Lütfen yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evleneceği kızın psikolojik danışman olması da ayrı bir muamma

Adam sürtünerek ilişkiye girmek istemiş anladığım kadarıyla. Bence ondan kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.
Yalnız konu sahibinin bütün sevgilileri cinsellik istemiş. Hatta bir tanesi sinemada saçını çekmiş ve sürekli birileriyle tanışma çabasında. Hoşlansın ya da hoşlanmasın görüşüyor. Yeter ki erkek olsun

sinema da saçını mı çekmiş?nasıl yanii?

Kariyer sahibi bir kadınsınız bu özelliğiniz çoğu Türk erkeği için olumsuz bir özellik. Malumunuz erkeklerimizin çoğu aşağılık kompleksine sahip. İsterseniz 50 yaşında olun yakınlaşmak sizin tercihiniz bence ilk zamanlar doğru değil. Ben yakınlaştım sonu hep hüsranla bitti erkeğin her dediğine evet dememek lazım. Erkekler zor kadınların peşinde koşuyor. Ben sizin manipülasyona uğradığınızı düşünüyorum. Erkekler bazen kadınları dener, bazıları da sadece cinsellik ister. Eğer ilk başlarda bunun muhabbeti geçtiyse o erkeğin ne istediği bellidir.

Aşık filan miydiniz siz bu dayıya ?

Ben böyle durumlarda kendimi suçlamam aksine iyi ki gitmemişim derim aslında bunu dile getirmesi de tuhaf geldi bana sapıklık olarak algılamıyorum ama evine gitmen gerektiğini söylemesi yanlış sen kendini hazır hissettiğinde ya da zamanla muhabbet ettikçe yakınlaştığınızda birbirinize gidip gelir istediğiniz yakınlaşamyı gösterirsiniz zaten Bu biraz bahaneymiş. Benim de sevgilim olmadı hiç 25 yaşındayım sevgilim olmadı deyince inanmaz kimse ama maalesef karşıma çıkan insanlar ciddi olarak düşünebileceğim kişiler olmadı kiminin sürekli küfür etmesi kiminin egosunun yükseklerde olması kiminin aklının hep belden aşağıda olması giib vs.. böyle kişilerle karşılaşmam benim veya senin suçun değil ki çok kaderci bir insan değilimdir bence herkes kendi kaderini kendi yaratır ama bu durumun gerçekten nasip olmadığını düşünüyorum. Zaten karşınıza çıkan kişilerin sizden beklentisini iyi tartın derim şu yaşadığınız örnek gibi hiç kafanıza takmayın. Umarım hayırlı insanlarla karşılaşırsınız :)

bu kadar hayata tutunup gezip gören meslek sahibi birinin bu kadar bocalamasi kafasında acabayla gezmesi çok ilginç.
toy desem toy değilsiniz. 2 sene nasıl ne olduğu belirsiz bi ilişkide bulundunuz?
biri sizi sucladiginda kendi kendinizi tartacak durumdasınızdir diye düşünüyorum. adam size hiç iyi olmamış ki. bide evleniyor diye kafanıza takmışsınz. ilginç birisiniz benim gözümde şu an

Benim garip gördüğüm akademisyen olduğunu yazıp çok "kezbanvari"dertlenmesi oldu.

Benim garip gördüğüm akademisyen olduğunu yazıp çok "kezbanvari"dertlenmesi oldu.
Akademisyenim şu kadar ülke gezdim şunu yaptım bunu yaptım deyip kim hadi seni biriyle tanıştırayım dese hepsiyle görülmesi hiç bir kriteri olmaması. Kendine uygun olmayan kişilere görüşüp bahtsızım demesi de çok manidar

Ya şimdi bu konularda ben şöyle düşünüyorum, kimse sizi bir şey için zorlayamaz baskı da yapamaz.

Yakınlaşmak istemiyorsanız istemiyorsunuzdur, bunun için size psikolojik baskı uygulayamaz. Ama gel gelelim ki iki insanın sevgili olacaksa eğer bir arkadaştan ayıran en önemli nokta cinselliktir ve bu konuda yapılan paylaşımdır.

Evlenmeden bir şey yaşamak da istemeyebilirsiniz, bu tamamen sizin görüşünüz ve bu, kimseyi ilgilendirmez. Bazı insanlar için ise cinsellik ve ten uyumu ilk kriterdir o yüzden onu ilk sıraya koyabilir. Belki de ilk önce ten uyumuna bakıp ona göre sevgili olmayı düşünüyordur? Bu onu yanlış bir insan yapmaz benim gözümde. Sadece uyuşmadığınız anlamı çıkar. Sonuçta burada da birbiriyle bir şey yaşamayıp evlendikten sonra ten uyumu bulamayıp birbirinden soğuyan eşlerin konularını da görüyoruz. Cinsellik konusunda fazlasıyla geri kalmış bir ülkeyiz maalesef.

Her zaman cinsellik yaşamak isteyen ya da bu konuda hızlı davranan insan sizinle "eğlenmek" istiyordur diye bi kural yok. Gayet de ilk buluşmasında tanışıp sevişip evlenen insanlar var.

Kısacası, uyuşmamışız deyin ve hiç düşünmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…