Lütfen yargılamayın.bir akıl verin.

sevgi eksikliği varken

Senin ki sevgi eksikliği değil. Her çalıştığın yerde müdürlere, patronlara aşık oluyorsan sen güçlü karakterli erkekleri seviyorsun ve seni cezbeden de adamlar değil konumları.

Destek almalısın.

İşten ayrılın. Adamın eşi, evliliği sizin sevgi eksikliğinizi tamamlamak için kendini yok edecek değil. İnsanların hayatlarına musallat olmak için kılıf bulmayın denginizi bekar birini arayın.

Bi bitmedinizki sonra dünya niye böyle!

Siz otoriteye güce aşık oluyorsunuz. Gerçi bu aşk da değil hayranlık. Ben olsam kendimden tiksinirdim. UZAK DURUN.

Bence şuan hayatınızda biri olmadığı için takıntı yapacak birini aramışsınız içten içe. Bu duygularınızı başkasına yönlendirmeye çalışın. Yeni birileriyle tanışın, konuşun vs

Sorunuzun çözümü burada değil. Nedenini bir uzman yardımıyla ancak çözebilirsiniz.

Çok Türk dizisi izlemekten bunlar. Kodlar karışmış hepten. Yardım alın tek başınıza zor.

Adamin ne sucu var, orayi kacirdim

Gözünde büyütmüş olabilirmisin hani ulaşılmaz gibi..... Belki tanısan içini bilsen nefret edeceksin hani.... Bırak iş arkadaşlarını senin duygusal dünyan için hata.... İlişki yaşamaya niyetim yok diyorsunda.... Şimdi bu haldesin yarın baktın sana açıldı bişey oldu .... İçindeki hislere beğenimi dersin hormonmu dersin ilgimi dersin ne desen de..... Nasıl bastıracaksın.... Bi nevi ateşle oynamak bu yanacak olan sensin.... Evli eşi çoçukları akrabası..... Olsada hep gizli saklı ve paylaşarak..... Ki sana karşılık verirse bide eşine sadakat sorunu var. Muhtemelen sana da olabilir.... Çok derin uzun mu yazdım..... Bu konuyu buraya açman bile verdiğin önemi gösteriyor o kasar dolup taşmışsınki burada her tür linç edilmeye elinle kılıçla dikilmişsin.... Sevdim seni.... Uzun uzun yazacağım aklını mantığını göreve çağır.... İlgini dikkatini o adamdan çek.... Kendine abarttığını ve ne kadar iyi bir insan olduğunu hatırlat.... O kadar temiz bir ruhun varki bunu yapıp kimseyi üzemez kendine saygını kaybedemez ve kendi karmanı mahfedemezsin.... Zaman sana belki harika birşey hazırlıyor ne yani onumu kaçıracaksın.... Bu geçici bir şey bunu sal kendine dön.... Ananemin meşhur lafıyla bitiriyorum..... O kasar ördek var havuzda bide gittin topal ördeği mi vurdun yapma konu sahibi ihanet çok keskin bir hançer onu kimseye sağlamaya vesile olma olmayacağına inanıyorum aklını dinle

Yargılamadan akıl vermeye çalıştım... Sen kendi aklını çağır.... Böyle işlerin sonu hep pişmanlık sorun bence.... Dünyada o kadar dert varki.. Arayan bulur diye güzel bir söz var.... Mevlasını da diye başlayan..... Cidden konu sahibi arama bulma... Yapma şaşma.... Bişeyi sonda değil ortada değil başta düşün.... İyi düşünürsen baştan sona saçmalık bu fikrin hislerin... Oda prens değil olursa adamsa eşinin prensi olsun olamıyorsa kurbağadır o.. sen yoluna bak ya girme böyle saçma işlere hiç bir zaman

Boşluktasınız kendinize hobi edinin ve uzaklaşmaya çalışın aslında virüs olmasa değişik ortamlara katilın yeni insanlarla.tanışın derdim ama şimdilik kendini oyalayacak hobilere ihtiyacınız var adam yok gibi düşünün evli iki çocuklu adam ne işiniz olur onunla sizede mantıksız geliyor ama boşluktasınız işte

Güç ve otorite seksi geliyor. Aynı adam başka bi işte olsa yüzüne bakmazsın. Bunu fark edip kendine gelmen lazım sonuçta bir sonu yok bu işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…