Lütfen yargılamayın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh kuzum ya koltuk takımı vardı bende.kaynana vermişti .benim zaten olduğu için. Bende başkasina verdim onlarda kiracıydi 10 kardeşlerdi yanılmıyorsam.hemen yan komşumdu sonrada taşındık. Haluk leventin derneği var oraya yaz istersen .inşallah yardımcı olurlar

Adını adresini yaz özelden. işim dolayısıyla tüm ülkede bağlantılarım var. Yarın sabah evine eşyadan gıdaya neye ihtiyacın varsa söylediklerinin gerçekliğini kontrol ettirdikten sonra yollayacağım.

Adını adresini yaz özelden. işim dolayısıyla tüm ülkede bağlantılarım var. Yarın sabah evine eşyadan gıdaya neye ihtiyacın varsa söylediklerinin gerçekliğini kontrol ettirdikten sonra yollayacağım.
Dalga gecmiyorsaniz gonderiyim. arkadaslar taniyormusunuz adresi soyluyum mu

esim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim 😔🙏
Bugünde sürekli yardım konusu açıldı ne tesadüf hiç anlamadim

ya tamam yargılamayalım da iki nesil daha kendine bakamazken neden üçüncü nesil
neden çocuk
kocana mı güvendin ömür boyu size bakacak mı sandın
çocuk kadınındır anlayın artık şunu
kadın kendi başına bakabilecekse maddi manevi çocuğa yetebilecekse çocuk yapmalı
hiç bir erkeğin keyfine güvenine bırakılmamalı bu konu

Ilinizdeki yardım derneklerine başvurmanızı öneririm. Gelip yaşadiginiz yeri görüp bir kanepeden fazlasına destek olurlar eminim

M Melek2187 kendi konunuzdan daha cazip konular buldunuz sanırım

3019084B-BD04-47F5-A35A-48CB8D35F743.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X