- 12 Şubat 2025
- 33
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi panikprenses34
-
Benimde 2 gün geçti yarın test yapacağım ama korkuyorum da çıkmaz diye bence sizde sabahı bekleyin daha net bir sonuç çıkar diye düşünüyorum belirtin varmıKızlar selam reglim 3 gün geçti. Test aldım ama sabahı bekleyemeyeceğim sanırım. Şimdi yemek yedim geceye kadar bi 3-4 saat hiçbir şey yiyip içmesem o şekilde test yapsam sizce testte çıkar mı ?
Yani bilmiyorum aslında belirtim var gibi ama psikolojik de olabilir. Sol kasığımda ağrı vardı bugün adım attıkça ağrıdı baş dönmem var sanki bir de beyaz akıntım oluyor arada. Sizde var mı belirtiBenimde 2 gün geçti yarın test yapacağım ama korkuyorum da çıkmaz diye bence sizde sabahı bekleyin daha net bir sonuç çıkar diye düşünüyorum belirtin varmı
Benimde aynı şekilde bugün beyaz uzayan akıntım geldi sağ kasığımda ağrı var gibi değişik bir his ve Göğüs uçlarım acıyorYani bilmiyorum aslında belirtim var gibi ama psikolojik de olabilir. Sol kasığımda ağrı vardı bugün adım attıkça ağrıdı baş dönmem var sanki bir de beyaz akıntım oluyor arada. Sizde var mı belirti
Çok stres oldum hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorumBenimde aynı şekilde bugün beyaz uzayan akıntım geldi sağ kasığımda ağrı var gibi değişik bir his ve Göğüs uçlarım acıyor
Bende hiç test yapmak istemiyorum aslında ya çıkmazsa diye ama böylede stres yapıyorum sürekli lavaboya gidip bakıyorum başladımı diye çok zor bir süreç gerçektenÇok stres oldum hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum
Gecikmede çıkar her türlü eğer varsa.Kızlar selam reglim 3 gün geçti. Test aldım ama sabahı bekleyemeyeceğim sanırım. Şimdi yemek yedim geceye kadar bi 3-4 saat hiçbir şey yiyip içmesem o şekilde test yapsam sizce testte çıkar mı ?
Gecikme varsa çıkacaktır kızlar bi test yapınGecikmede çıkar her türlü eğer varsa.
Ben adetime 3 gün kala gece yaptığım idrarla öğrendim. Varsa çıkıyor yani anlayacağınız.
Elinizde fazla test varsa sabah uyanınca ilk idrsrla da onu yaparsınız
Az önce çorba içtim ama bi yarım saat önce falan sence yapayım mı şimdiİçmemeni anladım da yememek niye
Gecikme varsa çıkar ayrıca bence yapabilirsin akşam
Benimde regle 7 gün var bugün göğüslerime sanki iyne batıyor gibi oldu özellikle sağ taraf 3-4 dakika devam etdi daha deminde sanki ucunu karınca ısırdı baya bi acı verdi minik minik mavi damarlar oluşmuş uc kısımında bi acabamı dedirtdi gerçekdenBenimde aynı şekilde bugün beyaz uzayan akıntım geldi sağ kasığımda ağrı var gibi değişik bir his ve Göğüs uçlarım acıyor
İdrarını 2-3 saat tutup yapabilirsinAz önce çorba içtim ama bi yarım saat önce falan sence yapayım mı şimdi
Yaa bişey olmaz baya gecikmiş varsa inşallah vardır çıkarAz önce çorba içtim ama bi yarım saat önce falan sence yapayım mı şimdi
Benim öyle değil ama dokununca bir yere deyince falan acısını hissediyorum ve adet günümden 1 2 gün önce başladı galibaBenimde regle 7 gün var bugün göğüslerime sanki iyne batıyor gibi oldu özellikle sağ taraf 3-4 dakika devam etdi daha deminde sanki ucunu karınca ısırdı baya bi acı verdi minik minik mavi damarlar oluşmuş uc kısımında bi acabamı dedirtdi gerçekden
Anladım bende adete 10 gün kala başladı dokununca bastırınca ağrı şimdi 1 hafta var iyne batıyor hissi geldi anlam verimiyorum ilk defa oluyorBenim öyle değil ama dokununca bir yere deyince falan acısını hissediyorum ve adet günümden 1 2 gün önce başladı galiba
valla ben yedim içtim neler yaptım eve geldim amaaan bi test yapayım dedim belirgin soluklukta bir çizgi görmüştüm bence varsa her türlü çıkıyorAz önce çorba içtim ama bi yarım saat önce falan sence yapayım mı şimdi
Gecikmenin varmıydı yoksa erken mi yaptınvalla ben yedim içtim neler yaptım eve geldim amaaan bi test yapayım dedim belirgin soluklukta bir çizgi görmüştüm bence varsa her türlü çıkıyor
Gölge görünüyor ayy çok sevindim kan sonucunda haber ver inşallah benimde çıkarFotoda belli olmuyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?