lütfen yarım

Haktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
3
0
86
İstanbul
benim 3 yaşımda 1 oğlum var ve babasıyla evli değiliz ayrıca babası bi başkasıyla evli.4 ay önce babalık davası açtım çocuğu hiçbişekilde kabul etmiyor.ilk mahkememizde kayyum istendi.ikinci mahkememiz 10.nuncu ayda.benim sorum araştırmalarıma göre mahkemeyi çocuk 1 yaşında açmam gerekiyormuş böle bişey varmı gerçekten.davayı geç açtığım için kaybedebilirmiyim davayı.avukatım kesinlikle kazanıcağımı söylüyor ama korkuyorum işte.lütfen bilgilendirirmisiniz.....

benim 3 yaşımda 1 oğlum var ve babasıyla evli değiliz ayrıca babası bi başkasıyla evli.4 ay önce babalık davası açtım çocuğu hiçbişekilde kabul etmiyor.ilk mahkememizde kayyum istendi.ikinci mahkememiz 10.nuncu ayda.benim sorum araştırmalarıma göre mahkemeyi çocuk 1 yaşında açmam gerekiyormuş böle bişey varmı gerçekten.davayı geç açtığım için kaybedebilirmiyim davayı.avukatım kesinlikle kazanıcağımı söylüyor ama korkuyorum işte.lütfen bilgilendirirmisiniz.....

Canım babalık davasını menfaat zıtlığı nedeniyle anne açamıyor bu nedenle kayyum tayin ediliyor.Davanın açılma süresi de kayyum tayininden itibaren 1 yıldır.Eğer çocuk reşit ise babalık davasının açılma süresi çocuğun reşit olma tarihinden itibaren 1 yıldır.Sizin davada da anlattığınız kadarıyla sürenin geçmiş olması sözkonusu değil.a.s.

benim de bi sorum olacak...bi türlü cevap bulamıyorum...
erkek arkadaşım finlandiya da çalışıyor...önümüzdeki aylarda evlenmeyi planlıyoruz ama oraya gidiş sürem nedir bilemiyoruz..onun orada biraz vergi borcu var onu takside bağlayacaklar yanii maaşından kesecekler...böyle bi durumda sen bakamazsın bu maaşla deyip de benim gidişimi reddetme ihtimalleri var mı? ola ki böyle bişey oldu ben nikahtan sonra oraya giriş çıkış yapabilirmiyim??? rica etsem bana biraz fikir verebilirmisiniz...

Back
X