- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi pinklady16
-
Evleneceği kızın psikolojik danışman olması da ayrı bir muammaCinsellik iki kişi de istiyorsa yapılmalıdır. Şayet taraflardan biri ötekine sürekli bu konuda psikolojik baskı uyguluyor, yapmaması halinde de ayrılmakla tehdit ediyorsa o insanın karakterinden bir cacık olmaz.
Hele ki ilgi göstermeyip, sadece cinsellik amaçlı yaklaşıyorsa tam kaçılması gereken insan tipidir.
Sevmeyeceksem, sevilmeyeceksem, kıymet görüp karşımdakine güven duyamıyorsam neden sevişeyim o adamla?
Evet şu an adam evleniyor olabilir, belki şu an o ikisi mutlu da olabilir, ama bu tarz manipülatif bir karakterin eninde sonunda hayatı kendisine de hayatındakine de dar edeceğinden ben adım gibi eminim.
ayy sürtünmeyi hatırlatmasaydın keşke.aklıma bu işin üstadı üye geldi akşam akşamAdam sürtünerek ilişkiye girmek istemiş anladığım kadarıyla. Bence ondan kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.
sizle birlikteyken o kadını da bulmuştur.tam toksik bir adammış.kurtulduğunuza sevinin benceEvleneceği kızın psikolojik danışman olması da ayrı bir muamma
Kızın vukuatlı nüfus örneğine de ulaştınız mı?Evleneceği kızın psikolojik danışman olması da ayrı bir muamma
Yalnız konu sahibinin bütün sevgilileri cinsellik istemiş. Hatta bir tanesi sinemada saçını çekmişAdam sürtünerek ilişkiye girmek istemiş anladığım kadarıyla. Bence ondan kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.
sinema da saçını mı çekmiş?nasıl yanii?Yalnız konu sahibinin bütün sevgilileri cinsellik istemiş. Hatta bir tanesi sinemada saçını çekmişve sürekli birileriyle tanışma çabasında. Hoşlansın ya da hoşlanmasın görüşüyor. Yeter ki erkek olsun
Aşık filan miydiniz siz bu dayıya ?Efendim bendeniz 32 yaşında bir akademisyenim. Elim yüzüm düzgündür. Çıtı pıtı mini minnakım. Sporumu yaparım, kendime bakarım. Gezip görmediğim yer kalmadı. Aslında kendimle de barışık bir insanım. Fakat ilişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bundan bir yıl önce yaklaşık iki yıl süren ilişki mi değil mi bilmediğim bir durum oldu. Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu. Fakat ortada ilgi yoktu, 3-4 günde bir arardı beni. En son gittim o eve fakat yakınlaşma olmadı. İki gün sonra bir mesaj bir daha görüşmeyelim. O bey evleniyor şimdilerde. Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum dönem dönem. Ama bazen geliyor aklıma bunlar her zaman değil.
Sizden akıl istiyorum ve merak ediyorum. Sizin de böyle hayal kırıklıklarınız oldu mu? Beni de bekleyen bir doğru insan var mıdır? Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala niye kendimi suçluyorum?
Çok teşekkür ederim
Ben böyle durumlarda kendimi suçlamam aksine iyi ki gitmemişim derim aslında bunu dile getirmesi de tuhaf geldi bana sapıklık olarak algılamıyorum ama evine gitmen gerektiğini söylemesi yanlış sen kendini hazır hissettiğinde ya da zamanla muhabbet ettikçe yakınlaştığınızda birbirinize gidip gelir istediğiniz yakınlaşamyı gösterirsiniz zatenEfendim bendeniz 32 yaşında bir akademisyenim. Elim yüzüm düzgündür. Çıtı pıtı mini minnakım. Sporumu yaparım, kendime bakarım. Gezip görmediğim yer kalmadı. Aslında kendimle de barışık bir insanım. Fakat ilişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bundan bir yıl önce yaklaşık iki yıl süren ilişki mi değil mi bilmediğim bir durum oldu. Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu. Fakat ortada ilgi yoktu, 3-4 günde bir arardı beni. En son gittim o eve fakat yakınlaşma olmadı. İki gün sonra bir mesaj bir daha görüşmeyelim. O bey evleniyor şimdilerde. Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum dönem dönem. Ama bazen geliyor aklıma bunlar her zaman değil.
Sizden akıl istiyorum ve merak ediyorum. Sizin de böyle hayal kırıklıklarınız oldu mu? Beni de bekleyen bir doğru insan var mıdır? Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala niye kendimi suçluyorum?
Çok teşekkür ederim
Cinsel danışmanlıkta yapıyormuş belli kiEvleneceği kızın psikolojik danışman olması da ayrı bir muamma
Efendim bendeniz 32 yaşında bir akademisyenim. Elim yüzüm düzgündür. Çıtı pıtı mini minnakım. Sporumu yaparım, kendime bakarım. Gezip görmediğim yer kalmadı. Aslında kendimle de barışık bir insanım. Fakat ilişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bundan bir yıl önce yaklaşık iki yıl süren ilişki mi değil mi bilmediğim bir durum oldu. Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu. Fakat ortada ilgi yoktu, 3-4 günde bir arardı beni. En son gittim o eve fakat yakınlaşma olmadı. İki gün sonra bir mesaj bir daha görüşmeyelim. O bey evleniyor şimdilerde. Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum dönem dönem. Ama bazen geliyor aklıma bunlar her zaman değil.
Çok teşekkür ederim
İlginç..Yalnız konu sahibinin bütün sevgilileri cinsellik istemiş. Hatta bir tanesi sinemada saçını çekmişve sürekli birileriyle tanışma çabasında. Hoşlansın ya da hoşlanmasın görüşüyor. Yeter ki erkek olsun
Sebebi neymiş ki?Yalnız konu sahibinin bütün sevgilileri cinsellik istemiş. Hatta bir tanesi sinemada saçını çekmişve sürekli birileriyle tanışma çabasında. Hoşlansın ya da hoşlanmasın görüşüyor. Yeter ki erkek olsun
Benim garip gördüğüm akademisyen olduğunu yazıp çok "kezbanvari"dertlenmesi oldu.Yalnız konu sahibinin bütün sevgilileri cinsellik istemiş. Hatta bir tanesi sinemada saçını çekmişve sürekli birileriyle tanışma çabasında. Hoşlansın ya da hoşlanmasın görüşüyor. Yeter ki erkek olsun
FanteziSebebi neymiş ki?
Akademisyenim şu kadar ülke gezdim şunu yaptım bunu yaptım deyip kim hadi seni biriyle tanıştırayım dese hepsiyle görülmesi hiç bir kriteri olmaması. Kendine uygun olmayan kişilere görüşüp bahtsızım demesi de çok manidarBenim garip gördüğüm akademisyen olduğunu yazıp çok "kezbanvari"dertlenmesi oldu.
Konu biraz daha açabilir miyim? Çünkü iyice anlatmak istiyorum kendimi. Ben ona bana zaman ver dedikçe önce ben böyle ilişki yürütemem deyip sonra aradan bir ay geçince mesaj atıp sen beni yanlış anladın diyordu. Sonra tekrar bulusunca yine aynı şey oluyordu. Bana gel. Beni üzüp ağlattığını söylediğimde verdiği cevap sen hak ediyorsun oluyordu. Benim ne psikolojim kalmıştı, ne özgüvenim. Şimdi toparlandım. Ama hala zaman zaman oluyor değersizlik duygusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?