- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
Görüntülü konuşmayla ( telekonferans, Skype, facetime vb.) nişan olabilir bence. Hem şu virüs belasından dolayı sağlık riskini göze almamış olursunuz, hem de değişik, farklı bir anı olur. İnsanlar sırf farklı olsun diye çeşitli şekillerde evlenme teklif ediyor, neler neler yapıyor. O yüzden yapılabilir bence. Hem böylece yüzük ve şekerlerdeki nişan tarihi de değiştirilmez. Bu arada bu konuda ciddiyim. Dalga geçmek veya şaka yapmak amacıyla yazmadım. Şekerler kolay bozulan bir şey mi bilemiyorum. Ama eğer bozulmazsa şekerler sizin evde kalsın şimdilik.
Kesinlikle. Sizin yorumunuzda ilk bu fikri okuyunca gerçekten hoşuma gitti. Aklınıza sağlık:) Vazgeçilemez bir nişansa bari böyle sağlıklı olsun. Millet evden ders yapıyor işyerine gitmeden işlerini hallediyor neden olmasınBazıları bu tarz merasimlerde ve evlenme tekliflerinde orijinal fikir bulmak için kırk takla atıyor. :)) Virüs gibi kötü bir olayı güzel bir anıya çevirmek yerinde bir karar olur.
Hayır olmaz.Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu?
Dünyada hiçbir ülke önünü göremezken onlar 9 ay sonrasına doğum planlamaya çalışıyor. Hastanelerin hali ne olacağı belirsiz. Evde doğuracaklar herhalde. O insanlarımıza Allah akıl fikir versin.bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız
aile büyüklerinden de 65 yaş üstü olan yoktur ona güveniyorlardır. Şu 65 yaş zırvasını çok pompaladılar konu sahibi gibiler kendilerine bişey olmayacak sanıyorlar.
Arkadaşlar kul hakkı bu. Başkasının ölümüne sebep olabilirsiniz 300 şeker için.Hayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu? Ve de nişanla ilgili herhangi bir fotoğraf paylaşıldığında gelecek kınamalara karşı da çekimseriz açıkçası. Lütfen kötü söylem ve yargılama gibi yorumlar yapmayın zaten hassas bir dönem. Bu dönemde maskelerle nikah kıyan ve yine bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız da var sonuçta. Yargılamıyorum asla ama sonuçta her çift işten gelince ayrı koltuklarda oturup ayrı odalarda uyumuyor. Nasıl nişan düşünürsünüz şu durumda diye bağıracaklar zahmet etmesin, hayat bir şekilde devam ediyor. Tedbirler alınarak bu iş mümkün olur mu esas sorum budur. Teşekkürler..
Hayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu? Ve de nişanla ilgili herhangi bir fotoğraf paylaşıldığında gelecek kınamalara karşı da çekimseriz açıkçası. Lütfen kötü söylem ve yargılama gibi yorumlar yapmayın zaten hassas bir dönem. Bu dönemde maskelerle nikah kıyan ve yine bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız da var sonuçta. Yargılamıyorum asla ama sonuçta her çift işten gelince ayrı koltuklarda oturup ayrı odalarda uyumuyor. Nasıl nişan düşünürsünüz şu durumda diye bağıracaklar zahmet etmesin, hayat bir şekilde devam ediyor. Tedbirler alınarak bu iş mümkün olur mu esas sorum budur. Teşekkürler..
Oha!!bağırmanıza gerek yok
bakın size çevremden örnek vereyim
bi komşumuzun eşinin çalıştığı yerde 2 kişide tespit edilmiş ve o kişiler fabrikada çalışıyorlardı şu an karantinadalar ama diğer işçiler hala çalışıyor bu insanlar evlerine geliyor ayrı odalarda da oturmuyorlar
bi akrabamın 4 ortak patronunda corona pozitif çıkmış ve hala ordaki kişiler çalışmaya devam ediyorlar
Arkadaşım sen riskli gruptasın, çevrende enfekte olan insanlar var.bağırmanıza gerek yok
bakın size çevremden örnek vereyim
bi komşumuzun eşinin çalıştığı yerde 2 kişide tespit edilmiş ve o kişiler fabrikada çalışıyorlardı şu an karantinadalar ama diğer işçiler hala çalışıyor bu insanlar evlerine geliyor ayrı odalarda da oturmuyorlar
bi akrabamın 4 ortak patronunda corona pozitif çıkmış ve hala ordaki kişiler çalışmaya devam ediyorlar
yani ben burda daha yapılmamış birşey için fikir almaya çalışıyorum ama yapmışız gibi linç yiyorum
herkesi nasıl kontrol edeceksiniz? lütfen sinirinizi bana kusmayın
Hayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?