- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklin yolu birAhbap’a başvursanız? Baya güzel işler yapıyorlar. Öyle bir kanepeyle olacak iş değil.
Nasil yaniÜlkenin hangi şehrinde olursan ol adres ve kişisel bilgilerini ver özelden 1 saat içinde kapına yardımı göndereceğim. Hodri meydan. Dijital dolandırıcılıkta iyi moda oldu.
Adını adresini yaz özelden. işim dolayısıyla tüm ülkede bağlantılarım var. Yarın sabah evine eşyadan gıdaya neye ihtiyacın varsa söylediklerinin gerçekliğini kontrol ettirdikten sonra yollayacağım.Nasil yani
Dalga gecmiyorsaniz gonderiyim. arkadaslar taniyormusunuz adresi soyluyum muAdını adresini yaz özelden. işim dolayısıyla tüm ülkede bağlantılarım var. Yarın sabah evine eşyadan gıdaya neye ihtiyacın varsa söylediklerinin gerçekliğini kontrol ettirdikten sonra yollayacağım.
Bugünde sürekli yardım konusu açıldı ne tesadüf hiç anlamadimesim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim![]()
Ya daha önce noldu ona göre dikkat edelim bizdehiiiicc oylesine sordum
saka ya valla akillandim ahaajshsjsha
Ben bir saat önce sordum göndermiyor. İnandırıcı değil o yüzden.Ülkenin hangi şehrinde olursan ol adres ve kişisel bilgilerini ver özelden 1 saat içinde kapına yardımı göndereceğim. Hodri meydan. Dijital dolandırıcılıkta iyi moda oldu.
ben bir iki kez dolandirildim boyle. o yuzden forumda yardim isteyenlere bir sey gondermemek en iyisi. uygun yerlere yonlendirme yapmamiz daha dogru olur.Ya daha önce noldu ona göre dikkat edelim bizde
ben bir iki kez dolandirildim boyle. o yuzden forumda yardim isteyenlere bir sey gondermemek en iyisi. uygun yerlere yonlendirme yapmamiz daha dogru olur.
uc dort diyelimBir iki kez mi?![]()
arttır arttıruc dort diyelim![]()
ya yok dort kesin sayi ahskahajah simdi boyle konustuk diye sakin kimse ozelden yazmasin artik akillandimarttır arttır![]()
Gaz kaçırma sorunu da olabilir yani. Kınamayın hemen
Sinirleniyorum calci. İnsanların hassas noktalarına oynamalarına çok kızıyorum. Keyfi yerinde belli ki.Gaz kaçırma sorunu da olabilir yani. Kınamayın hemen
Ben bir saat önce sordum göndermiyor. İnandırıcı değil o yüzden.
Sinirleniyorum calci. İnsanların hassas noktalarına oynamalarına çok kızıyorum. Keyfi yerinde belli ki.