Lütfen yargılamayın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melek2187

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
7
-22
1
31
esim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim

Yardım istemek yasak .Böyle yardımlarla çok dolandirilan oldu o yüzden çoğu kişinin cekinecegini düşünüyorum.İs bulmaktan başka careniz yok.Allaj kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

bu konular suistimale açık. Daha önce suistimal edilen arkadaşlar oldu. Resmi yerlere başvuru yapmanızı tavsiye ederim

Ahbap’a başvursanız? Baya güzel işler yapıyorlar. Öyle bir kanepeyle olacak iş değil.

Yargılamak haddime değil. Oturduğunuz semtin belediyesine gidin yardım isteyin eğer gerçek ihtiyaç sahibiyseniz yardımınıza koşarlar. Twitterde ahbapa yazın. Ha bu arada çocuğu anneye bırakıp çalışın. İş yok demeyin lütfen. Nerde oturuyorsunuz işkur üzerinden başvuru yapın. En büyük artınız anneniz çocuğuna bakar çalışırsınız. Burdan verilen 1 kanepe bir halıyla artmazsınız. Çocuğa neden nafaka almıyorsunuz en azından onun ihtiyaçları karşılanır. Allah yardımcınız olsun.

Özelden adınızı soyadınızı adres ve telefonunuzu verin yardım derneklerini yönlendireyim. Gelir bakarlar, uygun bulurlarsa yardım ederler.

Çocuğunuzu annenize bırakıp çalışmanız mümkün değil mi? Anneniz bakabilirse konfeksiyon olur, market olur çalışmanız en iyi çözüm. Eşinizden ayrıldıysanız nafaka vermiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…