lütfen yarım ikizmi tekmi tercih etmeliyim?

Cnm bu konuda Kayrayı dinlemeni öneririm.O ve ben redüksiyonu yaşayanlardanız.Bnmki beşten ikiye,onunki de dörtten ikiye indi.Ne çareki ikimizin de elinden gelen birşey yoktu.3 de olsa ikiye iniyorlar evet ama dr.unun ikiden bire inmek istemesinin de bir sebebi olmalı.Kayra da hak verecektir.Boy kısa olursa vs taşıyamazsın diye önermemiş olabilir.Dr.um bana boyum uzun diye ikiz kalabileceğini söylemişti.Teke inmesi için tek sebep bunu biliyorum.Dr.unun izah etmesi gerek bunları.ıkna olmadığın sürece asla okey verme.Bebeklerimiz ikiz veya üçüz olsaydı emin ol bizler yola böyle dvm ederdik.Ama sayı üçten fazlaydı ve seçeneğimiz yoktu.Tek dr.a bağlı kalma ve sebeplerini söylemesini iste olur mu?Bu zannedildiği kdr kolay bi durum değil.Ben bile hala giden bebeklerime ağlıyorum ve eminim ömrümün sonuna kdr dvm edeceğim :((

kızlar tekrar teşekkürler.Herhangi kalıtsal bi hastalığım yok tansiyon şeker vb. Doktor sadece ikiz gebeliğin risklerini söyleyerek öyle bi öneri sundu.bakalım hafta sonu içim 2 dr.daha randevu aldım onlarada danışcam. Sizlerle her şeyi paylaşmak ve sormak çok güzel.Tabikii birbirimize sorunlarımızı soracağız,herkes fikrini söylemekte özgür.Tekrar teşekkür ederim.Cevap Yazan herkesten Allah Razı olsun..

İyi de hiçbir sebep yokken önerilerle yola devam edilemez ki.Diğer dr.larla da görüşün bakalım ne diyecekler.Merak ettim doğrusu.Herhangi bi hastalıkta yokmuş.Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım redüksiyon yaptırmak durumunda kalmazsınız opuyorumnanaktan

Dün akşam ana haber bbülütrninde Uğur Dündarın canlı bağlantıdakı konuğu Konyada tüp bebekle dördüzlerine hamile kalmış anne ve babaydı.Çok şeker çocukları vardı 3 erkek 1 kız :))

Dün akşam ana haber bbülütrninde Uğur Dündarın canlı bağlantıdakı konuğu Konyada tüp bebekle dördüzlerine hamile kalmış anne ve babaydı.Çok şeker çocukları vardı 3 erkek 1 kız :))

evet canım o haberi ağlaya ağlaya izledim.Ne hissedeceğimi şaşırdım.Cesaretlerine hayranmı kaldım,şaştımmı anlayamadım.ama maşallahları var demii.gerçekten büyük cesaret..

Cnm bu konuda Kayrayı dinlemeni öneririm.O ve ben redüksiyonu yaşayanlardanız.Bnmki beşten ikiye,onunki de dörtten ikiye indi.Ne çareki ikimizin de elinden gelen birşey yoktu.3 de olsa ikiye iniyorlar evet ama dr.unun ikiden bire inmek istemesinin de bir sebebi olmalı.Kayra da hak verecektir.Boy kısa olursa vs taşıyamazsın diye önermemiş olabilir.Dr.um bana boyum uzun diye ikiz kalabileceğini söylemişti.Teke inmesi için tek sebep bunu biliyorum.Dr.unun izah etmesi gerek bunları.İkna olmadığın sürece asla okey verme.Bebeklerimiz ikiz veya üçüz olsaydı emin ol bizler yola böyle dvm ederdik.Ama sayı üçten fazlaydı ve seçeneğimiz yoktu.Tek dr.a bağlı kalma ve sebeplerini söylemesini iste olur mu?Bu zannedildiği kdr kolay bi durum değil.Ben bile hala giden bebeklerime ağlıyorum ve eminim ömrümün sonuna kdr dvm edeceğim :((

canım lütfen üzülme çünkü beş aşırı riskli bir durum.bu arada boyum 1.66 :) ortalardayım.ikizi önermemesinin sebebi erken doğum vs. ona bakarsan tektede aynı riskler var.Verende Allah alanda Allah.Açıkcası kaderimi yaşamak istiyorum.ZAmanın ne göstereceğini bilemeyiz.Nasip olcaksa olur.İkiz, üçüz ve dördüz kadar riskli değil.Hayırlısı bakalım ya..Lütfen kendini üzme senın elinden gelen bişey yokmuş..öpüyorum

sushi canımm üçüz gebelikde risk çok daha fazlaaa...fakat ikizde öle değilki....dondurulmuş olduğu için belki öle birinin alınmasını istemiş dr.diycem ama heralde bi ilgisi yoktur....bide dr.lar hem 1 tane gebelik istiyor hemde fazla embryo koyuyorr.....benim dr.um bana 5 tne 1.sınıf embryo koymuştu...ama giderkende 5 tane bebekle sakın gelme demişti....ne biliyim bazen dr.larda ne yaptığını bilmiyor diye düşünüyorum.....
ve ayrıcaaa resmen bebeğini öldürmek demek bu yaaaa.....neysee yine tekrarlıyorumm esracım hakkında hayırlısı olsun...rabbim tamamına erdirsin inşşşş.....

iyide canım bebeğinin büyüyüp kendi kendini öldürmesi hatta senin hayatını tehlikeye sokması dahamı güzel sence. Bence bu kadar körü körüne gitmek saçmalık. Allah hayırlısını versin tabiki. Ama bir kaç doktor bu konuda hem fikir olursa düşünmenin anlamı bile yok bence.

canım lütfen üzülme çünkü beş aşırı riskli bir durum.bu arada boyum 1.66 :) ortalardayım.ikizi önermemesinin sebebi erken doğum vs. ona bakarsan tektede aynı riskler var.Verende Allah alanda Allah.Açıkcası kaderimi yaşamak istiyorum.ZAmanın ne göstereceğini bilemeyiz.Nasip olcaksa olur.İkiz, üçüz ve dördüz kadar riskli değil.Hayırlısı bakalım ya..Lütfen kendini üzme senın elinden gelen bişey yokmuş..öpüyorum

Boyumuz aynıymış.Herhangi bi sağlık sorununda yoksa bence başka dr.larıda dene.Vee şu dünkü haber.Dördüzlerin durumu.Eşimle beraber Tv izlerken denk geldik.2 dk bile izleyemedim ağladım kollarında hüngür hüngür :gitme: Hiç bi sorunları yokmuş sandım ama meğer zor dönemlerden geçmişler ameliyatlar vs.onu da bugün öğrendim.Ama bu duygu bi ömür benimle yaşayacak sanırım.Ne zmn bebeklerime baksam giden 3 kardeşlerini hatırlayacağım :sinifsinif:
Herneyse olay bana döndü yine.Sen 2 dr.la daha görüşücem diyordun ya ne oldu?

evet kızlar, Gebeliği takip edecek doktorla görüştüm.Bence hiç almayalım dedi rahim ağzına yakın değiller gayet derinde niye aldırın demişler anlamadım falan dedi. Allah izin verirse ikizle devam ediyorum..Fikrini söyleyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..

çok sevindim büyük bir risk ve stresti senin için ve atlattın
artık kafanı kurcalamayacak bişey sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim canım dualarını bekliyoruz

evet kızlar, Gebeliği takip edecek doktorla görüştüm.Bence hiç almayalım dedi rahim ağzına yakın değiller gayet derinde niye aldırın demişler anlamadım falan dedi. Allah izin verirse ikizle devam ediyorum..Fikrini söyleyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Senin adına çok sevindim cnm.Doğru kararın bu olduğuna inanıyorum.Yavrularına sağlıcakla kucağına alman dileğimle.Artık topiğimize katılabilirsin yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...slar-ikiz-hamilelik-donemi-nasil-geciyor.html
a.s.

Back
X