karşı mesafeni koru.
Fazla yüz göz olmanın anlamı yok.
Okumuş kültürlü çalışan bir bayansın. Ev hanımı olsan hani canın sıkılır gider gelir onlarla takılırsın diyeceğim ama öyle bir seçeneğinde yok. Eşinle beraber gider gelirsin belli günlerde ;) Bence bu konuda şanslısın.
Olur da barışırsan bu yaşadığın sana tecrübe olsun.
Kimsenin yanında kimse ile ilgili konuşma boşver kim ne yapıyorsa yapsın. Konuşmadığın gibi kimseyi yanında konuşturma da.
Kol kırılır yer içinde kalır demişler bırak sende içinde yaşa acını tatlını.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler yüzüne güler arkandan iş çevirirler boşver.
Onlar bildiğin sac ayak olmuşlar sen ne yaparsan yap onların gözünde olmaz

yardım diyoruz evet...yargı demiyoruz....fikir verenlere bi tane olumsuz bişey yazmışmıyım..hatta olumsuz eleştirileri bile beğenmişim..dikkatli okuyun..dünya nerde sen nerdesin? madem, neden bu forumlardasın, neden milletin derdi seni yorum yazmaya itti anlamadık gittii...sen birey ve aynı zamanda kadın olan yüzlerce eğitimli insanın,aile içi şiddet daha çok maruz kaldığını biliyomusun...sen hem birey hem kadınsan keyifli forumlarda takıl..milletin derdi seni germesin...

Arkadaşlar yardım diye başlık açıyorsunuz .. Fikir verenlere , büyük konuşma vs. Tuhaf cevaplar yazıyorsunuz . Fikir almaya kapalı olan buradan yardım istemesin . Öle ettim böle ettim bana öle dedi ona böle dedi elti görümçe vs. Bu nasıl bir trajedi sene 2013. Ekonomik özgürlüğü olan eğitimli bayan... Sanki sene 1980 kişi evhamını olay mahali bir köy , dünya nerede ve siz nelerle kafa dolduruyorsunuz .. yazık , durum ne biliyormusunuz 'birey 'olamayan kadın ..

benim yaşadıklarımı sadece köyde yaşayan bir ev hanımı mı yaşar...sen kadınlara hak mı veriyorsun?kadınların birey olmalarını mı savunuyorsun.yoksa böyle şeyler sadece köylü veya ev hanımlarının başına gelir mi demek istiyosun...batırmışsın ortalığı..

benim yaşadıklarımı sadece köyde yaşayan bir ev hanımı mı yaşar...sen kadınlara hak mı veriyorsun?kadınların birey olmalarını mı savunuyorsun.yoksa böyle şeyler sadece köylü veya ev hanımlarının başına gelir mi demek istiyosun...batırmışsın ortalığı..

İstediğim forumda istediğim sebeple takılırım , benim ne olduğumun ölçüsünü hangi forumda takıldığım belirlemez. Siz bu avam ağzı ile 'batırmışsın ortalığı ' daha çokk küser barışırsınız . Eltinizi küçük görüp , biraz alaka gördü diye , krize giren sizsiniz Kendi kişiliğini ona buna ispatlamaya çalışan , çalışırkende ortalığı batıran sizsiniz .. Burada binlerce kadın dayanışma içinde birbirine fikir veriyor , siz bunu başkasının derdi , senimi gerdi gibi düşünmekte sizin seviyeniz .. Böyle şeyler kompleksi kendinden emin olmayan , çenesi gevşek insanların başına gelir ..

bence eltinle ve görümcemle ayni bir ortamda bulundugun zaman, ikisinle ayni zamanda olmak zorunda degil, bir helallik iste yaptiginin yanlis oldugunu dile getir, hic yoktan ayni ortamlarda bulundugunuz zaman küs gibi olmassiniz, nasilsin iyiyim muhabbetiyle kalir aranizdaki mesefa, tabi onlarin da sana karsi hatalari olmustur sen kendi payina düsüne yaparsin geri cekilirsin, icinde rahat olur

Valla ucunuz de aynisiniz, tam al birini vur otekine olmus. Dedikodular yumagi, bir de birbirinize yetistirmissiniz herseyi.

Yalniz sizin hatalariniz yuzunden millet kuzenini, yegenini goremiyorsa, araniz o kadar yuz yuze bakamayacak hale geldiyse, basinizi egip ozur dileyeceksiniz. Bence olmasi gereken bu. Sadece siz degil, elti ve gorumceniz de oyle. Ozur dilemeseniz de birinizin adimiyla orta yol bulunmali. Sizin dedikodunuz yuzunden cocuklar ve esler en yakin akrabalarini goremiyor, haksizlik degil mi onlara?

Onlarla aranizi duzeltmek icin ne yaparsaniz kendinize yaparsiniz, ozur dilerseniz kendinizi yuceltirsiniz, karsilik gorun veya gormeyin. Bu durumu duzeltmeye bakin. Bence ucunuz de kul hakkina girmissiniz, sadece birbirinizin degil, evinizin icindeki diger insanlar icin de.

Kim okumus, kim okumamis, kim memleketten kim yabanci, kim acik kim kapali... Bu kadar ayrintiyi bosuna vermissiniz. Cunku ucunuzun de birbirinden asagi kalir yani yok. Egitim, kultur farkiniz daglar kadar olsa ne olur, olmasa ne olur. Hareketleriniz ayni iste. Madem belirtmissiniz, ona da yorum yapma hakkimiz doguyor, O halde siz aldiginiz egitimin, kulturun hakkini veriyor musunuz, buna bakin.

. bu arada ben 5 yıllık ünivesite mezunuyum,çalışıyorum filan ,eltim lise mezunu bir ev hanımı..küçümsemiyorum asla

Kucumsemiyorsunuz madem, bunu ne amacla yazdiniz? Egitim durumunuzun konuyla ne ilgisi var?

Hepinizde birbiriniz hakkinda atip tutmussunuz ama sanirim sizin soyledikleriniz daha agir olmus ki ozur dileyip, barismak istiyorsunuz. Hareketlerinize ve sozlerinize dikkat edip,her seye ragmen iyi gecinebilirim, diyorsaniz, dileyin ozrunuzu barisin. Ama mesajla falan degilde yuzyuze gorusup, gonlunu alirsaniz daha iyi olur

Son düzenleme:
politik ol, sınırlarını belirle duygularını kızsan da çok belli etme, kendinle ilgili detayları sakın paylaşma. canım cicim de, güzel şeyler konuş ... böyle takılmaya çalış. bunları kendine birşekilde öğret çünkü başka türlü hayat geçmez.
sevgiler...

Bu tarz konularda ayrıntı verilmesi beni nedense rahatsız ediyor.

Örnek vermek gerekirse; o kapalı ben acık o lise mezunu ben yirmi yıllık üni bitirdim.

Hem eğitim hem de yasam tarzımız zıt deseniz anlarım.

Konu icin yorumumsa su; eltiniz bence daha masum cünkü en azından kartlarını acık oynamıs. Ben politik davranıyorum demiş, insanların arkasından konusurum demiş. Ama siz ne yapmaya calısıyorsunuz?

Hay agziniza saglik

Benim anlamadigimda lise mezunida dedikodu yapmis üni mezunuda
Kapalisida ,acigida [ nekadar yalis bulsamda bunlar sizin tabiriniz] ee simdi fark nerde cözemiyorum
Bence hepiniz birbirinizden betermissiniz bir birinizin yolundan cekilin bence

Back
X