- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
- Konu Sahibi Lililolalemon
-
Bence uzayliya asik olsaniz daha az yadirganirdi.Uzayliya aşık oldum demiyorum.yaptigimi ovmuyorum.sorun ne, gerçek olamaz mı
Tam iş değiştirmeyi önerecektim ki çalıştığı her yerde müdür ve patronlardan hoşlandığını okudumCocugum aklini baska seylerle oyala
Yanlis oldugunun farkindasin , sakin hislerini acmaya kalkisma , mesafe koy arana , kendine hobi bul , başkalarıyla tanis , unutursun
+1Son cümleye takıldım, sorunun ne oldugunun farkındasın aslında, o adam patron olmasa hoslanmıcaksın, nettt.
Benim bi arkadsım vardı, hep asker polıs sevgılısı olurdu, o da üniforma meraklısıydı+1
Yanımdaki amelenin yüzüne bakan yok, herkes zenginleri, makam mevki sahibi adamları seviyor.Aşk dedikleri de adam seçiyor.
Sevimli.Benim bi arkadsım vardı, hep asker polıs sevgılısı olurdu, o da üniforma meraklısıydı
Kız birde üniforma aşıkları var sorma+1
Yanımdaki amelenin yüzüne bakan yok, herkes zenginleri, makam mevki sahibi adamları seviyor.Aşk dedikleri de adam seçiyor.
Üniformanın içindeki bekar ise sıkıntı yok.Kız birde üniforma aşıkları var sormagördüler mi bırakmıyorlar Ne hikmetse polise de değil pilot, doktor, astsubay....
Allah ne verdiyse artıkÜniformanın içindeki bekar ise sıkıntı yok.
İşten çıkın. Hoşlantı aşka evrilecek muhtemelen.Beni anlamıyorsun, adamı ayartmaya calismiyorum.benim hislerim var.insnai bir durum
Cocugum aklini baska seylerle oyala
Yanlis oldugunun farkindasin , sakin hislerini acmaya kalkisma , mesafe koy arana , kendine hobi bul , başkalarıyla tanis , unutursun
Senden baska bi talepleri olmaz zaten bu adamlarin, lendine farkli bi cevre yapmaya calisYargiliyorsun şu an.daha önce bir adam vardi, o da üst bir müdürü, aradı, aradım.wn son konu cinselliğe geldi.konu mayolu foto istedi ve soğudum iğrendim.isin cinsellik kısmına girmiyorum o da yaşlıydı, konumuiyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?