Yahu sen ne diyosuuuuun kıyamet kopuyor israfil sura üflemiş bizim ki nişan tarihi yüzünden tüm dinlere küsüp kırılıyor.Nasıl bir süreçte olursak olalım, illa o nişan masası önünde fotoğraf paylaşılacak diyorsunuz yani.
Yazının yarısında sizi kınamayalım diye dil dökmüşsünüz ama şahsım adına ben bıktım sizin gibi sorumsuz insanlardan. Bir de nikahla bunu bir tutmuşsunuz. Arkadaşımın Mart ayındaki düğünü iptal oldu. Ona göre atanma planları yapıldı. Ev tuttular, boş eve kira ödeniyordu. Erteleyecek halleri yok herhalde. Dört kişilik nikah kıydılar sadece. Ama sizin nişan şekerleriniz de önemli tabii.
Biz ne kadar dikkat edersek edelim, bu kafa yüzünden bu hastalık bitmiyor, kolay kolay da bitmeyecek. Hepimiz b.kumuzda boğulalım da kurtulalım.
Şekerler ziyan olmasın diyosunuz da yaptırımışınız 300 şekerlik eve gelecek 4 kişi nasıl olacak o iş? Vallahi ben anne babama bile gitmiyorum kalmış ki nişan.
Canım benim işi kardeşim perşembe günü nişanladı biz oğlan tarafı anne baba kardeş bizim taraf anne baba kardeş olarak evde öpusmeden tokalasmadan girenlere el dezenfektani vererek gayet güzel ve sakın bir şekilde yaptık herkes anlayışlı idi bebeklerim var diye her ellerini yikadi limon kolonyasi ile dezenfekte oldu hiç bir sorun çıkmadıHayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu? Ve de nişanla ilgili herhangi bir fotoğraf paylaşıldığında gelecek kınamalara karşı da çekimseriz açıkçası. Lütfen kötü söylem ve yargılama gibi yorumlar yapmayın zaten hassas bir dönem. Bu dönemde maskelerle nikah kıyan ve yine bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız da var sonuçta. Yargılamıyorum asla ama sonuçta her çift işten gelince ayrı koltuklarda oturup ayrı odalarda uyumuyor. Nasıl nişan düşünürsünüz şu durumda diye bağıracaklar zahmet etmesin, hayat bir şekilde devam ediyor. Tedbirler alınarak bu iş mümkün olur mu esas sorum budur. Teşekkürler..
Adam başı 75 şeker düşecek çitleyip oturacaklar bence.Şekerler ziyan olmasın diyosunuz da yaptırımışınız 300 şekerlik eve gelecek 4 kişi nasıl olacak o iş? Vallahi ben anne babama bile gitmiyorum kalmış ki nişan.
Canım benim işi kardeşim perşembe günü nişanladı biz oğlan tarafı anne baba kardeş bizim taraf anne baba kardeş olarak evde öpusmeden tokalasmadan girenlere el dezenfektani vererek gayet güzel ve sakın bir şekilde yaptık herkes anlayışlı idi bebeklerim var diye her ellerini yikadi limon kolonyasi ile dezenfekte oldu hiç bir sorun çıkmadı
Kötü birsey olacağını sanmıyorum umarım yasamayizda hiç hiçbirimiz evden çıkmadık ögune kadar ve hepimiz aynı mahalledeyoz evlerimiz birbirine çok yakın birşey oldugunu sanmıyorumSorun çıkıp çıkmadığını önümüzdeki 15-20 gün içinde anlayacaksınız.
Yüzük önemli reis. İleride nikah başvurusu yaparken bile yüzüğe soracaklar, ey yüzük seni vaktinde takıp şekerlerini dağıttılar mı diye.Yahu sen ne diyosuuuuun kıyamet kopuyor israfil sura üflemiş bizim ki nişan tarihi yüzünden tüm dinlere küsüp kırılıyor.
Olacak şey mi dur bi yüzüğü takalım önce değil mi
Siz yaşamayabilirsiniz de ya muhatap olduğunuz birine yaşatırsanız? Allah hepinize akıl fikir versin.Kötü birsey olacağını sanmıyorum umarım yasamayizda hiç hiçbirimiz evden çıkmadık ögune kadar ve hepimiz aynı mahalledeyoz evlerimiz birbirine çok yakın birşey oldugunu sanmıyorum
Kötü birsey olacağını sanmıyorum umarım yasamayizda hiç hiçbirimiz evden çıkmadık ögune kadar ve hepimiz aynı mahalledeyoz evlerimiz birbirine çok yakın birşey oldugunu sanmıyorum
Kötü birsey olacağını sanmıyorum umarım yasamayizda hiç hiçbirimiz evden çıkmadık ögune kadar ve hepimiz aynı mahalledeyoz evlerimiz birbirine çok yakın birşey oldugunu sanmıyorum
Bu riskleri duvara falan anlatsanız daha etkili. Harflerinize, kelimelerinize yazık.Umarım başınıza bir iş gelmez ama aynı mahallede olmak sizi korumaz. Evinize gelen kişilerin binasından biri enfekteyse bir şekilde size taşıyabilir virüsü gelen kişiler. En az 10 kişinin üstelik bebeklerin de olduğu bir eve doluşması korkunç büyük risk.
Annemlerle aynı sitede yanyana binalardayız. Market dışında evden çıkmıyoruz, onlar hiç çıkmıyorlar. 15 gündür sadece balkondan gördüm onları alışverişlerini teslim ederken 5 dakika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?