Yardım istemek yasak .Böyle yardımlarla çok dolandirilan oldu o yüzden çoğu kişinin cekinecegini düşünüyorum.İs bulmaktan başka careniz yok.Allaj kimseyi kimseye muhtaç etmesin.esim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim
bu konular suistimale açık. Daha önce suistimal edilen arkadaşlar oldu. Resmi yerlere başvuru yapmanızı tavsiye ederimesim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim
Ahbap’a başvursanız? Baya güzel işler yapıyorlar. Öyle bir kanepeyle olacak iş değil.esim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim
Diyarbakırnerde yasiyorsunuz?
nerede yasiyorsunuz?
hayir ya sordum sadece ahsjshsjshsjsh ankaradaysa belki is diyecektim ama yok bir sey gondermem artik
Artık dur be kadınhayir ya sordum sadece ahsjshsjshsjsh ankaradaysa belki is diyecektim ama yok bir sey gondermem artik
Özelden adınızı soyadınızı adres ve telefonunuzu verin yardım derneklerini yönlendireyim. Gelir bakarlar, uygun bulurlarsa yardım ederler.esim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim
Napacaksının yassy hanım?nerede yasiyorsunuz?
hiiiicc oylesine sordumNapacaksının yassy hanım?
bİri yassy'nin elinden telefonunun alsın
Ben ikna ona oldumhiiiicc oylesine sordum
saka ya valla akillandim ahaajshsjsha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?