Çalışıyor musunuz?
Ailenizden ayrılıp kendinize yeni bir düzen kurarak başlayabilirsiniz hayatınızı düzeltmeye.
Yaşadığıniz tüm olumsuzlukları hasete bağlamanız kolaycilik değil mi?
Suçu başkalarına atmak oluyor bu.
Yaşınız genç, anne babanız haricinde işiniz, gücünüz nedir? Nerede yanlış yapıyorum deyip önünüze bakmaya çalışın. Herşeyi de haşere bağlamanın derim.
Baba iflas etti demişsiniz, yeniden çalışmaya başlamadı mı?Evet çalışıyordum ama şu an işsizim şu an iş bulsam bile evi geçindirmek ben ve kardeşime kaldığı için o düzeni kuramayacağım malesef
hayatiniz icin sorumluluk alin. baskalarini suclamaktan vazgecin. herkes sizi kiskaniyor sanmayi birakin.
Baba iflas etti demişsiniz, yeniden çalışmaya başlamadı mı?
Belki de taşınıp uzaklaşmak iyi gelecektir sizlere. Zaten çevreniz haset doluymuş. Taşınıp uzaklaşmak en iyisi olabilir
içinizi ferah tutun, pozitif olun ve iş seçmeden çalışmaya başlayın. Allah çabalayana verir. Hayatta başarılar diliyorum. İyi günler.Hayır babamın sağlık problemleri var
Bazı dönemler herşey kötü olur ama geçer sonra , kendinize güvenin ve emek vermekten asla vazgeçmeyin
içinizi ferah tutun, pozitif olun ve iş seçmeden çalışmaya başlayın. Allah çabalayana verir. Hayatta başarılar diliyorum. İyi günler.
Bundan sonra bir daha toparlayamam herşeyin sonu diye düşündüğümüz zamanlar olur geçiyor ama isteyin yeter ki inançla çaba harcayın bu durumu aşmak içinTeşekkür ederim umudum kalmasa da devam etmeye çalışacağım
ön yargi nerede? siz ne yazdiysaniz ben ona binayen dusuncelerimi yazdim. tum yaziniz boyunca eve gelenler kisksniyor, halamlar kiskaniyor yazmissiniz. konunuzda kiskanildiginizdan başka bir bilgi yok ki! yine de kabul etmiyorsunuz. kendinizi ve bakis acinizi degistirmete calismazsaniz hayatinizin daha iyiye gitmesini bekleyemezsiniz.Bu kadar ön yargılı olmayın ne yaşadığımı bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?