Lütfen yardimmmmm

tawyaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
9
3
86
Arkadaşlar sanırım başım belada,eski sevgilim peşimi bırakmıyor tehdit ediyor ama tehdit ettiğini kabul etmiyor ben şuan başka biriyle nişanlıyım 40 gun sonra düğünüm var hattımı değiştiremiyorum nişanlım neden durup dururken bunu istiyorsun diyor eski sevgilim onunla yaşadığım seyleri şuanki nişanlıma gösterip beni ayırmakla tehdit ediyor ancak onunla bir gece geçirirken peşimi bırakacağını söylüyor ben ne yapicammmm korkuyorum kızlar kaybedemem nişanlımı

Savciliga sikayet edin, tehdit edildiginizi soyleyin ve asla bulusmayin.
Savcılığa şikayet ettigim takdirde nişanlımda öğrenecek bu durumu o yuzden çekiniyorum

Savciliga sikayet edersen duyulur bnce kendi ailene soyle durumu duyulmadan halletsnler knusurlar eski sevgilinle anlayacagi dilden yada psikopat bir tipse git savciliga sikayette bulun

Yani duyulur falan diye savciliga gitmemezlik yapma cok psikopat bir tipse kaybedecegin nisanlin olsun

Nişanlıyım diyorsunuz kısmet olursa önünüzde uzun yıllar var.Bence açıkça konuş nişanlınla birlikte savcılığa başvurun zaten o da bu durumun farkında oldugu için sizi tehtit ediyor.Geçmiş adı üzerinde geçmişte kaldı.Başta öğrensin bence ileride öğrenirse daha büyük sorunlar olabilir nişanlınızla aranızda.

Şeffaf olun. Anlatın herşeyi nişanlınıza. Hergün korkuyla yaşamaktan iyidir. Ayrıca ne kadar karaktersizmiş ya. Sakın ona yeni kozlar vermeyin.
Savcılığa gidiyorum, seni şikayet edeceğim hiçbir şeyden de korkmuyorum demelisiniz. Yoksa sonu gelmez.
Allah Kötülere fırsat vermesin.

Eski film senaryolarından birini yaşamak istemiyorsanız, aklınızı kullanarak hareket edin lütfen.
Tehdit konusu her ne olursa olsun, bunu savcılığa bildirin.
Son kez falan değil, o adam arada sırada sizinle birlikte olmak amacında. Evlendikten sonra DA!
Bu riski göze almayın ve yutmayın tehdit mehdit. Nişanlınıza da söyleyin.

Bi ara gene böyle bi konu okumuştum burada elinde resimler vardı adamın tehtit ediyordu hatta otelde kalmışlar tekrar kalmak istiyordu adam.
Elinde sizi tehtit edicek ne var ki?. Ailenize söyleyin halletsin ya da savcılığa vericeksiniz. Ciddi bi durum psikopat demekki.

Havlayan köpek isirmaz derler. Benim eski sevgilim de beni öldürmekle tehdit ediyordu ki onun yapısında bi insan bunu yapardı da. Ben hiç bi şekilde cevap vermedim karşılığını alamayınca mecbur peşimi bıraktı.
Seni korkutarak isteklerini yaptırmayı düşünüyor ne münasebet bi gece geçirelim deme curretini nerden buluyor.
Bida seni arar tehdit ederse ben herseyi herkese anlattım git elindeki kanıtları kime istiyorsan göster bir daha beni rahatsız ettiğin takdirde hukuk yolundan bende seni rahatsız ederim de. Etekleri tutuşur sen rahat ol korkmadigini hissettirdiğin takdirde bir daha yanasamaz sana.

Eski sevgilim esimi ogrendiginde çılgına donmuscesine zehrini akitti. Kocama aileme ve akrabalarima hatta esimin ailesine bile usenmeden tek tek anlatip kendince delilleri ortaya sacti. Bir donem acidan olecekmisim gibi hissettim. Ne yapacagimi bilmeden saskinlik icerisinde gecirdigim aylari cok sukur atlattim.
Korkma.

tabiki bir gece geçirsenizde sizi bırakmicak.O yüzden bence şikayetçi olun hakkında.

Polise gidin anlatın vs.. temkinli ol sokağa tek başına çıkma ne olur olmaz ! size hertürlü ulaşmasını engelleyin olmadı sim kartını çiz eskit geçersiz yap yeni numara al fln yüz verme ! sen onunla konuşmazsan laubali de olamaz hiç bihalt yiyemez korkma

Yahu nasıl korkuymus sizdeki, ancak beraber olursanız saçmalığı bak yaa, arkadaşım sen bu tehditlere kanip birlikte olursan zaten nisanlini kaybedersin. Korkma ve kesinlikle savcılığa git.nisanlininda dünyasından korkma seviyorsa zaten anlayacaktır.aksi takdirde başınız daha belaya girer.
Ah şu nesil ne diye bu kadar sevgili bulma derdindeki...

Nisanliniz eski sevgilinizi bilmiyor mu?biliyorsa da ilişkinizin ne boyutta oldugunu biliyor mu?eger biliyorsa konusun onunla bastan sıkıntı yaratsa da eminim bir hal çaresine bakacaktir...ama boyutunu bilmiyorsa ve bu tarz şeylere karşı bir yapısı varsa şu an anlayışla karşılıyor gibi gozuksede ilerde bunları yüzünüze vurabilirO yüzden çok iyi düşünüp en doğru kararı vermelisiniz.....çok üzüldüm çok zor bir durum

Ahh bu erkeklerr kaybetme korkusu yasayinca ya öldürüyorlar ya da böyle seylerle tehdit ediyorlar benim esimde eski sevgilimin is yerine gittigimi söylemisti anneme ama evine gitmis diyerek neden cünkü o gün ayriliyordum ondan yediremeyince öyle seylerle tehdit ediyorlar

nişanlından sakın gizleme bu olayı sen tek başına bir şey yapamazsın birinin duyması gerekiyor senin yardıma ihtiyacın var neden saklıyorsun nişanlının terk etmesinden mi korkuyorsun?

Sakın buluşmayın.
Nişanlınıza anlatın ne olduysa bilsin. Dürüstlüğünüzü gözünde koruyun. Yarın bir gün ondan duyacağına siz anlatın.
Aileniz konuşsun. Daha olmazsa savcılığa şikayet edin. Asla korkmayın. Korktukça üstünüze gelmeye devam edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…